• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Evet kimisi eli hafif...ters yere geldi sanırım ..zaten karın ağrım hay safhada şimdi kalça hay Allah'ım...geçer dimi canim
Geçiyor geçiyor. Kalcada sinirler yogunmus. Eğer sinire yakın vurduysa ondan bacağında hissediyorsundur iğne ağrısını. Benim akşamına geçti ama hemşirenin kulaklarını bayağı cinlattim.

Geçiyor geçiyor. Kalcada sinirler yogunmus. Eğer sinire yakın vurduysa ondan bacağında hissediyorsundur iğne ağrısını. Benim akşamına geçti ama hemşirenin kulaklarını bayağı cinlattim.
Ah bende cinlatiyorum... dun iyi dedim bugün başıma gelen🙄 ayakta vurabiliyorum rahat dedi...vallahi teslim olduk iyice Drlara hemsirelere vs

Merhaba doğal siklusda neler verdiler hap felan bende o şekilde devam ediyrm da
Sadece folic acid kullandım. Yumurtalarım büyüyünce çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma sonrası 4 gün olmak kaydıyla prednol monodoks kullandım ve pregesteron başladım eğer gebelik oluşursa 10. Haftaya kadar kullanmaya devam edeceksin dedi. 4 günlük olan o iki ilaç bitince ertesi gün transfer oldum. Ve o günden itibaren sadece pregesteron fitil ve folic acid kullanıyorm

Ah bende cinlatiyorum... dun iyi dedim bugün başıma gelen🙄 ayakta vurabiliyorum rahat dedi...vallahi teslim olduk iyice Drlara hemsirelere vs
Öyle vallahi. İnşallah pozitif olurda tünelin ucunu gorebiliriz ilaçların ❤️. Bir de yine yorumlarda okumuştum. Araştırma hastaneleri gibi büyük hastanelerin hemşireleri daha tevlcrubeli oluyor bu tarz iğnelerde. Genelde kanser veya diğer ağır hastaların iğneleri de bizimki gibi çünkü. Ondan el aliskanligi daha iyi oluyor. Varsa şansınız oraları deneyin.

Öyle vallahi. İnşallah pozitif olurda tünelin ucunu gorebiliriz ilaçların ❤️. Bir de yine yorumlarda okumuştum. Araştırma hastaneleri gibi büyük hastanelerin hemşireleri daha tevlcrubeli oluyor bu tarz iğnelerde. Genelde kanser veya diğer ağır hastaların iğneleri de bizimki gibi çünkü. Ondan el aliskanligi daha iyi oluyor. Varsa şansınız oraları deneyin.
Ay hakikaten canim artık halim kalmıyor ..şuan oturmusum ilaç içicem sonra fitil ah fitil🙄 sağlık ocağı yakın yürüme mesafesi...araştırma uzak canim keşke yakınımda olsa.evet agirki ağır ilaç igne...dün de işte tanıdığım sağlıkçı abla vurduğu yer acıdı ağrıdı...artık ilaç iğne cuma günü test günüm hayırlısı 🤲🏼🌸

Anlıyorum canım ama yatış pozisyonu olarak öyle bir ayrım yok hatta sola yatmak daha iyi yazıyor çoğu yerde daha fazla oksijen taşınmasını sağlıyormuş ben genellikle soluma yatıyorum ama gece çok dönüyorum. Hiç korkutmasın bunlar seni embriyo öyle kayıp gidecek bir durumun içinde değil bunu bana doktorum bizzat anlattı. Sürekli aynı pozisyonda yattığın için de belin çok ağrıyor olabilir biraz soluna yatıp bacağını arasına yastık almayı dene belin rahat etsin. Benim 11 Eylül transferim 5. Gün 2 tane embriyo test tarihi de 22si dayanabilirsem🙈😄
Benim de 10 Eylül transferim 5. Gün embriyosu 22 Eylül test tarihim
Sizde herhangi bir belirti var mı

Benim de 10 Eylül transferim 5. Gün embriyosu 22 Eylül test tarihim
Sizde herhangi bir belirti var mı
Şu an ben de bu konuyla alakalı araştırma yapıyordum ama hiçbir belirtim yok iki gün önce vücut ısım aşırı yükseldi özellikle kasık ve bel bölgem çok sıcaktı göğüslerim inanılmaz büyüdü ama benim regl olacağım zaman da böyle olur şu an ilaçların etkisiyle daha büyük tabi ayrı bir konu.. hiç belirti olmaması çok garip değil mi? Sizde var mı belirti

Şu an ben de bu konuyla alakalı araştırma yapıyordum ama hiçbir belirtim yok iki gün önce vücut ısım aşırı yükseldi özellikle kasık ve bel bölgem çok sıcaktı göğüslerim inanılmaz büyüdü ama benim regl olacağım zaman da böyle olur şu an ilaçların etkisiyle daha büyük tabi ayrı bir konu.. hiç belirti olmaması çok garip değil mi? Sizde var mı belirti
Ben de dün gece aşırı bir üşüme oldu onun dışında göğüslerde şişkinlik ve ağrı var dokunamıyorum başka birşey yok kaşık batma kaşıkta ağrı felan yok
Benimde regl olacağım zaman direk göğüslerde o hissiyatı alırım

Ben de dün gece aşırı bir üşüme oldu onun dışında göğüslerde şişkinlik ve ağrı var dokunamıyorum başka birşey yok kaşık batma kaşıkta ağrı felan yok
Benimde regl olacağım zaman direk göğüslerde o hissiyatı alırım
Beklemek çok zor gerçekten sabır diliyorum Allahtan. Erken test yapmayı düşünüyor musunuz?

Ay hakikaten canim artık halim kalmıyor ..şuan oturmusum ilaç içicem sonra fitil ah fitil🙄 sağlık ocağı yakın yürüme mesafesi...araştırma uzak canim keşke yakınımda olsa.evet agirki ağır ilaç igne...dün de işte tanıdığım sağlıkçı abla vurduğu yer acıdı ağrıdı...artık ilaç iğne cuma günü test günüm hayırlısı 🤲🏼🌸
Benim de cumartesi test günü. Allah pozitif görmeyi nasip etsin. Kaçıncı gündü sizin?

Benim sağ kasık’da pıt pıt atan bir şey var , damar mı çekiyor anlamadım. Kaşık ağrım var.

Back
X