- 27 Kasım 2019
- 501
- 450
- 103
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
Amiin herkese nasip olsun inşallahKatlanarak çoğalsın inşallahkucağımıza alalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin herkese nasip olsun inşallahKatlanarak çoğalsın inşallahkucağımıza alalım
Evet ya çok canım sıkıldı ama çift çizgi göremeyince çok beklemiştim bugünü yıllardır uğraşıyordukBen sana dedim bak daha yeni yükseliyorhayırlı olsun
Geçmiş olsun ben bir haftaya olmuştum.Selam kızlar bugün maalesef negatifimi öğrendim ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra regl olurum acaba bilenler yazabilir mi
Oyhhh masallah tebrik ederim katlanarak cogalsin hayirlisi ile gelsin aramiza11.93000
Çok teşekkür ederiiimmm inşallahOyhhh masallah tebrik ederim katlanarak cogalsin hayirlisi ile gelsin aramiza![]()
Çok teşekkür ederim sağolun sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun ben bir haftaya olmuştum.
Tekrar deneyeceğim kısmetse.8 ay kadar geçti Allahtan ümit kesilmezÇok teşekkür ederim sağolun sizede geçmiş olsun![]()
Yaşadıklarınıza çok üzüldüm neden erken doğum oldu belli bir sebep var mı?Merhaba kızlar inşallah hepimiz emeklerimizin sonucunu alırız. Bende 2.kez transfer oldum. Pazartesi günü yapıldı 3.gun embriyosu çift transfer edildi. Bakalım bu sefer neler yaşıcam neler olacak merak ediyorum. İlk tüp bebeğimde yine 3.gun embriyosuydu tutmuştu ama malesef erken doğum oldu ve 15 gün küvezden sonra kaybettik. Kendimi hazır hissetmem 3 yılımi aldım. Hepimiz için inşallah çok güzel olur. 25nde test günüm.
Belirtileriniz varmiydi benim bugun transfer günü haric 9.günum kan gününü bekliyorum erken gebelik testi yapmaya pek cesaretim yok 3.denemem bu hic belirti de hissetmiyorum ne kasik batmasi ne gogus hassasiyeti ilaclarin yan etkileri olur onlar bile yokC
Canım gözün aydınnrabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamileyim
![]()
Hayırlı olsun canım evet benimde 6. Gün embriyosuAyyy çok sevındım hadi Bizede umut olbenim bu ikinci transferim kızlar 2023 de 5. Gün embırıyosu çift transfer ettık bır tane tuttu kızım olacaktı ama 5. Ayda rahim acılığını fark ettık dikişte atılamadı ve 17 gün egepolde yattım kızıma doğum yaptım sezaryenle kızım 4 gün yaşadı be kaybettik 1 sene geçti tekrar 2 tane embrıyom var dondurulmuş kızım 5. Gün embrıyosuydu Salı günü transfer olacağım embıryomda 6. Gün embrıyosu aranızda 6. Gün embrıyosu transfer olan var mı
Tebrik ederim canım gözün aydınKızlar çok takıldım dayanamadım gittim test verdim 7. Günde hamileyimm![]()
Ayy çok sevındımHayırlı olsun canım evet benimde 6. Gün embriyosu
Hepimiz için dua ediyorum bakalımbende yarın ikinci kanı vermeye gideceğim inşallah güzel artmıştır hala korku var içimdeAyy çok sevındımbu benım ikinci transferim ilkınde 5 aylık erken doğum yaptım kızımı kaybettim dua et bana olur mu
![]()
Canım endişelenme bende biraz kalça ağrısı var ama 9. Güne gelince hepsi kayboldu gitti göğüs hassasiyeti vs bile olmadı hala hiç belirti yok. Belirti yok diye olumsuz düşünmeBelirtileriniz varmiydi benim bugun transfer günü haric 9.günum kan gününü bekliyorum erken gebelik testi yapmaya pek cesaretim yok 3.denemem bu hic belirti de hissetmiyorum ne kasik batmasi ne gogus hassasiyeti ilaclarin yan etkileri olur onlar bile yok
Erken doğumun neden olduğunu bulamadılar malesef. 25.haftada olduğu için doğum maalesef kaybettik. Kısmet bakalım yeni umutlar ve heycanlara başladık. Allah herkesin emeğinin karşılığını versin inşallahYaşadıklarınıza çok üzüldüm neden erken doğum oldu belli bir sebep var mı?sımsıkı tutunsun bebeğiniz ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Baş dönmesi estroferm içtikten sonra mi oluyor? Hiç dikkat ettiniz mi?Ben de 8 eylül transfer oldum bugün leke gördüm yarın kan testi yapacağım. Aşağı bakınca başım dönüyor benim de. Hatta sürekli başım dönüyor. Başka belirti yok
Sizin de 8 eylül müydü? Kaçıncı gün embtiosuydu? Dondurulmuş mu taze mi?Kızlar çok takıldım dayanamadım gittim test verdim 7. Günde hamileyimm![]()
Gunleri sayarken transfer gunu sayilmiyomu. Mesela ben cuma gunu transfer oldum oglen 12 de. Cumartesiyi ilk gunmu sayicam. Bugun carsamba 5. gunummu oluyoBelirtileriniz varmiydi benim bugun transfer günü haric 9.günum kan gününü bekliyorum erken gebelik testi yapmaya pek cesaretim yok 3.denemem bu hic belirti de hissetmiyorum ne kasik batmasi ne gogus hassasiyeti ilaclarin yan etkileri olur onlar bile yok