• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Gonal f yi opudan önce kullandım...sonra farklı ignelere devam ...bende alerji yapmadı ama tabi ağrı sancı acı hep var
Bende henüz opu olmadım şuan büyütme aşamasındayım haftaya opu olacağım Allah’ın izniyle bir şey çıkmazsa 🙏🏽 günlük 300 doz vuruluyorum vurduktan hemen sonra boğazımda yanma baş ağrısı oluyor birde panik atak hastasıyım belki ondan olmuştur bende 🥹

Bugün leke gördüm. Son 2 günde de yaptığım testler.

Eklentiler

• 1000118800.webp
    1000118800.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000118655.webp
    1000118655.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 63
Bugün gördüm burayı yazmak istedim
7. Gün 19.30 ile pozitif
9.gun 23.5 çıktı ve sağlıksız gebelik doktor değerin çok düşük olduğunu artış da zaten çok az genelde bunlar kimyasal ile sonuçlaniyormus iki katı artış bile olsa 12. Gün 50 nin alti sağlıksız olarak sonuçlaniyormus son bir kez daha kan vereceğim umudum sıfır birden zaten fırlatması mucize olur ve binde bir olan birseymiş aranızda değerlerini yazan olmuş merakımdan ve aklımdaki soru işaretlerini gidermek için soruyorum aynı süreci yaşayan var mı
Screenshot_2025-09-17-11-07-52-79_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.webp

Selam kizlar pozitif gorenler allah bebelerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bize de pozitif haberler almayi nasip etsin insallah🙏

Benim iki tane 6. Gun embryom transfer olucak adetimi bekliyorum suan. Ilk transferim negatif oldu yapay siklus denenmisti. Bu seferki dogal olsun istedim. Dogal siklus te adetten sonra tam olarak ne zaman transfer ediliyor? Hangi ilaclari kullandiniz oncesinde yeme icme nelere dikkat ettiniz?

Belirtileriniz varmiydi benim bugun transfer günü haric 9.günum kan gününü bekliyorum erken gebelik testi yapmaya pek cesaretim yok 3.denemem bu hic belirti de hissetmiyorum ne kasik batmasi ne gogus hassasiyeti ilaclarin yan etkileri olur onlar bile yok
Aslında belirti olarak çok bişey hissetmedim ilaçların etkisi çok büyük bence. Ama transfer sonrası 3. Gün vücudum ve özellikle kasık bölgem de yoğun bir sıcaklık hissettim yanıyordu vücudum. Birde göğüslerim aşırı hassas ve büyüdü ama diyorum ya bunlar ilaçların etkiside olabilir belirti aramayın. Ben sonucu aldığımda şok oldum asla beklemiyordum şimdi tek istediğim katlanması 🥲❤️ inşallah sizde güzel haberler verirsiniz

Selam kizlar pozitif gorenler allah bebelerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bize de pozitif haberler almayi nasip etsin insallah🙏

Benim iki tane 6. Gun embryom transfer olucak adetimi bekliyorum suan. Ilk transferim negatif oldu yapay siklus denenmisti. Bu seferki dogal olsun istedim. Dogal siklus te adetten sonra tam olarak ne zaman transfer ediliyor? Hangi ilaclari kullandiniz oncesinde yeme icme nelere dikkat ettiniz?
Merhaba,hayırlı olsun güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah 🙏🏻 ben transfer değilde ön muayene için gittim doktoruma ama o bana rahimin hazır olduğunu doğal transfer gerçekleştirbileceğimizi söyledi.. kanda hormonlara bakıldı Progestan düşük geldi sanırım tek hormon olarak ona başladım fitil ve iğne. Onun dışında farklı ilaçlar da kullandım size verir mi bilmiyorum (nidicard,prograf) biri tansiyon hapı(rahim kanlanmasını sağlıyormuş)diğeri bağışıklık baskılayıcı son adet tarihim 25 Ağustostu 11 eylül de gerçekleşti transferim. Yeme içme olarak ben zaten uzun zamandır sağlıklı besleniyorum gün içinde meyve sebze ve protein hepsini aynı gün yemeye dikkat edin. Günde 1 bardak kefir içtim mutlaka. Hurma, çiğ badem, kavrulmamış kabak çekirdeği yedim. Ve ben hiç kabızlık yaşamadım çok dikkat ettim gün içinde en az 2 lt su içtim. Transfer sonrası da aynen böyle besleniyorum şuan

Bend dogal siklus pazartesi transferim olucak şuan folik asit coraspirin dün de fitil başlandı yeme içme çok dikkat de etmiyrm ilkinde çok dikkat etmistm kimyasal olmusti ikinci de etmedim farklı haplar vardi iğne yoktu gene negatifdi bunda tam dogal bakalm ne oluck birde lipid serum takıldı

Bende henüz opu olmadım şuan büyütme aşamasındayım haftaya opu olacağım Allah’ın izniyle bir şey çıkmazsa 🙏🏽 günlük 300 doz vuruluyorum vurduktan hemen sonra boğazımda yanma baş ağrısı oluyor birde panik atak hastasıyım belki ondan olmuştur bende 🥹
Hic boyle belirtilerim olmadi
Aslında belirti olarak çok bişey hissetmedim ilaçların etkisi çok büyük bence. Ama transfer sonrası 3. Gün vücudum ve özellikle kasık bölgem de yoğun bir sıcaklık hissettim yanıyordu vücudum. Birde göğüslerim aşırı hassas ve büyüdü ama diyorum ya bunlar ilaçların etkiside olabilir belirti aramayın. Ben sonucu aldığımda şok oldum asla beklemiyordum şimdi tek istediğim katlanması 🥲❤️ inşallah sizde güzel haberler verirsiniz
İnsan beklerken ister istemez belirti ariyor inşallah sağlıkla katlanir sağlıkla gelir bebeğiniz Allah bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu💕inşallah guzel haberler veririm bende

Hayırr gebelik oluyor genelde ilk 10 dkda çıkan değer güvenli diyorlar
birde rengi pembemsi oluyor kuruma çizgisi gri veya beyaz oluyormuş
Pembe valla görünüyor 7. Gün bugün 11 de seninle aynı gün transfer oldum inşallah Allah'ım nasip etmiştir cumartesi vericem kanı . Sen erken verdin galiba ne durumda şu an

Pembe valla görünüyor 7. Gün bugün 11 de seninle aynı gün transfer oldum inşallah Allah'ım nasip etmiştir cumartesi vericem kanı . Sen erken verdin galiba ne durumda şu an
Ben 5. Gün yaptım silik çıktı ama 1 saat sonra felan teste baktığımda kurumamıştı daha ve pembeydi 6. Gün hayalet bi çizgi görsemde eşim halüsinasyon görüyormuşum gibi davranınca hastaneye gittim gizlice 1 de çıkmaz herhalde sonuç ki çıkarsa ilaçları bırakırım zaten diye. Ben normalde bir tane ağrı kesici bile içmem kolay kolay çok ağır geliyor ilaçlar. Sonucu görünce inanamadım 🥰 sende hamilesiinn çok bereketli oldu topiğiimiz ☺️☺️ katlanarak yükselsin değerlerimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah🙏🏻

Ben 5. Gün yaptım silik çıktı ama 1 saat sonra felan teste baktığımda kurumamıştı daha ve pembeydi 6. Gün hayalet bi çizgi görsemde eşim halüsinasyon görüyormuşum gibi davranınca hastaneye gittim gizlice 1 de çıkmaz herhalde sonuç ki çıkarsa ilaçları bırakırım zaten diye. Ben normalde bir tane ağrı kesici bile içmem kolay kolay çok ağır geliyor ilaçlar. Sonucu görünce inanamadım 🥰 sende hamilesiinn çok bereketli oldu topiğiimiz ☺️☺️ katlanarak yükselsin değerlerimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah🙏🏻
Amin amin çok sevindim olumlu sonuçları gördükçe inşallah tüm isteyenlere nasip olsun senin kaçıncı gün embriyosuydu

Back
X