Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

selam kızlar , bende ilk çatlatma iğnesi deneyimimi yaşadım bu ay:KK66:

pcoluyum , klomen + çatlatma iğnesi , bakalım sonuç ne olacakk ?

iğne 10 Eylülde yapıldı , bu sıralar çalışmalara devam :KK70:
merhabalar . çatlatma iğnesini yumurtanızın hani çapındayken vurdular ?

Merhaba ,hamile kaldığım ay yani şubatta catlatma iğnesini 19-20 mm de vurdu sanırım doktorum :KK66:
teşekkür ederim . bemnimde 14mm yumurtam bugün 12. günüm daha önümde gün var ama araya bayram giriyor doktorda bişey demedi siz bayram boyunca birlikte olun belki tutar dedi . 4 aydır klomen folik asit içiyorum daha ne kadar gidecek bu bilmiyorum diğer ayda 2 ye çıkarttı klomeni bende yarın başka doktora gidicem . oluşmuş yumurtamı değerlendircem. sizce ne yapmalıyım ?

Merhaba kızlar.. Ben de dün vuruldum çatlatma iğnemi..
femera+menegon=pregnyl tedavim bu şekilde ilerledi..
Ve bu sabah şiddetli bel ağrım var, sizce bu iyi birşey mi?

Merhaba kızlar.. Ben de dün vuruldum çatlatma iğnemi..
femera+menegon=pregnyl tedavim bu şekilde ilerledi..
Ve bu sabah şiddetli bel ağrım var, sizce bu iyi birşey mi?
Merhaba, iğne ile ilgili birşey galiba bende 21 ağustosta vuruldum daha öncede vurulmuştum hep ağrı oluyor kasıklarda bakalım benimde bugün yarın adet günüm kasıklarımda ağrı var hamilemiyim bilmiyorum bir belirtide yok geçen ay 10unda olmuştum bu ay 7sinde olman lazım hala yok inşallah hamileyimdir bu akşam acilde test yaptırıcam, sizinde bu ay olur inşallah

Merhaba arkadaşlar pkoluyum malesef :KK43: pregynl çatlatma iğnesiyle nisan da hamile kalmıştım haziranda kalbi durduğu için kürtaj oldum :KK43:ve kürtajdan sonraki ilk tedavimize başladık ALLAH'a şükür femara kullandım 5 gün ve bal tarçın çörekotu 13.gün yani dün iğnemi oldum 2 doz maraton başladı :) var mı bekleme de olanlar ?
bn vrm cnm

Merhaba, iğne ile ilgili birşey galiba bende 21 ağustosta vuruldum daha öncede vurulmuştum hep ağrı oluyor kasıklarda bakalım benimde bugün yarın adet günüm kasıklarımda ağrı var hamilemiyim bilmiyorum bir belirtide yok geçen ay 10unda olmuştum bu ay 7sinde olman lazım hala yok inşallah hamileyimdir bu akşam acilde test yaptırıcam, sizinde bu ay olur inşallah
ıns olr cnm bnde bklıyrm bnde 26 agststa oldm ıgnemı bklıyrm bgn 13. gun

Teşekkür ederim, inşallah gebesinizdir. Test yaptırdınız mı sonuç ne?
Ben de yarın doktora gideceğim, inşallah çatlamıştır ve tutunmuştur..
İçim bir garip, heyecan mı desem ne olacak korkusu mu desem,
bilemiyorum..
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..

bilemiyorum..
amın cnm bn dha snuc alamadm yaarn gdecgm cnm

bilemiyorum..
Maalesef hamşle değilim ama adette olmadım

ıns olr cnm bnde bklıyrm bnde 26 agststa oldm ıgnemı bklıyrm bgn 13. gun
İğneden 12 gün sonra yaptırılan bhcg testi kesin sonuç veriyormuş ben 19. Gün yaptırdım adrt günümde hamile değilim yine hayal kırıklığı ama adette olmadım hiç gecikme olmazdı bende

İğneden 12 gün sonra yaptırılan bhcg testi kesin sonuç veriyormuş ben 19. Gün yaptırdım adrt günümde hamile değilim yine hayal kırıklığı ama adette olmadım hiç gecikme olmazdı bende
Bnmde adtm gckti hala olmadm 14 gn gcti test yptrdm ama negatf smdi ne olack pozitf ckarmi adet olr mym

Hepimiz içln hayırlısı ne dşyelim ama insan üzülmüyor değil ben artık dr a gitmeme kararı aldım rahat bırakıcam kendimi bakalım ne olacak ocağa kadar

F Ftm1217
Yumurtlama bozukluğu olan kişilerde geç döllenme olabilir.. normal yumurtlama zamanından daha geç döllenir yumurta..

ne kdr srede mesela belırttılerı nler nsl anlayabılrm bn dha adt olmadm
Yumurtlama zamanı kasık ağrısı ve bel ağrısı oluşur
Bende oldu mesela bu ay..

Selam kızlar...
Bende bugün puregon 600 lüğün ilk 50 dozunu oldum.Pazartesi kontrol var.Sanırsam sonra bir iğne daha kullanmam gerecek.Ama ben aşılama yaptırma konusunda tereddüt ediyorum.Siz ne önerirsiniz?

Back
X