Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

Merhaba kızlar
1.5 yıılık evliyim hiç korunmamamıza rağmen gebe kalamadım.yumurtalık kistim vardı laparoskopiyle aldılar.bu esnada tüplerden mavi su akıtmışlar herşey temizlenmiş drum 3 ay içinde kalamazsan gel dedi.kalamadım ve gittim.klomene başladık reglimin 3. Günü günde 2 tane 5 gün.onun dışında estroform da verdi klomenin 3.günü başladım.klomen bitti.onun dışında progrstan ve iğne verdi onlara başlamadık daha.bugün kontrolüm var bakalım neler bekliyor beni..
Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin

merhaba kızlar ben de bu ay klomen ve ardından çatlatma iğnemi oldum dün sabah yani 36. saat ilk ilişki oldu. bu ay başka ilişki günü var mı doktor bişey demedide sadece saatini kur sabah 7 de ilişki unutma dedi. acaba yumurta döllenmişmidir ? çok merak ediyorum 10 ekime kadar bekliycem mecbur sabırrrrrrrr

Merhaba kızlar
1.5 yıılık evliyim hiç korunmamamıza rağmen gebe kalamadım.yumurtalık kistim vardı laparoskopiyle aldılar.bu esnada tüplerden mavi su akıtmışlar herşey temizlenmiş drum 3 ay içinde kalamazsan gel dedi.kalamadım ve gittim.klomene başladık reglimin 3. Günü günde 2 tane 5 gün.onun dışında estroform da verdi klomenin 3.günü başladım.klomen bitti.onun dışında progrstan ve iğne verdi onlara başlamadık daha.bugün kontrolüm var bakalım neler bekliyor beni..
Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin

herşey gönlünce olsun tatlım ;)

merhaba kızlar ben de bu ay klomen ve ardından çatlatma iğnemi oldum dün sabah yani 36. saat ilk ilişki oldu. bu ay başka ilişki günü var mı doktor bişey demedide sadece saatini kur sabah 7 de ilişki unutma dedi. acaba yumurta döllenmişmidir ? çok merak ediyorum 10 ekime kadar bekliycem mecbur sabırrrrrrrr

canım sadece 1 kere vermedi benim doktorum ,10 eylül çarşamba öğlen 11de iğneyi yaptı, 36 saat sonrasına ani 11 eylül gece 11e verdi ilk çalışmayı sonrasındada 1 gün arayla verdi ilişkiyi ;)

yani 11,13 ,15 eylül olarak çalıştık ;)

sende öyle yap tatlım , yani dün sabah ilkini yaptıysanız , yarın sabah ve cuma sabahı değerlendirin :D

Yok canım korkuyorum o yüzden yaptırmadim :)

korkacak bişey yok tatlım yaa,Rabbim neylerse güzel eyler , kasma kendini bu kadar , bu ay olmazsa gelecek aya inşAllah ;)

ben bugün sağlık ocağına bi uğradım ama kanları alıp hastaneye yollamışlar
yoksa bugün vereyim diordum, neyse sağlık olsun :D

korkacak bişey yok tatlım yaa,Rabbim neylerse güzel eyler , kasma kendini bu kadar , bu ay olmazsa gelecek aya inşAllah :KK66:

ben bugün sağlık ocağına bi uğradım ama kanları alıp hastaneye yollamışlar
yoksa bugün vereyim diordum, neyse sağlık olsun :D

Olsun güzelim inşallah güzel haberler alırız yüzümuz güler. Bakalım ben kendimi negatife de hazırladım.. idrarda pozitif görmeden kan vermek istemiyorum sen test yaptın mi kuzum?

Olsun güzelim inşallah güzel haberler alırız yüzümuz güler. Bakalım ben kendimi negatife de hazırladım.. idrarda pozitif görmeden kan vermek istemiyorum sen test yaptın mi kuzum?

canım idrarda daha geç çıkıyor benim bildiğim , o yüzden kan tahlili en garantili olanı ;)
bende başından beri negatife hazırladım kendimi , pozitif olursa mükemmel olur ama negatif olursa da elden bişey gelmez ...
sonuç ne olursa olsun mutlaka haber veririm :*

canım idrarda daha geç çıkıyor benim bildiğim , o yüzden kan tahlili en garantili olanı :KK66:
bende başından beri negatife hazırladım kendimi , pozitif olursa mükemmel olur ama negatif olursa da elden bişey gelmez ...
sonuç ne olursa olsun mutlaka haber veririm :*

Evet bitanem merakta bırakma bende yazarım burdan opuldun şekerim :)

canım sadece 1 kere vermedi benim doktorum ,10 eylül çarşamba öğlen 11de iğneyi yaptı, 36 saat sonrasına ani 11 eylül gece 11e verdi ilk çalışmayı sonrasındada 1 gün arayla verdi ilişkiyi :KK66:

yani 11,13 ,15 eylül olarak çalıştık :KK66:

sende öyle yap tatlım , yani dün sabah ilkini yaptıysanız , yarın sabah ve cuma sabahı değerlendirin :D

teşekkür ederim yani gün aşırı diyosun ne güzel seninkini geceye vermiş benimki sabah erkenden

teşekkür ederim yani gün aşırı diyosun ne güzel seninkini geceye vermiş benimki sabah erkenden

evet canım gün aşırı çalışma var ;)
gün aşırı deyince bazı arkadaşlar her gün diye anlıyor , o yüzden detalı yazdım ;)
ben gecee denk gelsin diye iğneyi öğleden önce vuruldum , zaten sabah olsa benim için imkansız olurdu , sabah 6.40da ders başı yapıyorum :KK61::KK61::KK61:

Merhaba tekrardan
Dün gittiğim kontrole 4 tane fln yumurtam oluşmuş 10 15 17 18 mmlerde bugün saat öğlen 12 de vuruldum iğnemi dr cuma cmtsi iki gün üst üste olsun dedi.ama iğneden sonra 36 saati bayaa geçmiş oluyor ilişki saatleri. Kafam çok karıştı o_O

Merhaba tekrardan
Dün gittiğim kontrole 4 tane fln yumurtam oluşmuş 10 15 17 18 mmlerde bugün saat öğlen 12 de vuruldum iğnemi dr cuma cmtsi iki gün üst üste olsun dedi.ama iğneden sonra 36 saati bayaa geçmiş oluyor ilişki saatleri. Kafam çok karıştı o_O

tatlım eğer bugün oldusan iğneni , yarın gece 12de ilk çalışmanızı yapmalısınız , çünkü o zaman 36 saat oluyor ;)

yarın , ayın 26 ve 28i de diğer çalışmalarınız olmalı ;)

@denizyildizi2014 , POWERHACK POWERHACK kızlarr bugün kan testi yaptırdım , sonuç NEGAATİFF :(

sağlık ocağındaki doktor erken gelmişsin , haftaya adet olmassan yine bakalım dedi , umutlu değilim malesef , hakkımızda hayırlısı olsun ...
sizlerin güzel haberlerini alırız inşAllah ;)

gunaydin umutlu hamis adaylari :) su mubarek gunun hurmetine hepimiz bebislerimize kavusalim :) 2 yillik evliyim 1 senedir istiyoruz olmadi 1 kimyasal gebelik gecirfim 2 aydr tedavi basladik bu ay doktorum klomen estrofem ve inofolic verdi yarin 13.gunum yumurtalatima bakip igne yazicak bakalim insallah hamilr kalirim :(

Son düzenleme:
forumda gezerken konuyu gördüm.2 seneye yakındır bebiş için mücadele ediyoruz.kaç defa çatlatma iğnesi kullandığımı hatırlamıyorum bile:)belirtilere sakın takılmayın.hayal kırıklığı geröekten kötü oluyor.sakin bir şekilde regl gününüzü bekleyin.
ben de yeni tedavi sürecimde femara kullandım ve bugün pregnly 5000 vuruldum.ctesi bir doz daha vurulacak.ilk kez 2 tane vurulmuş olacağım.3 yumoş var 14,17 ve 20 mm.bakalım bu ay nasıl bir sonuç alacağız:)

forumda gezerken konuyu gördüm.2 seneye yakındır bebiş için mücadele ediyoruz.kaç defa çatlatma iğnesi kullandığımı hatırlamıyorum bile:)belirtilere sakın takılmayın.hayal kırıklığı geröekten kötü oluyor.sakin bir şekilde regl gününüzü bekleyin.
ben de yeni tedavi sürecimde femara kullandım ve bugün pregnly 5000 vuruldum.ctesi bir doz daha vurulacak.ilk kez 2 tane vurulmuş olacağım.3 yumoş var 14,17 ve 20 mm.bakalım bu ay nasıl bir sonuç alacağız:)

aaa bende de 2 taneydi ama 1 kez pregnly vuruldum 2 toz bir su olarak. biri 15 diğeri 17mm yumurtaların çatlama zamanları farklı günlerde mi oluyoki acaba ? kafam karıştı şimdio_O

Back
X