Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

Merhaba kızlar çatlatma iğnesinin üzerinden 10 gün geçti bugün..
Rabbim herkese tatdırsın annelik duygusunu..

Kizlar ben klomen ve catlatma ignesinoldum temmuz ayinda ama gebeljk olmadj bnm yumurta gelisior catliorda ama gebelik olmadi hala doktormda rahim filmj cekelm dedi 31 agustosta cektrdm smd de beklemktym adet olunca yumurta takibi yapacz bu ay sadece glifor kullan dedi ara ara ictm duzenli almdm unutiorm arada hakkimzda hayrlisi bu ay sonu adet olmam gerekior ona gore tedaviye baslicm tekrsrdan

Aaay sivilce olunca ne oluyor canım.Kusura bakma tecrübesizim bu konularda :)
Reglin gelmesi demek..
yani genelde regl olmasına yakın vücudumuz sinyal verir..
gerek kasık ağrısı gerek yüzde sivilce
çıkması gibi... ;)

Reglin gelmesi demek..
yani genelde regl olmasına yakın vücudumuz sinyal verir..
gerek kasık ağrısı gerek yüzde sivilce
çıkması gibi... :KK66:
:) bende aşılama ile ilgili sandım canım...
Şimdi doktordan geldim ama moralim biraz bozuk :( iki tane büyük yumurtam var onlarda 15.6 mm ve 15.8 mm boyutunda.Yarın bir daha bakıcak, pazartesi yaparız aşılamayı dedi ama yeterli büyüklük değil dedi...Sizce yarına kadar biraz daha büyürler mi?İğne vurmaya başladığımın 9. günü bugün..

Benim aşılama değildi o nedenle pek bilemiyorum.. iğnelerin dozu az mı??
Kuru incir yemenizi tavsiye ederim.
Büyümesine yardımcı oluyo..

Kızlar şimdi geldim doktordan.Solda 4, sağda 2 tane istediği boyutta olmuş yumurta çok şükür.Bu akşam ovitrell yapıcam, yarın öğlen siz beraber olun dedin pazartesi öğlende aşılama yapılacak.Hatta çarşambada yapalım istersen dedi.Umarım iyi sonuçlar alırım :)

Merhaba arkadaşlar pkoluyum malesef :KK43: pregynl çatlatma iğnesiyle nisan da hamile kalmıştım haziranda kalbi durduğu için kürtaj oldum :KK43:ve kürtajdan sonraki ilk tedavimize başladık ALLAH'a şükür femara kullandım 5 gün ve bal tarçın çörekotu 13.gün yani dün iğnemi oldum 2 doz maraton başladı :) var mı bekleme de olanlar ?

Back
X