Öyle düşünme hiç bilemezsin bi bakmışsın hamilesin Allahtan ümit kesilmezBen eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
güzel temenni için teşekkürlerEylül annesi adayı olarak hepinizin en kısa sürede müjdeli haberler almanızı temenni ediyorum :)
Olabildigince stresi neden olmuyoru bende eşimde sorun mu varı kenara koyup akısına bırakın öyle olmasa bile icinizden öyle hissetmeseniz bile dısarıya bunu gösterin cunku sıkıntı stres toplum baskısı gercekten bebegin gelişini geciktiriyor
Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Eşimin ileri sperm sayısı %1 ve kime sorsam bizimde öyle problemimiz vardı düzelmedi diyor.. Bazen isyan edesim geliyor bu cocuklarını terk edenlere atanlara nasip oluyorda biz ne günah işledik diyeÖyle düşünme hiç bilemezsin bi bakmışsın hamilesin Allahtan ümit kesilmez
Canım aynı durumdan bende muzdaribim biliyorsun konuşmuştuk daha önceBen eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Amannn sakın isyan etme. her şer de bir hayır vardır. Bekleyelim elbet günü gelecektir.Eşimin ileri sperm sayısı %1 ve kime sorsam bizimde öyle problemimiz vardı düzelmedi diyor.. Bazen isyan edesim geliyor bu cocuklarını terk edenlere atanlara nasip oluyorda biz ne günah işledik diye
ayy ilahi adalet inş sonunda mutlu olacağı bir yuva bulurAmannn sakın isyan etme. her şer de bir hayır vardır. Bekleyelim elbet günü gelecektir.
Senin için demiyorum ama arkadaşım yıllarca ağladı sürekli bebekleri düşüyordu neden neden diye. sonra kocasının onu sürekli aldattığını öğrendi. Şimdi iyi ki olmamış diyor çünkü boşanıyor.
Ya bişey söyleyeyim mi en azından erken regl gelmiş yoksa diğer türlü regli bekleyince test de yapınca negatifi görünce niye regl gelmedi diye tasalanmaya başlıyor insan o da ayrı stres yani ben de takmıyorum diyorum ama dediğin gibi içten içten takıyorum inşallah ben de senin gibi hamilelik yoksa da erkenden adet olurum önüme bakarımValla Benim bat sözde yarındı, bugün regl oldumAslında çok takıyor gibi görünmüyorum ama içten içe takıyorum gerçekten.
Ama yine de bilemezsin Allah ol dedi mi olur şakın isyan etme zamanını bekleEşimin ileri sperm sayısı %1 ve kime sorsam bizimde öyle problemimiz vardı düzelmedi diyor.. Bazen isyan edesim geliyor bu cocuklarını terk edenlere atanlara nasip oluyorda biz ne günah işledik diye
Aminnn inşallahayy ilahi adalet inş sonunda mutlu olacağı bir yuva bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?