Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar,bende bu ay adet olanlardanım,yeni bat 1 eylül,stres yapmıyormuş gibi çevremde yaşıyorum ama iç dünyam dardağınık..

o da doğru acaba mi demek yerine önümüzdeki maçlara bakcaz diyorum.

merhaba kızlar,bende bu ay adet olanlardanım,yeni bat 1 eylül,stres yapmıyormuş gibi çevremde yaşıyorum ama iç dünyam dardağınık..
Ayyy ayni ben. Aileden biri dahi ima etse çıldırıyorum.
Aynı ben aileden ima bile gelse çıldırıyorum. Eylül de 2 sene olacak evleneli. Herkese hava hoş tabi e çocuk yapsana deyip duruyorlar. Onlar dedikçe yapmiyorum diyorum.

benim geçen ay adetim 33 günden sonra geldi normalde düzenli olan ben bakalım bu ay bana ne oyunlar oynanacak
31 günde kan tahlili yaptırmaya gittim eşimi ayağa kaldırdım gidelim de gidelim diye

peki herhangi bir problem var mı kendine veya eşine baktırdın mı ? bu arada soruyorum kusura bakma özel değilse senin için ?

sorduklarında gülümseyerek 'kısmettt' diyorum... vardır vakti saati...

benim geçen ay adetim 33 günden sonra geldi normalde düzenli olan ben bakalım bu ay bana ne oyunlar oynanacak
31 günde kan tahlili yaptırmaya gittim eşimi ayağa kaldırdım gidelim de gidelim diye
Heh işte bu yüzden insan gecikince bile bi telaş oluo... Ben herşeye rağmen bu ay ovulasyonla takip ettim biliyorsun canm.. Ama reglime daha 5 gün var erken regl olmazsam tabi... Ama bi 5 gündürde inanılmaz bel ağrısı ve ara sıra kasıklarımda tekme ve uyku hissi var..ayrıca aşırı gögüs şişkinliği ve hassasiyet Bilmiyorım

peki hiç adet olmadan önce böyle oluyor muydun kendimizi dinliyoruz ya hep ah bu adet belirtileri deriz.. o yüzden soruyorum

Kızlar benim bu ay dün adetim bitti gün aşırı ilişkiyi denicem bi sonraki adete kadar acaba doğru mu yapı cam yanlismi bilmiyorum

peki hiç adet olmadan önce böyle oluyor muydun kendimizi dinliyoruz ya hep ah bu adet belirtileri deriz.. o yüzden soruyorum
Cnm adetime yakın bel ağrısı oluyordu sadece.. Hiç kasık ağrım olmadı ama bir haftadır sağ kasığımda ara sıra batmalar yada tekme atarsn ağırır ya o tarz kramplar oluyor.. Bide akıntım sanki yumurtlama günümmüş gibi cok.. Regl olmaya yakn bende kuruluk olurdu... Ama hiç heveslenmiyorm.. Çünkü femara kullanmştm eşimin tahlil yaptırmadan önce ve sağ tarafmdaki yumurtalarm büyümüştü.. Belki ondan bu ağrım

Kızlar benim bu ay dün adetim bitti gün aşırı ilişkiyi denicem bi sonraki adete kadar acaba doğru mu yapı cam yanlismi bilmiyorum
Eşinizde sperm azlığı ve hareketliliği sorunu yoksa bencede öyle yapın.. Çnkü kim öyle yapsa başarılı sonuç almış okuduğum kadarıyla.

canım galiba sende benim gibi mi oluyorsun bilmiyorum ama benimde adetten önce akıntım oluyordu senin gibi sonra ovülasyon testi yaptım kendime bi baktım çift çizgi büyük ihtimalle öyle oluyor iki kere yumurtlama oluyor

Bende bu ay catlatma ignesi oldum naptiysam olmadi hic bisi ise yaramadi umidimi tam kaybetmek uzereyim

Eşinizde sperm azlığı ve hareketliliği sorunu yoksa bencede öyle yapın.. Çnkü kim öyle yapsa başarılı sonuç almış okuduğum kadarıyla.
Bu ayda boyle denicem bakalım ay biktim milletin bebek yok mu demesinden eşimde kızıyor kafaya takma diye ay ben kimseye sormuyorum valla insanlardaki bu baskı neden anlam vermiyorum ☹

keçi boynuzu özü iyi geliyor
Valla tahlil sonucunu aldığımız gnden beri dr verdiği ilaç dışında, ceviz badem bitter çikolata süt yumurta, keçi boynuzu özü, keten tohumu yağı, çakşır suyu kullanıyorum ama bana herkes boşuna masraf yapıyorsun git bu masrafı tüp bebeğe koy diyoelar

Aaaa keşke bende ovulasyon testime devam etseydim... Eşim bu ay lehir dışına çıkmayacak gibi duruyor.. Öyle olursa ağustosu reflden sonra full ovulasyonla takip edecem.. Ben çift çizgiyi yakaladm silikleşti sonra hiç yapmadm

bence dene canım ovülasyon işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…