Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence dene canım ovülasyon işe yarıyor
Bu arada dün biriyle tanıştım, eşinin ileri sperm hareketliliği %2, morfolojiside %2 çıkmış.. Hiç hamile kalamam diyordum ama ovulasyonla hamile kaldm dedi ve 3 kere hamile kalml, 2 si kimyasal olmuş, diğerine şimdi 6 aylık hamile.. Olacaksa 1 spermlede olur diyor ilginç bir kür uygulamış biri ona yapmş daha doğrusu

Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacam eşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Evet miniğiniz en ummadıgınız anda sizinle olur ınss karamsar olmaa

Valla ben hayret ediyorum bizde şans olsa

Ovulasyon testi aslında çok mantıklı 2 ay denedim ama tam yapamamistim. Bu ay tekrar sipariş verdim. Mesela yumurtlama tarihimmobil uygulamalarla aynı değil.
evet aynı olmuyor maalesef onlar vücut değerlerini bilmeden standart prosedür seçiyor

Benim bir geveze komşum var o bile her gördüğünde soruyor. Nasip kısmet diyip geçiştiriyorum öyle diyince de akıl vermeye başlıyorlar. Ne cevap vereceğimi de bilemiyorum. Sizin hesap 2 yıl oldu bu ay benimde evleneli.

Benim 3 sene oldu. Benim de eşimin ailesi beni sıkıştırıyor. Menapoza girmeden yap diyorlar. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Normal yollardan hamile kaldığıma inanmadılar. Sürekli tup bebek yap diyorlar. O kadar biktim ki biri bana birşey dese inanın soyleyeceklerimden korkuyorum...

Çok zor sizi anlayabiliyorum. Bu sayede insanlara bu konuda hiçbir şey sormamayı öğrendim. İnsanlar ne zaman ne istiyorsa onu yapsınlar. Akıl vermek hele apayrı itici. Kaç yaşında bilinçli insanlarız yolda görsek selam vermeyeceğimiz insanların diline düşüyoruz. Allahım en kısa sürede hayırlısıya nasip eder inşallah

Amiiin.

Bizde de malesef sperm sayisi azligi var bende basladim sabahlari zeytinyaginda bekletilmis incir yediriyorum sabah aksam keciboynuzu özü ceviz badem bide wellman diye takviye aldik yeni. Arastiriyorum bi suru sey ogreniyorum yediriyorum 2. Sperm testinde belli olacak hersey bide varikosel çıktı hafif sekilde

bizde varikoselden bahsedilmedi.. ultrason temiz çıktı.. aslında bu uyguladığımız kürler işe yarıormu yaramıyormu diye nasıl anlıyacaz bilmiyorum... doktorun verdiği ilaçlar 3 ila 6 ay arasında ancak etkisini gösteriyormuş... bu spermin az olmasının tek nedeni vitaminlermi ya..

günaydın kızlar.. sabah duydupum ilk haber 2 aydır bebek sahibi olmaya çalışan bir tanıdığımın hamile kaldığı.. tabiki sevindim onlar adına,ne güzel ne mutlu,allh bizede nasip etsin..ama 9 aydr uğraşıyorum eşimnde benmde hiçbir problemimz yok fakat olmuyor.. bu ay promen ve prowomen a başladık içmeye, çakşır şuyu -kuruincir/ceviz -propolis artı eklerimiz.. takviyeden geçilmiyoruz kısacası..

merhaba kızlar,bende bu ay adet olanlardanım,yeni bat 1 eylül,stres yapmıyormuş gibi çevremde yaşıyorum ama iç dünyam dardağınık..
Benimde bat dündü bende adet oldum kendimi aynen senin gibi hissediyorum

Hadiiii kızlar toparlanalım. Üzüldükçe hormonlarımızın dengesini daha çok bozuyoruz herhalde. Şimdi önümüzdeki sürece hazırlanalım.
Evet canım başka çaremiz yok morali iyi tutmak lazım :)

Bende alicam hangi marka aldin canım bende sipariş edicem
Canım daha önce innovita kullanmıştım. Fakat onu sipariş edemedim satışlardan kalkmış n11 den laboquick marka aldım fiyatı baya uygun 30 adet test 1 erken gebelik 2 tane de normal gebelik testi var içinde 29.90 tl. Bu markayı ilk defa kullanıcam ama mantık hep aynı zaten sadece istikrarlı ve düzgün yapmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…