• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül başı yumurta büyütmede olanlar gelin konuşalım

Evet çok var pkosum
Pcos da daha faala yumurta çıkması lazım ve o iğnelerle epey büyütüyorlar benım normalde en fazla 8-10 olan yumurtam pcosluyum bende toplamua kadar 20-22 bırcok sayıda oldu Hemde yumurtam bende karamsar olmayın hatta moral olsun söze transfer oldum yenı gebelik testım de pozıtıf ben asla olmaz derdım benım

Pcos da daha faala yumurta çıkması lazım ve o iğnelerle epey büyütüyorlar benım normalde en fazla 8-10 olan yumurtam pcosluyum bende toplamua kadar 20-22 bırcok sayıda oldu Hemde yumurtam bende karamsar olmayın hatta moral olsun söze transfer oldum yenı gebelik testım de pozıtıf ben asla olmaz derdım benım
41 yumurtam toplandı 40ı dolu 28indollendi hepsi 3.guni gördü pazartesi 5.gunu görenler dondurulacak nasipse

41 yumurtam toplandı 40ı dolu 28indollendi hepsi 3.guni gördü pazartesi 5.gunu görenler dondurulacak nasipse
Çok sevindim sizin adınıza darısı biz bekleyenlerin başına ❤️

Bugün Gonal F de 7. Günüm ilk pazartesi-perşembe dozum 225 idi cumadan beri 250 kullanıyorum bugün kontrolüm vardı E2 Lh değerlerime bakıldı E2 değerim 8 Eylül’de 18 iken bugün 982 çıktı Lh ise 5.24 iken bugün 22,38 çıktı doktorum arayıp hemen cetrotide a başlamamı söyledi yarın tekrar kontrolüm var sizde buna benzer durum yaşayan var mı?

Merhaba,
Ben yarın opu oluyorum. 😊
Yumurtalarınız toplandı mı hanımlar sizler ne durumdasınız?

Merhaba,
Ben yarın opu oluyorum. 😊
Yumurtalarınız toplandı mı hanımlar sizler ne durumdasınız?
Ayyy hadi gözünüz aydın 🥰 Bende gonalf günlük 300 kullanıyorum bugün 4.iğnemi vurdum yumurtalarım 13 mm olmuş diğerleri 11 mm yarın bir tane daha iğneye başlayacağım cumartesi tekrar gideceğim muhtemelen opu tarihim belli olacak inşallah 🙈🥰🥹

Teşekkür ederim 😊
Güzelce büyüsünler 😍 kolaylıkla gelsin bebişler ❤️

Ayyy hadi gözünüz aydın 🥰 Bende gonalf günlük 300 kullanıyorum bugün 4.iğnemi vurdum yumurtalarım 13 mm olmuş diğerleri 11 mm yarın bir tane daha iğneye başlayacağım cumartesi tekrar gideceğim muhtemelen opu tarihim belli olacak inşallah 🙈🥰🥹

Benim amh düşük olduğundan ikinci opu yapılacak transfer işlemi yıl sonunu bulur diye tahmin ediyorum. 😊
Senin de güzel haberlerini bekliyorum, muhakkak yaz 🫶🏼
Yaaaa hiç sıkma canını Allah büyük Rabbimin izniyle en güzelini verecek bizlere bol bol dua edin 🙏🏽🥰

2 embriyom 3.gune ulasti donduruldu transfer icin 2. Reglimi beklicem ekim sonu kasim basi gibi olacak sanirim
Ayyy gözünüz aydın çok sevindim 🥳
Transfer için belli bir süre bekleniyor mu? O kısma gelmediğimden bilmiyorum da :)

Hangi doktor canım ?

Back
X