Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Bi farklılık yok ya aynıyım dün biraz yoğundu eve geldim yatınca sol kaşığım bi acıdı bi şey oldu dinlenince geöti bilmiyorum anlamıyorum artık hiçbir test yapmaya korkuyorum sabah bacaklarım ağrıyordu adet olacakken de ağrır bu şekilde
Ya zaten benim göğüslerde adet öncesi agrirdi şimdi biraz farklı durum. Ama onun sebebi de iğneler diyorum. Şuan hepimiz için bişey diyemeyiz aslında iğnelerin etkileriyle adet öncesi döngü birbirine çok benziyor... Ama inşallah hamile çıkarız birlikte takip ederiz her seyiyle 🥰💐

İnşallah canım Ama işte iğnelerin etkileri diye düşünüyorum sonuçta hormon yüklendi bir ton. Hemen hamileliğe yormamamk lazım normal zamanlarda benim adetime yakın göğüslerimde ağrı olurdu ama bu kez farklı onuda iğneler diyorum ya bakalim
Evet işte ben de o yüzden çok ona yormak istemiyorum ama umutsuz da değilim tabi ki amaaan olursa olacaktır bir şekilde bir zamanda 🙂

Ya zaten benim göğüslerde adet öncesi agrirdi şimdi biraz farklı durum. Ama onun sebebi de iğneler diyorum. Şuan hepimiz için bişey diyemeyiz aslında iğnelerin etkileriyle adet öncesi döngü birbirine çok benziyor... Ama inşallah hamile çıkarız birlikte takip ederiz her seyiyle 🥰💐
Allahım inşallah şuraya kocaman HAMİLEYİM yazarız

Bide size ne sorucam... Regl gununuze ne kadar var? Benim kafam karışıyor erken olucam ben eğer regl olursam çünkü Yumurtlamam öne çekilmişti sizlerin de mi oyle

Evet işte ben de o yüzden çok ona yormak istemiyorum ama umutsuz da değilim tabi ki amaaan olursa olacaktır bir şekilde bir zamanda 🙂
Tabi bebişim olursa olur ama olsunda yaa inşallah olsun.. umutlarimiz var hatta bence umut arıyoruz bu etkilerle de ama korkuyoruzda sankii🙈🥰🤭🧡

Merhaba arkadaşlar bnde bugün aranıza katılmış bulunmaktayım 15eylul preglny 5000igne vurdum 2tane tek enjektör ama salı Çarşamba ve bugün Perşembe yoğun derece agrilarim var doktor sağ yumurtalik büyümüş dedi ama bnm daha çok sol tarafım ağrıyor baya bı endişelendim acaba bu kadar Ağrı norml mi oturup kalkmada güçlük çekiyorum resmen

Merhaba arkadaşlar bnde bugün aranıza katılmış bulunmaktayım 15eylul preglny 5000igne vurdum 2tane tek enjektör ama salı Çarşamba ve bugün Perşembe yoğun derece agrilarim var doktor sağ yumurtalik büyümüş dedi ama bnm daha çok sol tarafım ağrıyor baya bı endişelendim acaba bu kadar Ağrı norml mi oturup kalkmada güçlük çekiyorum resmen
Normal bence hormon yükleniyor vücuduna sahte hamilelik gibi düşün ağır bi is yapma ama hareketsiz de kalma bence

Normal bence hormon yükleniyor vücuduna sahte hamilelik gibi düşün ağır bi is yapma ama hareketsiz de kalma bence
Bnm ilk hamileligim değil zaten bir oğlum var 4yasinda 2kurtajim var hicbirinde böyle bi ağrı yaşamadım int kist falan oluşturuyor diyor acaba ondan mı oluyor diye şüphelendim

Bnm ilk hamileligim değil zaten bir oğlum var 4yasinda 2kurtajim var hicbirinde böyle bi ağrı yaşamadım int kist falan oluşturuyor diyor acaba ondan mı oluyor diye şüphelendim
3 günde kist olusacagını sanmıyorum yumurtanız catlamazsa ileriki zamanlarda görebilirsiniz benim de ilk iğnemde yumurtam catlamadı 11. günde ağrıdan duramayıp gitmiştim doktora kontrol ettiğinde yumurta catlamamıstı

Hanimlar bide herkes otriville iğne yapmis arasındaki fark ne acaba neden bana otrivelle değil de preglny verdi

3 günde kist olusacagını sanmıyorum yumurtanız catlamazsa ileriki zamanlarda görebilirsiniz benim de ilk iğnemde yumurtam catlamadı 11. günde ağrıdan duramayıp gitmiştim doktora kontrol ettiğinde yumurta catlamamıstı
Teşekkürler canım yani normal kabul ediyoruz bu ağrıları sizler de yaşadınız mı peki

Bende kist oluştuğunda bu şekilde ağrılar olmuştu bacağımı uzatamıyordum, çişimi yaparken bıçak saplanıyordu sanki. Sonra dıktora gittiğimde kist olmuş demişti

Bende kist oluştuğunda bu şekilde ağrılar olmuştu bacağımı uzatamıyordum, çişimi yaparken bıçak saplanıyordu sanki. Sonra dıktora gittiğimde kist olmuş
Umarım bnde oluşmamıştır üzüldüm şimdi bu arada anlamadığım nokta sağ taraf dedi ama sol tarafım daha çok ağrıyor

Bende kist oluştuğunda bu şekilde ağrılar olmuştu bacağımı uzatamıyordum, çişimi yaparken bıçak saplanıyordu sanki. Sonra dıktora gittiğimde kist olmuş demişti
Evet kistte kalçanın üzerine bile oturamıyorsunuz maalesef ciddi ağrı yapıyor ben dayanamadığım için gittim kontrolde kist olustugunu gördük bence bi gidin kontrol etsin doktorunuz yumurtanız catlamıs mı catlamamıs mı 3 gün olmuş catlaması gerekir

Back
X