- 11 Temmuz 2025
- 278
- 69
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
Tek yumurta mı vardı sağda? Solda yumurta var mıydıUmarım bnde oluşmamıştır üzüldüm şimdi bu arada anlamadığım nokta sağ taraf dedi ama sol tarafım daha çok ağrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek yumurta mı vardı sağda? Solda yumurta var mıydıUmarım bnde oluşmamıştır üzüldüm şimdi bu arada anlamadığım nokta sağ taraf dedi ama sol tarafım daha çok ağrıyor
Hayır solda hiç yumurta yoktu sağda vardı 2 tane biri küçüktü diğeri işimizi görür dedi 20mm diTek yumurta mı vardı sağda? Solda yumurta var mıydı
Anladım canım benim düzenlidir Yumurtlamadan 16 gün sonra olurdum ama bu ay nasıl olur bilmiyorum. Normalde adet gunume 9 gün vardı ama Yumurtlama öne çekildiği için 6 gün kalmış oluyor seninle aynıBenim regl günüm düzensiz Pcostan dolayı ama geçen ay 24ünde oldum
Bana kontrole gelmem gerektiğini söylemedi sadece adet olursanız tekrar 3.gunu gelin dendiEvet kistte kalçanın üzerine bile oturamıyorsunuz maalesef ciddi ağrı yapıyor ben dayanamadığım için gittim kontrolde kist olustugunu gördük bence bi gidin kontrol etsin doktorunuz yumurtanız catlamıs mı catlamamıs mı 3 gün olmuş catlaması gerekr
Acaba o da buyudugu icin mi ağrıyor sol tarafHayır solda hiç yumurta yoktu sağda vardı 2 tane biri küçüktü diğeri işimizi görür dedi 20mm di
İste Söylemezler catlar diye düşünmüştür doktor da sen bi gidip baktır yine şüphen kalacaksa eğerBana kontrole gelmem gerektiğini söylemedi sadece adet olursanız tekrar 3.gunu gelin dendi
Bende de pcos var normalde düzenli olmam ama fitil adet de yapıyor geçen aya göre 7 gün varBide size ne sorucam... Regl gununuze ne kadar var? Benim kafam karışıyor erken olucam ben eğer regl olursam çünkü Yumurtlamam öne çekilmişti sizlerin de mi oyle
Ay iyice heyecanlandım hahahahaAnladım canım benim düzenlidir Yumurtlamadan 16 gün sonra olurdum ama bu ay nasıl olur bilmiyorum. Normalde adet gunume 9 gün vardı ama Yumurtlama öne çekildiği için 6 gün kalmış oluyor seninle aynı
Bende gonapeptly vuruldum ovitrelle bulamamıştımHanimlar bide herkes otriville iğne yapmis arasındaki fark ne acaba neden bana otrivelle değil de preglny verdi
O pek farketmiyor ağrı tam tersi noktada da olabiliyorUmarım bnde oluşmamıştır üzüldüm şimdi bu arada anlamadığım nokta sağ taraf dedi ama sol tarafım daha çok ağrıyor
Sol da hiç yumurta yok dendiAcaba o da buyudugu icin mi ağrıyor sol taraf
Bncede öyle olmuş galiba bnde deO pek farketmiyor ağrı tam tersi noktada da olabiliyor
Bende ilkinde gonapeptyl oldum yumurtam dirençli çıkmış tek doz yetersiz kalmıştı catlamamıstı kist olmuştuBende gonapeptly vuruldum ovitrelle bulamamıştım
Yarina kadar bakaym ağrılarım geçmezse giderm ama düne göre bugün de hafiflediİste Söylemezler catlar diye düşünmüştür doktor da sen bi gidip baktır yine şüphen kalacaksa eğer
Doktor bana ilk 3 gün değerlendir demişti yani şansını artırır demişti sorun olmaz bence sperm 72 saat canlı kalıyor hazırda bekler demişti çünkü tek yumurtam vardı sağda 19mmPazartesi ben igneyi vurdum salı saat 12de ilişki dedi bide Perşembe ve cumartesi dedi bana çok az geldi onun için dünde değerlendirdik sizce hata mı yaptım
Benim de tek yumurta sağda insllh ikimizde hayırlı sonuçlar alırız daha önce denemişmiydin çatlatma iğnesini ilk denemn mi yoksaDoktor bana ilk 3 gün değerlendir demişti yani şansını artırır demişti sorun olmaz bence sperm 72 saat canlı kalıyor hazırda bekler demişti çünkü tek yumurtam vardı sağda 19mm
Yazdım yukarıda galiba kaçırdınızBenim de tek yumurta sağda insllh ikimizde hayırlı sonuçlar alırız daha önce denemişmiydin çatlatma iğnesini ilk denemn mi yoksa
Kusura bakmayın kaçırmışım gebeliğe engel bı sorununuz var mı peki neden çatlatma iğnesi gerek duydu doktorunuzYazdım yukarıda galiba kaçırdınızikinci iğnem bu ilkinde gonapeptyl oldum yumurtam tek doz yetersiz kaldığı için catlamadı ve kiste dönüştü sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve kist geçmişti. Sonra tekrar Klomen içtim ve +ovitrelle oldum işte 8 eylülde. İnsallah hayırlı sonuçlar alalım cnm
![]()
Anladım canım ucumuzunde aynı diyelimBende de pcos var normalde düzenli olmam ama fitil adet de yapıyor geçen aya göre 7 gün var