Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Benim regl günüm düzensiz Pcostan dolayı ama geçen ay 24ünde oldum
Anladım canım benim düzenlidir Yumurtlamadan 16 gün sonra olurdum ama bu ay nasıl olur bilmiyorum. Normalde adet gunume 9 gün vardı ama Yumurtlama öne çekildiği için 6 gün kalmış oluyor seninle aynı

Evet kistte kalçanın üzerine bile oturamıyorsunuz maalesef ciddi ağrı yapıyor ben dayanamadığım için gittim kontrolde kist olustugunu gördük bence bi gidin kontrol etsin doktorunuz yumurtanız catlamıs mı catlamamıs mı 3 gün olmuş catlaması gerekr
Bana kontrole gelmem gerektiğini söylemedi sadece adet olursanız tekrar 3.gunu gelin dendi

Pazartesi ben igneyi vurdum salı saat 12de ilişki dedi bide Perşembe ve cumartesi dedi bana çok az geldi onun için dünde değerlendirdik sizce hata mı yaptım

Pazartesi ben igneyi vurdum salı saat 12de ilişki dedi bide Perşembe ve cumartesi dedi bana çok az geldi onun için dünde değerlendirdik sizce hata mı yaptım
Doktor bana ilk 3 gün değerlendir demişti yani şansını artırır demişti sorun olmaz bence sperm 72 saat canlı kalıyor hazırda bekler demişti çünkü tek yumurtam vardı sağda 19mm

Doktor bana ilk 3 gün değerlendir demişti yani şansını artırır demişti sorun olmaz bence sperm 72 saat canlı kalıyor hazırda bekler demişti çünkü tek yumurtam vardı sağda 19mm
Benim de tek yumurta sağda insllh ikimizde hayırlı sonuçlar alırız daha önce denemişmiydin çatlatma iğnesini ilk denemn mi yoksa

Benim de tek yumurta sağda insllh ikimizde hayırlı sonuçlar alırız daha önce denemişmiydin çatlatma iğnesini ilk denemn mi yoksa
Yazdım yukarıda galiba kaçırdınız 🥹 ikinci iğnem bu ilkinde gonapeptyl oldum yumurtam tek doz yetersiz kaldığı için catlamadı ve kiste dönüştü sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve kist geçmişti. Sonra tekrar Klomen içtim ve +ovitrelle oldum işte 8 eylülde. İnsallah hayırlı sonuçlar alalım cnm🥰

Yazdım yukarıda galiba kaçırdınız 🥹 ikinci iğnem bu ilkinde gonapeptyl oldum yumurtam tek doz yetersiz kaldığı için catlamadı ve kiste dönüştü sonra 1 ay doğum kontrol hapı kullandım ve kist geçmişti. Sonra tekrar Klomen içtim ve +ovitrelle oldum işte 8 eylülde. İnsallah hayırlı sonuçlar alalım cnm🥰
Kusura bakmayın kaçırmışım gebeliğe engel bı sorununuz var mı peki neden çatlatma iğnesi gerek duydu doktorunuz

Back
X