- 23 Haziran 2024
- 3.986
- 1.324
- 53
- Konu Sahibi gunesiiiim
Az kalmış gibi görünüyorAy iyice heyecanlandım hahahaha

yarın 5
 yarın 5  ama işte iğne yüzünden test yapamiyoruzzz sabır sabır sabır.. inşallah güzel haberler aliriz
 ama işte iğne yüzünden test yapamiyoruzzz sabır sabır sabır.. inşallah güzel haberler aliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış gibi görünüyorAy iyice heyecanlandım hahahaha

yarın 5
 yarın 5  ama işte iğne yüzünden test yapamiyoruzzz sabır sabır sabır.. inşallah güzel haberler aliriz
 ama işte iğne yüzünden test yapamiyoruzzz sabır sabır sabır.. inşallah güzel haberler aliriz
Pcos var bende o nedenle yumurtam kendi kendine çatlamıyorKusura bakmayın kaçırmışım gebeliğe engel bı sorununuz var mı peki neden çatlatma iğnesi gerek duydu doktorunuz
 çatladıgında da çok düzensiz olduğu için takip edemiyorum
 çatladıgında da çok düzensiz olduğu için takip edemiyorumAy hadi inşallah az kaldıAz kalmış gibi görünüyoryarın 5

Ay evet hayırlı haberler alalım inşallah hepimizde bekleyip dileyen isteyenAnladım canım ucumuzunde aynı diyelimaynı zamanlarda ogrenicez

Anladm canım hakkında hayırlısıPcos var bende o nedenle yumurtam kendi kendine çatlamıyorçatladıgında da çok düzensiz olduğu için takip edemiyorum
Bende bi gelişme yok hala test de yapmadımKızlar ne durumdasınız? ben geçen ovulasyon testi yapmıştım bugünde yaptım hiç daha siliklesmemis iğne etkisi daha duruyormudur? Pik değil ama belirgin bir silik G gunesiiiim B badegullll
 sen gebelik testi yaptın mı
sen gebelik testi yaptın mıYok ya hala iğne etkisi geziniyor sanırım yapamam gibi baksana ovulasyon testi iyice siliklesmemis,tabi kalite düşüyor buraya yükleyince biri 9.gun biri 11.gun bugün öğle gibiBende bi gelişme yok hala test de yapmadımsen gebelik testi yaptın mı
Haklısın baksana silikleşmemiş kiminde 10 günde geçiyor amaYok ya hala iğne etkisi geziniyor sanırım yapamam gibi baksana ovulasyon testi iyice siliklesmemis,tabi kalite düşüyor buraya yükleyince biri 9.gun biri 11.gun bugün öğle gibi
Evet kiminde de 12 günden sonra diyolar.. hatta chatgbt ye sordum o da bazı kadınlar vücuttan geç atabiliyor dediHaklısın baksana silikleşmemiş kiminde 10 günde geçiyor ama
Balım bende normalim test vs yapmadım bugün yine akıntım var ve tek taraflı kasık batmam varKızlar ne durumdasınız? ben geçen ovulasyon testi yapmıştım bugünde yaptım hiç daha siliklesmemis iğne etkisi daha duruyormudur? Pik değil ama belirgin bir silik G gunesiiiim B badegullll
 bence iğneden dolayı hep böyle çıkıyor seninki ya
 bence iğneden dolayı hep böyle çıkıyor seninki yaYarına yapacaksın dimi testBalım bende normalim test vs yapmadım bugün yine akıntım var ve tek taraflı kasık batmam varbence iğneden dolayı hep böyle çıkıyor seninki ya
 galiba devam ediyor benim iğne etkisi..ne zaman bunda siliklesme olacak acaba normalde en fazla 12.gune kadar iğne etkisi devam eder diyolarda
 galiba devam ediyor benim iğne etkisi..ne zaman bunda siliklesme olacak acaba normalde en fazla 12.gune kadar iğne etkisi devam eder diyolardaPcos var mıydı sende canımYarına yapacaksın dimi testgaliba devam ediyor benim iğne etkisi..ne zaman bunda siliklesme olacak acaba normalde en fazla 12.gune kadar iğne etkisi devam eder diyolarda
Pcos var mıydı sende canım
Ya pazartesi mi yapsam yarın mı emin olamadım kan vericem çünküYarına yapacaksın dimi testgaliba devam ediyor benim iğne etkisi..ne zaman bunda siliklesme olacak acaba normalde en fazla 12.gune kadar iğne etkisi devam eder diyolarda
Yok canımPcos var mıydı sende canım
Ben olsam yarın yapardımYa pazartesi mi yapsam yarın mı emin olamadım kan vericem çünkü
 hatta belki yarın bende bir denerim. Yarın yaparım bide Pts yaparım ya da pazar Pts test yaparım. Koyuluk kontrolü gibi
 hatta belki yarın bende bir denerim. Yarın yaparım bide Pts yaparım ya da pazar Pts test yaparım. Koyuluk kontrolü gibiYarın düğün var şehir dışına gitmem gerekiyor sabahtanYok canım
Ben olsam yarın yapardımhatta belki yarın bende bir denerim. Yarın yaparım bide Pts yaparım ya da pazar Pts test yaparım. Koyuluk kontrolü gibi
 ay catlarım ama dayancammmm ya
 ay catlarım ama dayancammmm yaCesaret edebilirsen yapYarın düğün var şehir dışına gitmem gerekiyor sabahtanay catlarım ama dayancammmm ya
 hem ona göre hareket edersin inşallah Herşey umduğumuz gibi çıkar
hem ona göre hareket edersin inşallah Herşey umduğumuz gibi çıkar

Yarın siz yapın bana da cesaret gelsinYok canım
Ben olsam yarın yapardımhatta belki yarın bende bir denerim. Yarın yaparım bide Pts yaparım ya da pazar Pts test yaparım. Koyuluk kontrolü gibi

O zaman boşver yarın yapma düğünle geçer zaten günYarın düğün var şehir dışına gitmem gerekiyor sabahtanay catlarım ama dayancammmm ya

Ya burda geçen birinin 13.gun negatif olmuştu 14.pozitif.. ben böyle giderse hiç karar veremem bide cesaretim hiç yokYarın siz yapın bana da cesaret gelsin