Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Hii ben bilmiyorum canisi benim kontrollü şekilde yumurta uyarıldığı için çatlatma da verildi yumurtayı garantiye almak için. Benim adetim düzenlidir. Hadi inşallah bu ay olacak inşallah
Hadi olsun inşallah haber vericem sonucu olumlu ya da olumsuz olumsuz olursa da moral bozmak yok devam

Hadi olsun inşallah haber vericem sonucu olumlu ya da olumsuz olumsuz olursa da moral bozmak yok devam
Tabiki güzelim. Allah büyük benim testlere güvenim yok zaten bide hayalet çizgi ya çok varmış gibi yapamıyorum kan kesin sonuçtur

Canım sence 17 mm yumurta iyi ki doktorum adetin 10. Günü istersen bugün igneni olabilirsin dedi yarını mi beklesem acaba buradaki konuyla alakasız biraz ama
Bence az bekle çünkü benim doktorum 17mm dedi ve iki gün sonra için vur demisti. Üç yumurtam vardı 17-14-14

Canım sence 17 mm yumurta iyi ki doktorum adetin 10. Günü istersen bugün igneni olabilirsin dedi yarını mi beklesem acaba buradaki konuyla alakasız biraz ama
En az 18mm olması gerektiği söylemişti doktor bana da bence de bekle kuşum umutsuzluk yok çok güzel sonuçlar al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…