- 11 Temmuz 2025
- 278
- 69
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Hadi olsun inşallahHii ben bilmiyorum canisi benim kontrollü şekilde yumurta uyarıldığı için çatlatma da verildi yumurtayı garantiye almak için. Benim adetim düzenlidir. Hadi inşallah bu ay olacak inşallah
Tabiki güzelim. Allah büyükHadi olsun inşallahhaber vericem sonucu olumlu ya da olumsuz olumsuz olursa da moral bozmak yok devam
Ayyy çok heyecanlı hayırlı haberler inşallah Gönül ferahlatacakHadi olsun inşallahhaber vericem sonucu olumlu ya da olumsuz olumsuz olursa da moral bozmak yok devam
Hayalet çizgi deyip geçme ümitlenmek de istemiyorsun anlıyorum iyi düşün iyi olsunTabiki güzelim. Allah büyükbenim testlere güvenim yok zaten bide hayalet çizgi ya çok varmış gibi yapamıyorum kan kesin sonuçtur
Napim canım ya için kıpır kıpır olsada hüzünlüHayalet çizgi deyip geçme ümitlenmek de istemiyorsun anlıyorum iyi düşün iyi olsun
Allahım inşallah haber bekleyen herkes bebek haberi alsın gönlü şen olsunNapim canım ya için kıpır kıpır olsada hüzünlürabbim yuzlerimizi güldürsün inşallah bebeklerimiz bizimledir
Olsun öyle düşünme güzel düşünelim güzel olsun inşallahTabiki güzelim. Allah büyükbenim testlere güvenim yok zaten bide hayalet çizgi ya çok varmış gibi yapamıyorum kan kesin sonuçtur
İnsallah bitanem inşallah zaman geçmez şimdiAyyy çok heyecanlı hayırlı haberler inşallah Gönül ferahlatacak
Valla ben bile heyecanlıyım seni düşünemiyorumİnsallah bitanem inşallah zaman geçmez şimdi
Yürekten amiiinAllahım inşallah haber bekleyen herkes bebek haberi alsın gönlü şen olsun
İnşallah canımOlsun öyle düşünme güzel düşünelim güzel olsun inşallah
Ya ne güzeliz hiç tanımıyoruz birbirimizi ama dualarımızda yer veriyoruz güzel şeyler diliyoruz birbirimiz içinValla ben bile heyecanlıyım seni düşünemiyorum
Bizi bizden başka kim anlarYa ne güzeliz hiç tanımıyoruz birbirimizi ama dualarımızda yer veriyoruz güzel şeyler diliyoruz birbirimiz içinsizi çok seviyorum canım kadınlar
Canım sence 17 mm yumurta iyi ki doktorum adetin 10. Günü istersen bugün igneni olabilirsin dedi yarını mi beklesem acaba buradaki konuyla alakasız biraz amaNapim canım ya için kıpır kıpır olsada hüzünlürabbim yuzlerimizi güldürsün inşallah bebeklerimiz bizimledir
Bence az bekle çünkü benim doktorum 17mm dedi ve iki gün sonra için vur demisti. Üç yumurtam vardı 17-14-14Canım sence 17 mm yumurta iyi ki doktorum adetin 10. Günü istersen bugün igneni olabilirsin dedi yarını mi beklesem acaba buradaki konuyla alakasız biraz ama
Tesekkur ederim yanıtın için canımBence az bekle çünkü benim doktorum 17mm dedi ve iki gün sonra için vur demisti. Üç yumurtam vardı 17-14-14
Rica ederim canım inşallah güzel sonuçlar olur hepimiz içinTesekkur ederim yanıtın için canım
İnşallah canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahRica ederim canım inşallah güzel sonuçlar olur hepimiz için
En az 18mm olması gerektiği söylemişti doktor bana da bence de bekle kuşumCanım sence 17 mm yumurta iyi ki doktorum adetin 10. Günü istersen bugün igneni olabilirsin dedi yarını mi beklesem acaba buradaki konuyla alakasız biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?