Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Ayyy hadi inşallah bitanem
İnşallah bebeğim inşallah ben bir Kimyasal geçirdiğim için korkuyorum ve testlere de tam güvenemiyorum Çarşamba günü regl günüm büyük ihtimalle.. o gün yenilerim testi gerekirse Perşembe ya da cuma kan veririm

Benim normalde 2 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ama ben dayanamadım artık 14. Gün kan Vereyim dedim

Benim normalde 2 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ama ben dayanamadım artık 14. Gün kan Vereyim dedim
Benimde öyle Genelde Yumurtlama dan 16 gün sonra reglim gelir.. kanda adetim gecmeden vermek istemiyorum daha önce yapmıştım kimyasal olunca aşırı yıkıldım. O yüzden testte bakarim

Benimde öyle Genelde Yumurtlama dan 16 gün sonra reglim gelir.. kanda adetim gecmeden vermek istemiyorum daha önce yapmıştım kimyasal olunca aşırı yıkıldım. O yüzden testte bakarim
Benim reglim düzensiz Pcostan dolayı ama iğne etkisinden de 12-14 gün içinde regl olunuyor ya o yüzden ona göre hesapladım geçen ay da 24 ünde regl oldum çünkü yasmin bitmişti. İnsallah bu sefer güzel haber alacaksın kuzum

Şu an sadece tek taraflı batmam var sağ kasıgımda ciddi rahatsız ediyor bugun
Dün aksamda sağ kasigim beni kötü ediyodu bacagima doğru vuruyodu. Nasip bakalım senin sonuç anca 4 ten sonra çıkarsa çıkar

Senin öyle mi benim genelde 16.gun gelir reglim. Adeti düzensiz olanlar pat diyede ogreniveriyor aslında o çok iyi inşallah balım hepimizin yüzü gülsün bu ay aminn

Senin öyle mi benim genelde 16.gun gelir reglim. Adeti düzensiz olanlar pat diyede ogreniveriyor aslında o çok iyi inşallah balım hepimizin yüzü gülsün bu ay aminn
Benim düzensiz adetim ya maalesef o yüzden çatlatma iğnesi kullandık ne zaman çatlayacagını bilemiyoruz yumurtamın ya bakalım rabbimmmden hayırlı haberler bekliyoruz

Benim düzensiz adetim ya maalesef o yüzden çatlatma iğnesi kullandık ne zaman çatlayacagını bilemiyoruz yumurtamın ya bakalım rabbimmmden hayırlı haberler bekliyoruz
Hii ben bilmiyorum canisi benim kontrollü şekilde yumurta uyarıldığı için çatlatma da verildi yumurtayı garantiye almak için. Benim adetim düzenlidir. Hadi inşallah bu ay olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…