- 11 Temmuz 2025
- 278
- 69
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Günaydın kızlarrr gidiyorum kan vermeyeİnşallah canısı sabah güzel haberler ver bize
Günaydın canım dularimiz seninle insllh hayirli sonuçlar alirsnGünaydın kızlarrr gidiyorum kan vermeye
canımsınız çok teşekkür ederim allahım razı olsun inşallah güzel olur verdim kanııııGünaydın canım dularimiz seninle insllh hayirli sonuçlar alirsn
İnsllh cnm iğneden sonra kaçıncı gününüz tam olarakcanımsınız çok teşekkür ederim allahım razı olsun inşallah güzel olur verdim kani
0+14. Gün bugün canımİnsllh cnm iğneden sonra kaçıncı gününüz tam olarak
Günaydın canım hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah haber ver sonuç çıktığındaGünaydın kızlarrr gidiyorum kan vermeye
İnşallah canım benim sen naptın verdin mi kanGünaydın canım hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah haber ver sonuç çıktığında
Ben kan vermicem canım ya iyice netlessin öyle.. testlerim pozitif gibi hayalet çizgi çıkıyor. İki gün sonra yenilerim testleriİnşallah canım benim sen naptın verdin mi kan
Ayyy hadi inşallah bitanemBen kan vermicem canım ya iyice netlessin öyle.. testlerim pozitif gibi hayalet çizgi çıkıyor. İki gün sonra yenilerim testleri
İnşallah bebeğim inşallahAyyy hadi inşallah bitanem
Benim normalde 2 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ama ben dayanamadım artık 14. Gün kan Vereyim dedimİnşallah bebeğim inşallahben bir Kimyasal geçirdiğim için korkuyorum ve testlere de tam güvenemiyorum Çarşamba günü regl günüm büyük ihtimalle.. o gün yenilerim testi gerekirse Perşembe ya da cuma kan veririm
Benimde öyle Genelde Yumurtlama dan 16 gün sonra reglim gelir.. kanda adetim gecmeden vermek istemiyorum daha önce yapmıştım kimyasal olunca aşırı yıkıldım. O yüzden testte bakarimBenim normalde 2 gün içerisinde regl olmam gerekiyor ama ben dayanamadım artık 14. Gün kan Vereyim dedim
Şu an sadece tek taraflı batmam var sağ kasıgımda ciddi rahatsız ediyor bugunBenimde öyle Genelde Yumurtlama dan 16 gün sonra reglim gelir.. kanda adetim gecmeden vermek istemiyorum daha önce yapmıştım kimyasal olunca aşırı yıkıldım. O yüzden testte bakarim
Benim reglim düzensiz Pcostan dolayı ama iğne etkisinden de 12-14 gün içinde regl olunuyor ya o yüzden ona göre hesapladım geçen ay da 24 ünde regl oldum çünkü yasmin bitmişti. İnsallah bu sefer güzel haber alacaksın kuzumBenimde öyle Genelde Yumurtlama dan 16 gün sonra reglim gelir.. kanda adetim gecmeden vermek istemiyorum daha önce yapmıştım kimyasal olunca aşırı yıkıldım. O yüzden testte bakarim
Dün aksamda sağ kasigim beni kötü ediyodu bacagima doğru vuruyodu. Nasip bakalım senin sonuç anca 4 ten sonra çıkarsa çıkarŞu an sadece tek taraflı batmam var sağ kasıgımda ciddi rahatsız ediyor bugun
Senin öyle mi benim genelde 16.gun gelir reglim. Adeti düzensiz olanlar pat diyede ogreniveriyor aslında o çok iyiBenim reglim düzensiz Pcostan dolayı ama iğne etkisinden de 12-14 gün içinde regl olunuyor ya o yüzden ona göre hesapladım geçen ay da 24 ünde regl oldum çünkü yasmin bitmişti. İnsallah bu sefer güzel haber alacaksın kuzum
Doktor öğleden sonra çıkar dedi e nabıza düşer dedi de bilemiyorum inşallah çok geçmez çatladım hahahahaDün aksamda sağ kasigim beni kötü ediyodu bacagima doğru vuruyodu. Nasip bakalım senin sonuç anca 4 ten sonra çıkarsa çıkar
Benim düzensiz adetim ya maalesef o yüzden çatlatma iğnesi kullandık ne zaman çatlayacagını bilemiyoruz yumurtamın yaSenin öyle mi benim genelde 16.gun gelir reglim. Adeti düzensiz olanlar pat diyede ogreniveriyor aslında o çok iyiinşallah balım hepimizin yüzü gülsün bu ay aminn
Anladım canım inşallah öyle çabuk olur bizim burda akşama kaliyodu neredeyseDoktor öğleden sonra çıkar dedi e nabıza düşer dedi de bilemiyorum inşallah çok geçmez çatladım hahahaha
Hii ben bilmiyorum canisi benim kontrollü şekilde yumurta uyarıldığı için çatlatma da verildi yumurtayı garantiye almak için. Benim adetim düzenlidir. Hadi inşallah bu ay olacak inşallahBenim düzensiz adetim ya maalesef o yüzden çatlatma iğnesi kullandık ne zaman çatlayacagını bilemiyoruz yumurtamın yabakalım rabbimmmden hayırlı haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?