Eylül çatlatma iğnesi olanlar birlikte takip edelim🩷

Merhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığıma ya haberleşelim burda
Haberleşelim tabiki ama varya o günse çok üzülürüm bile bile lades olur
Yinede Rabbim büyük yeterki ol desin ne diyeyim aratmasın nasip etsin inşallah kolaylıkla
Şu an mevcut durumun nasıl peki akıntı belirti vs

Sen de mi denemedın o gün yalnız değilim bilemedım dedik üç gün perhiz yaptık sperm daha çok olur diye es geçtik o günü

Yok cnm akıntım felan yok dün gece ilişkiden smr kasık ağrım oldu geçti .Doktor bir gün yap bir gün yapma mi dedi sana da

Sende durum nasıl aynı gün vurulduk var mı bişey

Bana da bir yap bir gün yapma dedi bende acaba akşam yıne mi degerlendıreyım diye düşünüyorum kara kara ne zormuş ya
Bana da bir yap bir gün yapma dedi bende acaba akşam yıne mi degerlendıreyım diye düşünüyorum kara kara ne zormuş ya
valla zormuş millet yattığı yerden yattığı an hamile kalıyor bize dağlar bayırlar yap kız anasını satim değerlendir bugünü de

valla zormuş millet yattığı yerden yattığı an hamile kalıyor bize dağlar bayırlar yap kız anasını satim değerlendir bugünü de
Hiç sorma kız valla 2 yıldır denıyoruz tam oldu derken 3 aylık bebegımın kalbi durdu kürtaj olalı 6ay oldu hala tık yok demi kız yapayım aklımda kalacağına

İyi akşamlar bugün dayanamayıp yine test yaptım dün ve ondan önceki gün tek çizgi çıktı biraz önce yaptım 2 çizgi ama biri silik sizce gebemiyim yoksa iğnenin etkisimidir hala 14. Günüm olucak
Ama ben sana demiştim acele etme testle koyuluk takip et ve sonrası reglimde gecikince kan verirsin...Hayırlısıyla seninle olsun inşallah bize umut ol güzel haberler bizde verelim

Yumurtlamadan sonra akıntımın renkleri değişti gün gün gözlemiyorum dün ve önceki gün sarı akıntı vardı bugün bakalım ne olacak. Benim de ara ara tek taraflı batmam oluyor
Anladım bende hiç akıntı yok vs bişey yok bende batma dgl bildiğin sızı var adet ağrısı gıbı Dokroruma yazdım normal dedi ama ben vücudumu tanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…