- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Haberleşelim tabikiMerhaba cnm yok hiç bir şey demedi sadece iğneyi bu saatlerde vurulmamı ve 36 saat sonra ilişki dedi ama ben pişman oldum iğneden önceki gece yapmadığımaya haberleşelim burda
Yok cnm akıntım felan yok dün gece ilişkiden smr kasık ağrım oldu geçti .Doktor bir gün yap bir gün yapma mi dedi sana daHaberleşelim tabikiama varya o günse çok üzülürüm bile bile lades olur
Yinede Rabbim büyük yeterki ol desin ne diyeyim aratmasın nasip etsin inşallah kolaylıkla
Şu an mevcut durumun nasıl peki akıntı belirti vs
Sende durum nasıl aynı gün vurulduk var mı bişeyHaberleşelim tabikiama varya o günse çok üzülürüm bile bile lades olur
Yinede Rabbim büyük yeterki ol desin ne diyeyim aratmasın nasip etsin inşallah kolaylıkla
Şu an mevcut durumun nasıl peki akıntı belirti vs
DenemedimSen de mi denemedın o günyalnız değilim bilemedım dedik üç gün perhiz yaptık sperm daha çok olur diye es geçtik o günü
Yok canım 3 gün ard arda sonrası sana kalmış dedi Salı da fitile başlayacağımYok cnm akıntım felan yok dün gece ilişkiden smr kasık ağrım oldu geçti .Doktor bir gün yap bir gün yapma mi dedi sana da
hayırlısı artık beni yalnız bırakmamışsınDenemedimdövüşünce düşün bu bide benim ikinci vuruluşum geçen ay olmadı
Bana da bir yap bir gün yapma dedi bende acaba akşam yıne mi degerlendıreyım diye düşünüyorum kara karaYok canım 3 gün ard arda sonrası sana kalmış dedi Salı da fitile başlayacağım
Bişey yok şimdilik belirti namına
Bana da bir yap bir gün yapma dedi bende acaba akşam yıne mi degerlendıreyım diye düşünüyorum kara karane zormuş ya
valla zormuş millet yattığı yerden yattığı an hamile kalıyor bize dağlar bayırlarBana da bir yap bir gün yapma dedi bende acaba akşam yıne mi degerlendıreyım diye düşünüyorum kara karane zormuş ya
Hiç sorma kız valla 2 yıldır denıyoruz tam oldu derken 3 aylık bebegımın kalbi durdu kürtaj olalı 6ay oldu hala tık yokvalla zormuş millet yattığı yerden yattığı an hamile kalıyor bize dağlar bayırlaryap kız anasını satim değerlendir bugünü de
Kız adet ağrısı gıbı bişey oluyor karnımdavalla zormuş millet yattığı yerden yattığı an hamile kalıyor bize dağlar bayırlaryap kız anasını satim değerlendir bugünü de
Bu ağrı olur balım çok normal hormonsal bende de oldu bi araKız adet ağrısı gıbı bişey oluyor karnımdabu neydi şimdi
Valla cnm aşırı var sancı girip giriyor çıkıyorBu ağrı olur balım çok normal hormonsal bende de oldu bi ara
Senin nasıl gıdıyor var mi belırtı felanBu ağrı olur balım çok normal hormonsal bende de oldu bi ara
Bende şu an hiçbir ağrı vs yok, sarı akıntı varSenin nasıl gıdıyor var mi belırtı felan
Ama ben sana demiştimİyi akşamlar bugün dayanamayıp yine test yaptım dün ve ondan önceki gün tek çizgi çıktı biraz önce yaptım 2 çizgi ama biri silik sizce gebemiyim yoksa iğnenin etkisimidir hala 14. Günüm olucak
Benim agri devam gırıp çıkıyor bence bu ağrı iğneyle alakası yok benim hep adetime 2 hafta yada 10 gün kala bu sızı olur ve ben anlarım ki tutmamış bide ayak altlarım üşüyorBende şu an hiçbir ağrı vs yok, sarı akıntı var
Sende olmuş galiba kaç gün sürdüBende şu an hiçbir ağrı vs yok, sarı akıntı var
Yumurtlamadan sonra akıntımın renkleri değişti gün gün gözlemiyorum dün ve önceki gün sarı akıntı vardı bugün bakalım ne olacak. Benim de ara ara tek taraflı batmam oluyorSende olmuş galiba kaç gün sürdü
Anladım bende hiç akıntı yok vs bişey yok bende batma dgl bildiğin sızı var adet ağrısı gıbıYumurtlamadan sonra akıntımın renkleri değişti gün gün gözlemiyorum dün ve önceki gün sarı akıntı vardı bugün bakalım ne olacak. Benim de ara ara tek taraflı batmam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?