- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Çok sabırlı bırı degışım içim içimi yıyo suan ama bu seferde o şekılde kendımı yıcem dıye korkuma gidemıyorumHala testte çıkıyorsa kendimden yola çıkarak canım kan versen çıkar ama benimki gibi değerin küçük çıkar ben pişmanım sabrın varsa biraz bekle öyle ver
Evet maşallah artmışBen dün 13,15 ile öğrendim ama az önce seyrek idrarla test yaptım bariz artışı yakaladım 3 farklı marka da biraz içim rahatladı kimyasal olsa azalırdı sanırım. Demi 2 pembe olan dün ve önceki gün early predictor diğeri az önce ,turuncuda dün ve bugün ki predictor express marka buraya atınca kalitesen renk düştü ama çıplak gözle çok net
Canım bence biraz daha dayan cidden dünden beri perişan olmuşum araştırmaktan örneklerini okuyup kendimi motive ediyordum dayanmanı tavsiye ediyorumEvet maşallah artmış
Tek dayanabilcegim nokta yarın sabah olur heraldeCanım bence biraz daha dayan cidden dünden beri perişan olmuşum araştırmaktan örneklerini okuyup kendimi motive ediyordum dayanmanı tavsiye ediyorum
Ne zamandı iğne gününTek dayanabilcegim nokta yarın sabah olur heralde
25 eylülde vuruldum bugun 14 gunNe zamandı iğne günün
İğne günü dahil 15 . Gündesiniz benimde 14. Gün bugün doldu çok yakınız senle25 eylülde vuruldum bugun 14 gun
Adet gunum bugun normaldede adette olmadım adet agrımda bianda yok oldu hafta sonu annemler gelıyo yarın bakım testı bı tık daha koyu çıkarsa hemen kana gidicem ıkı senedir bu gunu beklıyolarİğne günü dahil 15 . Gündesiniz benimde 14. Gün bugün doldu çok yakınız senle
Canım bana ovitrelle yazmıştı doktorum fakat ben bulamadım o yüzden iki tane gonapeptly ya döndü iki 700 küsürdü göbekten vuruyorsun ikisini arka arkayaGonapeptly fiyatı nedir acaba, ve nasıl kullandınız
Tamamdır canım çok teşekkür ederim, sonrasında gebelik oluştu mu sizdeCanım bana ovitrelle yazmıştı doktorum fakat ben bulamadım o yüzden iki tane gonapeptly ya döndü iki 700 küsürdü göbekten vuruyorsun ikisini arka arkaya
İnşallah rabbim yüZünü güldürsün çok güzel sürpriz olur ailenedeAdet gunum bugun normaldede adette olmadım adet agrımda bianda yok oldu hafta sonu annemler gelıyo yarın bakım testı bı tık daha koyu çıkarsa hemen kana gidicem ıkı senedir bu gunu beklıyolar
Aminnn cümlemizin ne kadar dır istiyosunuzİnşallah rabbim yüZünü güldürsün çok güzel sürpriz olur ailenede
Sağol cnm insllhvardır rabbimin bir bildiği sen iyi ol inşallah sağlıklı gebelikler de yaşayacağız
Merhaba kaçıncı günününüzde vermiştiniz kanı acaba
EveeetKızlar betam 66,59 çıktı bugün 8 ekimde 13,15 idi rahatlamalımmıyım artık sizce
Sağlıkla güzellikle gelsin minikTeşkkür ederim
Her zaman inanın her duamda kalbimden isteyen herkesi geçiriyorum rabbim herkese en kısa sürede gönlünden geçeni nasip etsin evimizi çocuk sesinden mahrum bırakmasın hayırlısıyla Allah razı olsunSağlıkla güzellikle gelsin minikdualarında bana da yer verirsen çok sevinirim
Bende dun kan verdim 38.5 çıktı hamıleyımKızlar betam 66,59 çıktı bugün 8 ekimde 13,15 idi rahatlamalımmıyım artık sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?