- Konu Sahibi gunesiiiim
-
Allah razı olsunn canım darısı tüm isteyenlerleSağlıkla ilerlesin inşallah hayrlı olsn
İnşallah canım bnde bı pazartesi güzel sonuç alayim da içim rahatlsnAmin amin aminhamişleri duası kabul olur bana da et bol bol sağlıkla gelsin minik
Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin. Hayırlı olsun. Banada dua et inşAllah.İnşallah canım bnde bı pazartesi güzel sonuç alayim da içim rahatlsn
En son umudum yok demiştiniz sizi hatırladım. Rabbim güzel günler göstersin. Çok sevindim senin adına.İnşallah canım bnde bı pazartesi güzel sonuç alayim da içim rahatlsn
Sağlıcakla ilerlesin inşallah2 kürtaj birde kimyasalim var ondan biraz korktum galiba haklısın sevinmeliyim
Evet canım aynen öyle demiştim hayla içimde bi umutsuzluk var insllh pazartesi doktora gidicm cnm değerim yukselir de sağlıklı ilerlerEn son umudum yok demiştiniz sizi hatırladım. Rabbim güzel günler göstersin. Çok sevindim senin adına.
İnşallah canım sağ Salim seninde bebişin olur amin amin aminRabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip etsin. Hayırlı olsun. Banada dua et inşAllah.
Ya çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahCanım bugün kan verdim 22cikti uzulimmi sevinnimmi bilemedm bana düşük geldi sizce?
Yaaa çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahVerdim canım hamileyim
Kaçıncı gününüz adet olana kadar umut vardır modunuzu düşürmeyin belki düşen iğnenin etkisidirKızlar değerim düşüyor git gide malesef olmadı
Yok cnm adet olmam şuan iyi bsy olmayı çok istiyorum 8e düşmüş eğer olmazsan müdahale etmek zorunda kalırız dediKaçıncı gününüz adet olana kadar umut vardır modunuzu düşürmeyin belki düşen iğnenin etkisidir
Ama iğnenin belirli etkisi düşüyorken bizim salgılafıgımı ile beraber yükseliyor ya neye göre müdehale ki sizin kaçtan düştü ben öndeki yazdığınız varsa göremedim afedersinizYok cnm adet olmam şuan iyi bsy olmayı çok istiyorum 8e düşmüş eğer olmazsan müdahale etmek zorunda kalırız dedi
Negatifi görmüşsünüz öncesi bence değildir hayırlı olsun inşallah benimde iğne günü hariç 11 . Gün 8. Gün innovita ile kayıp olduğunu gördüm bunlarda dün ve bugüne ait sonuçlarım bende korkuyorm ipne midir diye emin olamıyorum ama düne göre bugün bi tık rengin koyulaştıEki Görüntüle 3654912 Kızlar merhaba iğne gunu hariç bugun 12 gün üstteki 10. Gun yaptıgım test alttakı bu sabah sizce iğne etkisimidir hala
Ay senınde var gıbı hadi inşallahNegatifi görmüşsünüz öncesi bence değildir hayırlı olsun inşallah benimde iğne günü hariç 11 . Gün 8. Gün innovita ile kayıp olduğunu gördüm bunlarda dün ve bugüne ait sonuçlarım bende korkuyorm ipne midir diye emin olamıyorum ama düne göre bugün bi tık rengin koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?