- 11 Temmuz 2025
- 278
- 69
- 13
- Konu Sahibi gunesiiiim
O yüzden sakin olalım ben 2 gün sonra bi kan vereyim bakalım nasıl çıkacak sonuç kızlarrrHaha çok doğru dedin inan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden sakin olalım ben 2 gün sonra bi kan vereyim bakalım nasıl çıkacak sonuç kızlarrrHaha çok doğru dedin inan![]()
Kaçıncı gün oluyor yarınO yüzden sakin olalım ben 2 gün sonra bi kan vereyim bakalım nasıl çıkacak sonuç kızlarrrcansin001
Ayyy heyecan yaptım hemenO yüzden sakin olalım ben 2 gün sonra bi kan vereyim bakalım nasıl çıkacak sonuç kızlarrrcansin001
Bize haber verO yüzden sakin olalım ben 2 gün sonra bi kan vereyim bakalım nasıl çıkacak sonuç kızlarrrcansin001
Ben ilk 6 gün yaptım canım pozitifti 7. Gün negatife döndü bugün yaptım yine negatif idrarKaçıncı gün oluyor yarınhiç idrar testi yaptın mı canım
Güzel olursa da umut olsun hepimize olumsuz olursa yine umut olsun umut hep olsun yaaa elbet bir gün olur yaniAyyy heyecan yaptım hemensabırsızlıkla bekliyoruz beybi
İnşaallah artık pozitife döner de gönlün ferahlarBen ilk 6 gün yaptım canım pozitifti 7. Gün negatife döndü bugün yaptım yine negatif idrar
İnşaallah pozitif olur daGüzel olursa da umut olsun hepimize olumsuz olursa yine umut olsun umut hep olsun yaaa elbet bir gün olur yani![]()
Güzel olursa da umut olsun hepimize olumsuz olursa yine umut olsun umut hep olsun yaaa elbet bir gün olur yani![]()
İnsallah bitanecigim rabbim hepimize tek tek nasip etsinİnşaallah artık pozitife döner de gönlün ferahlar![]()
Tabi ki olumlu ya da olumsuz direkt yazarım size kızlarrSen kan falan verince bizimle paylaş sonucuşu son 5 günüm geçmez herhalde benim ya şimdiye kadar yogundum kendime iş cikartayimda 5 günde çabucak gecsin
Tabi öyle bizi bizden başka kim anlarİnsallah bitanecigim rabbim hepimize tek tek nasip etsinsizi hiç tanımıyorum ama derdimiz ortak hepinizi kucaklıyorum yaaaa
![]()
Ben kendimi temizliğe verdim hahahaha her gün bir yeri yapıyorum mesgalee buldumSen kan falan verince bizimle paylaş sonucuşu son 5 günüm geçmez herhalde benim ya şimdiye kadar yogundum kendime iş cikartayimda 5 günde çabucak gecsin
Hiö sorma bende öyleydim ama durdum artık hamile olurum fark etmem bide bi şey olur diyeBen kendimi temizliğe verdim hahahaha her gün bir yeri yapıyorum mesgalee buldum
Yavaş yavaş yapıyorum ya ağır iş yapmam ben de şimdi ne olacağı belli değilHiö sorma bende öyleydim ama durdum artık hamile olurum fark etmem bide bi şey olur diye
Bende temizliği bitirdim bir iki işlerim daha var onlarda hallederim bide düğün var derken ohh al sana yoğunlukYavaş yavaş yapıyorum ya ağır iş yapmam ben de şimdi ne olacağı belli değil
Ohhh misss bizim de haftasonu düğün var kafayı dağıtırız bi güzelBende temizliği bitirdim bir iki işlerim daha var onlarda hallederim bide düğün var derken ohh al sana yoğunluk![]()
Ooo tamam işte mükkOhhh misss bizim de haftasonu düğün var kafayı dağıtırız bi güzel![]()