Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy hemen hemen herkes böyle söyler içinde bende dahil .. ama dayanamayıp hemen test yaparız çok aceleci davranıyoruz.. bu yüzden kaybediyoruz biz..
Maalesef ki sabah ki teste çatlatma iğnesinin bile yalancı pozitifi çıkmayınca umudum kalmadı

Sizin neden olmuyordu canım.. ben çok umutlanarak yaptırdım aşılamayı fakat aşılaması tutmayan daha çok sanki ...
Sebepsiz canım eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1 sene korunmasız olduğu için doktorum aşılama yaptı işte.. zaten aşılamanın tutma olasılığı en fazla %20 imiş canım

Sizin neden olmuyordu canım.. ben çok umutlanarak yaptırdım aşılamayı fakat aşılaması tutmayan daha çok sanki ...
Canım zaten aşılamanın şansı düşük %15 en fazla oyüzden çok umutlanıyorum bende. Ama şuan ilk aşılamam da olsaydım regli olmuştum bile inşallah bu sefer olmam.. Bu gün benim 10. Günüm bakalım hayırlısı olsun inşallah

Sebepsiz canım eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1 sene korunmasız olduğu için doktorum aşılama yaptı işte.. zaten aşılamanın tutma olasılığı en fazla %20 imiş canı

Sebepsiz canım eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1 sene korunmasız olduğu için doktorum aşılama yaptı işte.. zaten aşılamanın tutma olasılığı en fazla %20 imiş canım
Hayırlısı olsun ne diyelim..

Az kalmış canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız senden..

Kızlar benim aşılamamın 8.günü çatlatma iğnesinin 10.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bile çıkmadı çatlatma iğnesinin etkiside geçmiş belli ki
Aşılamadan sonra en erken 12. Ya da 13. Gün test yapman lazım varsa bile çıkmaması çok normal

Evet şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım. Zor bir süreç bizler için ama Allah’a sığınıyorum İnşallah hayırlısıyla olacak bir gün
Hayırlısı cnm rabbim emeklerini bosancikarmasin inşallah bu kez hayırlısı ile sana bir evlat nasip etsin.

Hevesim kırıldı bir kere adetim geçene kadar yapmam artık sen ne zaman test yapacaktın canım
Bu akşam kan vericem canım yarın adet günüm.Ağrım var çünkü progestan kullandığım için sökülemiyor olabilir.En azından negatif çıkarsa ilacı bırakıcam ki adetim sökülsün

Bu akşam kan vericem canım yarın adet günüm.Ağrım var çünkü progestan kullandığım için sökülemiyor olabilir.En azından negatif çıkarsa ilacı bırakıcam ki adetim sökülsün
Ayy inşallah pozitifi görürsün canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…