Ayy hemen hemen herkes böyle söyler içinde bende dahil .. ama dayanamayıp hemen test yaparız çok aceleci davranıyoruz.. bu yüzden kaybediyoruz biz..Evet canım etkisi erken geçmişadet gecikmesi olmadan test falan yapmam artık
Maalesef ki sabah ki teste çatlatma iğnesinin bile yalancı pozitifi çıkmayınca umudum kalmadıAyy hemen hemen herkes böyle söyler içinde bende dahil .. ama dayanamayıp hemen test yaparız çok aceleci davranıyoruz.. bu yüzden kaybediyoruz biz..
Sizin neden olmuyordu canım.. ben çok umutlanarak yaptırdım aşılamayı fakat aşılaması tutmayan daha çok sanki ...Maalesef ki sabah ki teste çatlatma iğnesinin bile yalancı pozitifi çıkmayınca umudum kalmadı
Sebepsiz canım eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1 sene korunmasız olduğu için doktorum aşılama yaptı işte.. zaten aşılamanın tutma olasılığı en fazla %20 imiş canımSizin neden olmuyordu canım.. ben çok umutlanarak yaptırdım aşılamayı fakat aşılaması tutmayan daha çok sanki ...
Canım zaten aşılamanın şansı düşük %15 en fazla oyüzden çok umutlanıyorum bende. Ama şuan ilk aşılamam da olsaydım regli olmuştum bile inşallah bu sefer olmam.. Bu gün benim 10. Günüm bakalım hayırlısı olsun inşallahSizin neden olmuyordu canım.. ben çok umutlanarak yaptırdım aşılamayı fakat aşılaması tutmayan daha çok sanki ...
Sebepsiz canım eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1 sene korunmasız olduğu için doktorum aşılama yaptı işte.. zaten aşılamanın tutma olasılığı en fazla %20 imiş canı
Hayırlısı olsun ne diyelim..Sebepsiz canım eşimde de bende de hiç bir sorun yok 1 sene korunmasız olduğu için doktorum aşılama yaptı işte.. zaten aşılamanın tutma olasılığı en fazla %20 imiş canım
Az kalmış canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız senden..Canım zaten aşılamanın şansı düşük %15 en fazla oyüzden çok umutlanıyorum bende. Ama şuan ilk aşılamam da olsaydım regli olmuştum bile inşallah bu sefer olmam.. Bu gün benim 10. Günüm bakalım hayırlısı olsun inşallah
Aynen cnm. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahEvet canım etkisi erken geçmişadet gecikmesi olmadan test falan yapmam artık
Ayy inşallah canım ya inşallah hepimiz pozitif çıkarızAz kalmış canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız senden..
Ayyy hadi hayırlısı inşallah. Senin için dua ettim cnm...Kızlar birde aşılama
Ayy inşallah canım ya inşallah hepimiz pozitif çıkarız
Evet şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım. Zor bir süreç bizler için ama Allah’a sığınıyorum İnşallah hayırlısıyla olacak bir günYaaa demekki daha vakti var cnm üzülme sakın... Tekrar devam edecek misin
Aşılamadan sonra en erken 12. Ya da 13. Gün test yapman lazım varsa bile çıkmaması çok normalKızlar benim aşılamamın 8.günü çatlatma iğnesinin 10.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bile çıkmadıçatlatma iğnesinin etkiside geçmiş belli ki
Hayırlısı cnm rabbim emeklerini bosancikarmasin inşallah bu kez hayırlısı ile sana bir evlat nasip etsin.Evet şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım. Zor bir süreç bizler için ama Allah’a sığınıyorum İnşallah hayırlısıyla olacak bir gün
Hevesim kırıldı bir kereAşılamadan sonra en erken 12. Ya da 13. Gün test yapman lazım varsa bile çıkmaması çok normal
Bu akşam kan vericem canım yarın adet günüm.Ağrım var çünkü progestan kullandığım için sökülemiyor olabilir.En azından negatif çıkarsa ilacı bırakıcam ki adetim sökülsünHevesim kırıldı bir kereadetim geçene kadar yapmam artık sen ne zaman test yapacaktın canım
Ayy inşallah pozitifi görürsün canım yaaBu akşam kan vericem canım yarın adet günüm.Ağrım var çünkü progestan kullandığım için sökülemiyor olabilir.En azından negatif çıkarsa ilacı bırakıcam ki adetim sökülsün
İnşaallah canım ama hiç sanmıyorumAyy inşallah pozitifi görürsün canım yaa
Hiç belirtin olmadığı için mi olumsuz düşünüyorsunİnşaallah canım ama hiç sanmıyorum
Adet belirtilerim var canım her ay bu şekilde olup adet oluyorum o yüzden olumsuz geliyor banaHiç belirtin olmadığı için mi olumsuz düşünüyorsun
Canım sonuç ne çıktı? Hadi güzel haberler ver bizeHenüz çıkmadı sonucum cuma olduğu için pazartesine kaldı sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?