Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olumsuz düşünmeyin canım pozitif düşünün ki iyi şeyler olsun
İnan ki canım olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum ama beni tek endişelendiren durum aşılama olurken yumurtam çatlamamıştı doktorum çatlamak üzere dedi ama çatlama oldumu bilmiyorum tek yumurta oluşmuştu kist oldu mu diye düşünmeden yapamıyorum

Anlıyorum canım ama içini ferah tut .. Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin .. benim de aklımda bir sürü soru var ama düşünmemeye çalışıyorum akışına bırakmaya çalışıyorum .. Rabbim ol dedikten sonra çatlamayan yumurta da çatlar olmayan çocuk da bir anda olur .. yeter ki dua etmeyi bırakmayalım biz ..

Canım ilk iğneni doktor yapıyo zaten sonraki iğneleri de sen yapıyorsun.. ben doktorumun iğneyi yaptığı saatte yaptım diğer iğnelerimi de .. sen de öyle yapmalısın bence

Canım ilk iğneni doktor yapıyo zaten sonraki iğneleri de sen yapıyorsun.. ben doktorumun iğneyi yaptığı saatte yaptım diğer iğnelerimi de .. sen de öyle yapmalısın bence
Tam olarak anlamadım ama Doktorum bana hiç iğne yapmadı ben evde gonalf iğneye başladım daha sonra çatlatma iğnemi yaptım ve 36 saat sonra aşılamam yapıldı bu kadar sizde farklı oldu sanırım

Tam olarak anlamadım ama Doktorum bana hiç iğne yapmadı ben evde gonalf iğneye başladım daha sonra çatlatma iğnemi yaptım ve 36 saat sonra aşılamam yapıldı bu kadar sizde farklı oldu sanırım
Evet bende ilk iğnemi doktor yaptı bana nasıl yapıldığını göstermek amaçlı.. diğer günlerde de ben yaptım .. doktorum saat 16:30 gibi yaptı bana.. bende hep o saatte yapmıştım

Canım seninle aynıyız ya benim aşılamamın 5. Günündeyim bende hiçbir şey hissetmiyorum olumsuz düşünüyorum artık
Hiç birşey hissetmeden hamile kalanlar da var tabiki moralimizi yüksek tutalım. Hayırlısını isteyelim.

Canım benim doktorum hiç vurmadı. Her akşam saat 7 8 gibi vur dedi.. Bende saat 7 de vurdum hep.. Sonrasında da çatlatma iğnesi oldum ve bu sefer ertesi gün gittim aşılamamı yaptılar merhaba 24 saat bile dolmamıştı. Hafta sonuna denk gelecekti sanırım o yüzden

Çok ilginç herkeste göğüs hassasiyeti olmuş çatlatma iğne etkisi falan bende oda olmadı benim test günüm 1 Ekim canım
Yaaa bende 1 Ekim de canım.. 9 eylülde başladık tedaviye. 17sınde aşılama oldum. İlk başlarda benimde belim sağ kasığım özellikle de ve göğsüm ağrıyordu. Şimdi baya hafifledi. Sadece belim de var.. İlk aşılama da 8. Günümde agrım fazlalaşmıştı ve 11. Güne kadar sancı çekmiştim. Sonrası malum kanama oldu.. İnşallah öyle bir durum olmaz.

İnşallah tutar canım bu sefer Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Sen
Yok canım değildi aşılamamın yapıldığı günde hava çok sıcaktı ya da ben bugün değiştiğim şimdide sırtım ağrıyor
De bnm gibi kendini dinlemeye başlamışsın hayırlı olsun tatlım bn de senin gibiyim bı sırtım bı belim bı kadiklarim hayırlısıyla test günümüz bı gelseydi. Sen kaçıncı gün tahlil verecektin cnm

Doktorum 1 ekim dedi ama ben 28 Eylül de yapmayı düşünüyorum çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçmiş oluyor varsa çıkar zaten

Doktorum 1 ekim dedi ama ben 28 Eylül de yapmayı düşünüyorum çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçmiş oluyor varsa çıkar zaten
Yaa bna da 29 Eylül'de test yap dedi. Erken dedim ama aşılamadan 10 gün sonra kanda belli olur dedi peşpeşe mutluluk haberleri alırız ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…