İnan ki canım olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum ama beni tek endişelendiren durum aşılama olurken yumurtam çatlamamıştı doktorum çatlamak üzere dedi ama çatlama oldumu bilmiyorum tek yumurta oluşmuştu kist oldu mu diye düşünmeden yapamıyorumOlumsuz düşünmeyin canım pozitif düşünün ki iyi şeyler olsun
Anlıyorum canım ama içini ferah tut .. Rabbim hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin .. benim de aklımda bir sürü soru var ama düşünmemeye çalışıyorum akışına bırakmaya çalışıyorum .. Rabbim ol dedikten sonra çatlamayan yumurta da çatlar olmayan çocuk da bir anda olur .. yeter ki dua etmeyi bırakmayalım biz ..İnan ki canım olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum ama beni tek endişelendiren durum aşılama olurken yumurtam çatlamamıştı doktorum çatlamak üzere dedi ama çatlama oldumu bilmiyorum tek yumurta oluşmuştu kist oldu mu diye düşünmeden yapamıyorum
Merhaba kızlarBende ani bir karar ile aşılamaya geçtim 9 eylülde gonal 75 ile başladım yarın doktor randevum var iğneme devam ederken bir yandan ovülasyon ile takip yapıyorum şu an ikinci çizgi belli belirsiz inşallah güzel sonuçlar alMerhabalar bana da gonal f 50 olarak verdi ama saat söylemedi ben şimdi hangi saat aralıklarında vurmalıyım ırız
Tam olarak anlamadım amaCanım ilk iğneni doktor yapıyo zaten sonraki iğneleri de sen yapıyorsun.. ben doktorumun iğneyi yaptığı saatte yaptım diğer iğnelerimi de .. sen de öyle yapmalısın bence
Evet bende ilk iğnemi doktor yaptı bana nasıl yapıldığını göstermek amaçlı.. diğer günlerde de ben yaptım .. doktorum saat 16:30 gibi yaptı bana.. bende hep o saatte yapmıştımTam olarak anlamadım amaDoktorum bana hiç iğne yapmadı ben evde gonalf iğneye başladım daha sonra çatlatma iğnemi yaptım ve 36 saat sonra aşılamam yapıldı bu kadar sizde farklı oldu sanırım
Hiç birşey hissetmeden hamile kalanlar da var tabiki moralimizi yüksek tutalım. Hayırlısını isteyelim.Canım seninle aynıyız ya benim aşılamamın 5. Günündeyim bende hiçbir şey hissetmiyorum olumsuz düşünüyorum artık
Evet öyle canım inşallah bizimde tutarHiç birşey hissetmeden hamile kalanlar da var tabiki moralimizi yüksek tutalım. Hayırlısını isteyelim.
Yaaa bende 1 Ekim de canım.. 9 eylülde başladık tedaviye. 17sınde aşılama oldum. İlk başlarda benimde belim sağ kasığım özellikle de ve göğsüm ağrıyordu. Şimdi baya hafifledi. Sadece belim de var.. İlk aşılama da 8. Günümde agrım fazlalaşmıştı ve 11. Güne kadar sancı çekmiştim. Sonrası malum kanama oldu.. İnşallah öyle bir durum olmaz.Çok ilginç herkeste göğüs hassasiyeti olmuş çatlatma iğne etkisi falan bende oda olmadıbenim test günüm 1 Ekim canım
İnşallah tutar canım bu sefer Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınYaaa bende 1 Ekim de canım.. 9 eylülde başladık tedaviye. 17sınde aşılama oldum. İlk başlarda benimde belim sağ kasığım özellikle de ve göğsüm ağrıyordu. Şimdi baya hafifledi. Sadece belim de var.. İlk aşılama da 8. Günümde agrım fazlalaşmıştı ve 11. Güne kadar sancı çekmiştim. Sonrası malum kanama oldu.. İnşallah öyle bir durum olmaz.
Nasıl bekliyordun cnm inşallah tutar... Bu arada bnm de öyle hafiften sol tarafıma kramp giriyrEvet öyle canım inşallah bizimde tutarhafiften sol böbreğimde ağrı başladı biraz kasık ağrısı bekliyordum ama
Normalde kasık ağrısı oluyor diyorlar ya bende böbrek ağrısı olunca tuhaf geldiNasıl bekliyordun cnm inşallah tutar... Bu arada bnm de öyle hafiften sol tarafıma kramp giriyr
Acaba usutmus olabilir misin ? Aşılama yapılan oda soğuk muydu ?Normalde kasık ağrısı oluyor diyorlar ya bende böbrek ağrısı olunca tuhaf geldi
Yok canım değildi aşılamamın yapıldığı günde hava çok sıcaktı ya da ben bugün değiştiğimAcaba usutmus olabilir misin ? Aşılama yapılan oda soğuk muydu ?
De bnm gibi kendini dinlemeye başlamışsın hayırlı olsun tatlımYok canım değildi aşılamamın yapıldığı günde hava çok sıcaktı ya da ben bugün değiştiğimşimdide sırtım ağrıyor
Doktorum 1 ekim dedi ama ben 28 Eylül de yapmayı düşünüyorum çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçmiş oluyor varsa çıkar zatenSen
De bnm gibi kendini dinlemeye başlamışsın hayırlı olsun tatlımbn de senin gibiyim bı sırtım bı belim bı kadiklarim hayırlısıyla test günümüz bı gelseydi. Sen kaçıncı gün tahlil verecektin cnm
Amin canım hepimiz inşallah pozitif sonuçlar alırızSelam kızlar benimde aşılamam 3 gün önce yapıldı hepimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Yaa bna da 29 Eylül'de test yap dedi. Erken dedim ama aşılamadan 10 gün sonra kanda belli olur dedi peşpeşe mutluluk haberleri alırız insDoktorum 1 ekim dedi ama ben 28 Eylül de yapmayı düşünüyorum çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçmiş oluyor varsa çıkar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?