Aynen öyleBiri pozitif haberi verse çok mutlu olucam yaa
Senin şu an bile sonuç çıkabilir canımAynen öyleBenim de 4 gün kaldı test yapmaya ama hiç beklentim yok
Bir kaç kişi öğrenmiş ama bence benim yok hafif adet sancılarım ve çünkü.Adete 2 gün kala şiddetlenip sonra da sökülüyor zaten.Yine de dua ediyorum tabi ki Rabbim büyük inşaallah nasip olurSenin şu an bile sonuç çıkabilir canım
Ben doktorumun dediği tarihten 3 gün önce idrar testi yapmayı düşünüyorum canım çatlatma iğnesininde etkisi geçmiş oluyor var ise idrarda çıkar zaten diye düşünüyorum tabi benimde hiç bir belirtim olmadığı için umudum yokBir kaç kişi öğrenmiş ama bence benim yok hafif adet sancılarım ve çünkü.Adete 2 gün kala şiddetlenip sonra da sökülüyor zaten.Yine de dua ediyorum tabi ki Rabbim büyük inşaallah nasip olur
Bana da belirti olarak adet sancısı oluyor diyorlar ama ne zaman sancım olsa adet oluyorumBen doktorumun dediği tarihten 3 gün önce idrar testi yapmayı düşünüyorum canım çatlatma iğnesininde etkisi geçmiş oluyor var ise idrarda çıkar zaten diye düşünüyorum tabi benimde hiç bir belirtim olmadığı için umudum yokbelirtisiz hamile kalanlarda var elbette ama nedense bende o şekilde olmaz diye düşünüyorum
Aynen canım ben 28 Eylül’ü bekliyorum inşallah çift çizgiyi göreceğimBana da belirti olarak adet sancısı oluyor diyorlar ama ne zaman sancım olsa adet oluyorumO yüzden herkeste farklı oluyor canım takılma hiç onlara
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız❤İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Henüz çıkmadı sonucum cuma olduğu için pazartesine kaldı sanırımmCanım sonuç ne çıktı ? İnşallah pozitiftir bize de umut olursun
Aynı gün yapıcaz testi inşallah pozitif olur hepimizinAynen canım ben 28 Eylül’ü bekliyorum inşallah çift çizgiyi göreceğim
Hadi güzel sonuçlarla dönHenüz çıkmadı sonucum cuma olduğu için pazartesine kaldı sanırımm
Bn direk kan vericem ya idrar da negatif görmekten ztn sıkıldım çok uzuluyrm. Artık pozitif görmek istiyrm totem yaptım kan tahlili ne kdr bakmiycam hiçİnşallah canım benimBenim aşılamam 18 de yapıldı bende aşılamadan 10 gün sonra yapmış oluyorum ama ben idrar testi yapmayı düşünüyorum önce
İnşallah canım benimAynı gün yapıcaz testi inşallah pozitif olur hepimizin
Bende inat ettim ilk idrarda pozitifi görmek istiyorumBn direk kan vericem ya idrar da negatif görmekten ztn sıkıldım çok uzuluyrm. Artık pozitif görmek istiyrm totem yaptım kan tahlili ne kdr bakmiycam hiço yüzden direk kan vericem.
Hadi inşallahBende inat ettim ilk idrarda pozitifi görmek istiyorum
Göğüslerimdeki ağrı benimde bir kaç güne azaldı ve geçti. Ve regl oldum ne yazıkki tutmadıGogusleriniz deki ağrı ne durum da acaba bnm ilk üç gün ağrıdı ama bu gün hiç ağrı sızı yok. Kasığımda da 3 gün batma oldu oda geçti bu gün aşılamanın dördüncü günü çatlatma iğnesi in 5. Günü
Yaa canım sen moralini bozma sakın ama benim ilk alışamam da 3 gün hem şiddetli agrı hemde lekelenme yaşadım sonrasında malumun regli oldum zaten.. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim hepimizin kucağını doldurmayı nasip etsin.. Aa birde az bir ihtimalde olsa bebeğin oturma lekelenme si oluyormuş. İnşallah öyledir.Sizlerde lekelenme oldu mu benim 3 gündür ara ara devam etti
Yaaa demekki daha vakti var cnm üzülme sakın... Tekrar devam edecek misinGöğüslerimdeki ağrı benimde bir kaç güne azaldı ve geçti. Ve regl oldum ne yazıkki tutmadı
Yaaa cnm adetin gecikince tekrar test yap ya da 12. Gün bir daha yapKızlar benim aşılamamın 8.günü çatlatma iğnesinin 10.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bile çıkmadıçatlatma iğnesinin etkiside geçmiş belli ki
Evet canım etkisi erken geçmişYaaa demekki gezmiş cnm adetin gecikince tekrar test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?