Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin şu an bile sonuç çıkabilir canım
Bir kaç kişi öğrenmiş ama bence benim yok hafif adet sancılarım ve çünkü.Adete 2 gün kala şiddetlenip sonra da sökülüyor zaten.Yine de dua ediyorum tabi ki Rabbim büyük inşaallah nasip olur

Bir kaç kişi öğrenmiş ama bence benim yok hafif adet sancılarım ve çünkü.Adete 2 gün kala şiddetlenip sonra da sökülüyor zaten.Yine de dua ediyorum tabi ki Rabbim büyük inşaallah nasip olur
Ben doktorumun dediği tarihten 3 gün önce idrar testi yapmayı düşünüyorum canım çatlatma iğnesininde etkisi geçmiş oluyor var ise idrarda çıkar zaten diye düşünüyorum tabi benimde hiç bir belirtim olmadığı için umudum yok belirtisiz hamile kalanlarda var elbette ama nedense bende o şekilde olmaz diye düşünüyorum

Bana da belirti olarak adet sancısı oluyor diyorlar ama ne zaman sancım olsa adet oluyorum O yüzden herkeste farklı oluyor canım takılma hiç onlara

Bana da belirti olarak adet sancısı oluyor diyorlar ama ne zaman sancım olsa adet oluyorum O yüzden herkeste farklı oluyor canım takılma hiç onlara
Aynen canım ben 28 Eylül’ü bekliyorum inşallah çift çizgiyi göreceğim

İnşallah canım benim Benim aşılamam 18 de yapıldı bende aşılamadan 10 gün sonra yapmış oluyorum ama ben idrar testi yapmayı düşünüyorum önce
Bn direk kan vericem ya idrar da negatif görmekten ztn sıkıldım çok uzuluyrm. Artık pozitif görmek istiyrm totem yaptım kan tahlili ne kdr bakmiycam hiç o yüzden direk kan vericem.

Göğüslerimdeki ağrı benimde bir kaç güne azaldı ve geçti. Ve regl oldum ne yazıkki tutmadı

Sizlerde lekelenme oldu mu benim 3 gündür ara ara devam etti
Yaa canım sen moralini bozma sakın ama benim ilk alışamam da 3 gün hem şiddetli agrı hemde lekelenme yaşadım sonrasında malumun regli oldum zaten.. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda rabbim hepimizin kucağını doldurmayı nasip etsin.. Aa birde az bir ihtimalde olsa bebeğin oturma lekelenme si oluyormuş. İnşallah öyledir.

Kızlar benim aşılamamın 8.günü çatlatma iğnesinin 10.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bile çıkmadı çatlatma iğnesinin etkiside geçmiş belli ki

Kızlar benim aşılamamın 8.günü çatlatma iğnesinin 10.günü sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bile çıkmadı çatlatma iğnesinin etkiside geçmiş belli ki
Yaaa cnm adetin gecikince tekrar test yap ya da 12. Gün bir daha yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…