Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa bna da 29 Eylül'de test yap dedi. Erken dedim ama aşılamadan 10 gün sonra kanda belli olur dedi peşpeşe mutluluk haberleri alırız ins
İnşallah canım benim Benim aşılamam 18 de yapıldı bende aşılamadan 10 gün sonra yapmış oluyorum ama ben idrar testi yapmayı düşünüyorum önce

Anladım canım,kaçıncı aşılamaniz benim ilk hem sakin kalmaya çalışıyorum bir taraftan da rüyalarıma girmeye başladı
Benimde ilk bende sakin kalıyorum ama bedenim bugün beni sınıyor diye düşünüyorum farklı bölgelerde ağrılar oluyor anlamsız bir Şekilde

Merhaba hepinize bende 13 eylülde aşılama oldum ondan önce 10eylül gece saat 12de çatlatma iğnesi vuruldum aşıladamadan sonra 3gün hiç kalkmadım hep yattım sonrasındada ağır bişey yapmadım sadece yemek yaptım bulaşıkları yerleştirdim o kadar ilk 4-5 gün bel ağrım çok fazlaydı şuanda hiçbir belirti yok 12.günüme girdim bugün kan testi vermeyi düşünüyorum dayanamayıp 10.günümde idrar testi yaptım ama negatifti yinede umudumu kaybetmeyin sabahtandan gidip kan testi yaptıracağım inşallah hepimizin duası kabul olur Rabbım kucağımızı boş bırakmaz

Merhaba amin inşallah

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Canım sonuç ne çıktı ? İnşallah pozitiftir bize de umut olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…