İnşallah aramıza hgSelam kızlar benimde aşılamam 3 gün önce yapıldı hepimize hayırlı sonuçlar olsun inşallah
İnşallah canım benimYaa bna da 29 Eylül'de test yap dedi. Erken dedim ama aşılamadan 10 gün sonra kanda belli olur dedi peşpeşe mutluluk haberleri alırız ins
Hosbuldum canımİnşallah aramıza hg
Bende olmadı canımSizlerde lekelenme oldu mu benim 3 gündür ara ara devam etti
Anladım canım,kaçıncı aşılamaniz benim ilk hem sakin kalmaya çalışıyorum bir taraftan da rüyalarıma girmeye başladıBende olmadı canım
Benimde ilkAnladım canım,kaçıncı aşılamaniz benim ilk hem sakin kalmaya çalışıyorum bir taraftan da rüyalarıma girmeye başladı
Birde tavsiyem kabak çekirdeği ve ananas tüket mutlakaAnladım canım,kaçıncı aşılamaniz benim ilk hem sakin kalmaya çalışıyorum bir taraftan da rüyalarıma girmeye başladı
Avakoda ve incir yiyordum ama onları da tüketeyim çok sağolBirde tavsiyem kabak çekirdeği ve ananas tüket mutlaka
Benim sürekli karnım ve belim ağrıyorBenimde ilkbende sakin kalıyorum ama bedenim bugün beni sınıyor diye düşünüyorum farklı bölgelerde ağrılar oluyor anlamsız bir Şekilde
Avokado yazmayı unutmuşum inciri çok fazla tüketme canım prolaktini yükseltiyorAvakoda ve incir yiyordum ama onları da tüketeyim çok sağol
Evet ilk üç gün ağrı oluyor ama bende şu an hiçbir şey yok diyebilirimBenim sürekli karnım ve belim ağrıyor
Tamam canım çok sağolAvokado yazmayı unutmuşum inciri çok fazla tüketme canım prolaktini yükseltiyor
Benim aşılama ameliyathanede oldu anestezeli belki de ondan usuttum bu kadar ağrıdıEvet ilk üç gün ağrı oluyor ama bende şu an hiçbir şey yok diyebilirim
Merhaba amin inşallahMerhaba hepinize bende 13 eylülde aşılama oldum ondan önce 10eylül gece saat 12de çatlatma iğnesi vuruldum aşıladamadan sonra 3gün hiç kalkmadım hep yattım sonrasındada ağır bişey yapmadım sadece yemek yaptım bulaşıkları yerleştirdim o kadar ilk 4-5 gün bel ağrım çok fazlaydı şuanda hiçbir belirti yok 12.günüme girdim bugün kan testi vermeyi düşünüyorum dayanamayıp 10.günümde idrar testi yaptım ama negatifti yinede umudumu kaybetmeyin sabahtandan gidip kan testi yaptıracağım inşallah hepimizin duası kabul olur Rabbım kucağımızı boş bırakmaz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımMerhaba hepinize bende 13 eylülde aşılama oldum ondan önce 10eylül gece saat 12de çatlatma iğnesi vuruldum aşıladamadan sonra 3gün hiç kalkmadım hep yattım sonrasındada ağır bişey yapmadım sadece yemek yaptım bulaşıkları yerleştirdim o kadar ilk 4-5 gün bel ağrım çok fazlaydı şuanda hiçbir belirti yok 12.günüme girdim bugün kan testi vermeyi düşünüyorum dayanamayıp 10.günümde idrar testi yaptım ama negatifti yinede umudumu kaybetmeyin sabahtandan gidip kan testi yaptıracağım inşallah hepimizin duası kabul olur Rabbım kucağımızı boş bırakmaz
Canım sonuç ne çıktı ? İnşallah pozitiftir bize de umut olursunMerhaba hepinize bende 13 eylülde aşılama oldum ondan önce 10eylül gece saat 12de çatlatma iğnesi vuruldum aşıladamadan sonra 3gün hiç kalkmadım hep yattım sonrasındada ağır bişey yapmadım sadece yemek yaptım bulaşıkları yerleştirdim o kadar ilk 4-5 gün bel ağrım çok fazlaydı şuanda hiçbir belirti yok 12.günüme girdim bugün kan testi vermeyi düşünüyorum dayanamayıp 10.günümde idrar testi yaptım ama negatifti yinede umudumu kaybetmeyin sabahtandan gidip kan testi yaptıracağım inşallah hepimizin duası kabul olur Rabbım kucağımızı boş bırakmaz
Bende merak ettimCanım sonuç ne çıktı ? İnşallah pozitiftir bize de umut olursun
Biri pozitif haberi verse çok mutlu olucam yaaBende merak ettimAranız da test yapan yok mu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?