- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
- Konu Sahibi kardelen3434
-
Kızz daha erken evet bak ben 3 ay kala gelinlik diktirdim kınalığımı da 2 hafta önce aldım
Hem yeni seçenekler gözüne takılır görüp pişman olma erkenden almanın dezavantajı var
Kızlar annemle baya bir hararetli tartıştık bu konuda. ben ne desem ona daha var diyo. her hangi bişey alacaz diyelim çok erken diyo. nikah günü alıcaz diyoruz çok erken diyolar. ya ben eylülün 21 inde düğünüm var kızlar. nikah ve düğün salonlarını hallettim. ama benm sadece beyaz eşyalarım hazırlandı. buzdolabı alınması sadece ve diğer bütün beyaz eşyalar ve küçük ev aletlerim hazr. ama diğerlerinin hiç birisi hazır değil. ne bindallım hazır ne kına gecesinde giyeceğim elbise hazır hiç bişeyim hazır değil ve hazır olmamakla birlikte baktığım hiç bişeyide beğenemiyorum arkadaşlar. kızlar şimdi ben ne yapıcam. gelinlik bakıyorum hiç beğenemiyorum internetten. dün bi çıktık bakmaya fiyatlar uçmuş bi model beğendim onuda eminönünde bi geliklikçi var bizim yakın arkadaşımız ona gidicem modeli anlatıcam ama bizimkiler çok erken daha diyo ben diktiricem geç bile kaldım gibi geliyo bana iş yerinde arkadaşlar öyle söyliyo. diktiriceksen 5 veya 6 ay önceden gidilmesi gerek dediler ben ne yapayım haftaya pazar günü gidip görüşücem hemen diktirmeye başlasam mı yoksa annemin dediği gibi erken mi bana yardım edin ne olurrrr...
benimde 2 eylülde düğünüm pekiii elde ne var; düğün salonu nikah tarihimiz balayı otelimiz ve beyaz eşylarımız. gelinlik kınalık için falan çok çok erken gibi. banada herkes soruyor gelinlik bakıyormusun diye ama şimdikten bakıcam nette beğenicem sonra aradığımı bulamayınca daha da mutsuz olucam(hazır almak istiyorum) o yüzden yaz başı gibi diktirrsin ama tarihlerini al derim ben salon falan tutun yaniii çok heycanlı dimi her şeyyben öyleyimm
doğru diyosun tatlımda benm çok işleme var beğendiğim gelinlikte o yüzden erkenden gitmem gerek bi çok gelinlikçiye sordum 5 ay önceden provalara başlanması gerek çok uzun sürer dediler
Benimde 30 eylülde düğününm olacaktı...
Herseyim hazırdı eksiksiz..gelinliğim bile..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş sözünü doğruladıgımz zamanları yasıyorum..
Acele etmeyın son aylarda halolur..
Allah yardımcınız olsun dilerim mutlu olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?