Eylül de purogen kullanan arkadaşlar var mi

Kızlar şimdi geldim doktordan.Bugün 6. günüm, sağda 4 yumurta solda 4 yumurta boyları 10-11 mm. varmış...Doktor perşembeye kadar dozu 25 e düşürdü.Perşembe tekrar kontrol var,cumartesi ya da pazartesi aşılama yaparız dedi.Ay çok heyecanlıyım ya...İnşallah Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder, sağlıklı bir şekilde...

hayırlısı olsun benim sadece 1 tane yumurtam oluştu doktor zaten yumurta sayısı 2den fazla olursa aşılama yapmıyorum çoğul gebelik riski olduğu için dedi, sizin doktor kim çok merak ettim ayrıca nerde?

hayırlısı olsun benim sadece 1 tane yumurtam oluştu doktor zaten yumurta sayısı 2den fazla olursa aşılama yapmıyorum çoğul gebelik riski olduğu için dedi, sizin doktor kim çok merak ettim ayrıca nerde?

İnşallah hayırlısı olsun hakkında canım inşallah benim de yumurtam oluşur çarşambaya kadar

Bu yumurtalardan hepsi istenen ölçüye gelmez heralde.Perşembe bakalım kaç tanesi çatlatmaya değer olacak :) Ben Timuçin beye gidiyorum,Çağıner hastanesi çok memnunum...

Bu yumurtalardan hepsi istenen ölçüye gelmez heralde.Perşembe bakalım kaç tanesi çatlatmaya değer olacak :) Ben Timuçin beye gidiyorum,Çağıner hastanesi çok memnunum...

Ben edirnede özel bir muayeneye gidiyorum umarım hayırlısı olur tüp bebek ve infertilite konusunda buradaki başarılı doktorlardan biri diye duydum hep hayırlısı bi yandan bi yandan da herşeyi doktordan beklemek de biraz abartı olur bakalım deniycez şansımızı. Umarım herşey yolunda gider ve buraya güzel haberler veririz hepimiz..

Senin ne zaman belli olacak kısmetse ?

Yumurtaların hepsi döllenmiyorki boş yumurtada oluyor 4-5 yumurta ile aşılama yaplmalı tup bebek yaptrdğmda bile 19 yumurtadan 12 si döllenmişti gerisi boş çıkmış daha bide tuplerden geçeceklermi spermler direk rahim içine gonderiyorlar değlmi

İnşallah bebişlerimz olur en kısa zamanda

sana kısmen katılmakla birlikte ya 19 yumurtanın 19u da ya da 15 i döllenirse o zaman ne olacak :))

12 döllenmiş yumurta 12 bebek değil mi yahu :)

Kizceler yarin doktora kontrole gidecem dua edin inşallah hayırlı haberler alırım hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…