Hayırlısı olsun canım.Vardır bunda da bir hayır.Sen iğne mi kullanmıştın?kızlar benim aşılama bu ay kaldı ya cok yumurtam oluşmuş o da 8 mm olduğu için dozunu yükseltemedi oluşan yumurtaların hepsi büyür ve döllenirse diye biraz çekindi ya çünkü 8 iz falan olabilir dedi o yüzden riske atmayalım dedi o yüzden bu ay kaldı
Evet canım puregon kullanmistimHayırlısı olsun canım.Vardır bunda da bir hayır.Sen iğne mi kullanmıştın?
Şimdi geldim canım doktordan.İki tanesi istediğimiz boyuta gelmiş,bu akşam bi tane daha 350 lilik vurul dedi.Yarın sabah 9 da son kontrol var.Cumartesi akşamüstü aşılamayı yaparız, hatta pazarteside yaparız dedi.İki kez olabiliyor mu şaşırdım doğrusu :)Evet canım puregon kullanmistim
Çok sevindim canım İnşallah tutar aşılaman bilmiyorum canım iki kez olabilir mi diyeŞimdi geldim canım doktordan.İki tanesi istediğimiz boyuta gelmiş,bu akşam bi tane daha 350 lilik vurul dedi.Yarın sabah 9 da son kontrol var.Cumartesi akşamüstü aşılamayı yaparız, hatta pazarteside yaparız dedi.İki kez olabiliyor mu şaşırdım doğrusu :)
Bu çok masraflı bir süreç, madem bu yola girdik işi sıkı tutalım dedi.Şu an iki tane var ama geride bir sürü yumurtan daha var belli mi olur onlar tutar dedi.Şaşırdım bende ilk defa duyuyorum, inşallah tutar iki tanesi :)Çok sevindim canım İnşallah tutar aşılaman bilmiyorum canım iki kez olabilir mi diye
Evet işte ama doktor onuda aşılama yapalım dedi kafam karıştı.Neyse bunu yarın sabah detaylı konuşayım bencanım aşılamadan sonra gün aşırı ilişki veriliyormuş sanırım eğer geç döllenme olursa belki öbür yumurtalardan biri tutar diye
Evet canım iyice sor bakayımEvet işte ama doktor onuda aşılama yapalım dedi kafam karıştı.Neyse bunu yarın sabah detaylı konuşayım ben
canım ne yaptın ne aşamadasınEvet canım iyice sor bakayım
Aşılamam olalı tam bir hafta geçti.20 eylülde oldum bugün 8. gün.İlk birkaç gün belim kasıklarım ağrıdı.Ama şuan çok sağlıklıyım :) Tuhaf hissediyorum kendimi.Biliyorum daha çok erken ama 12. gün kanda çıkabiliyormuş.Bende hiçbir belirti yok.Aşılamanın 4. günü böbrek ağrım yüzünden tahlil yaptırdım, o ara hcgye baktılar. 2.9 çıktı ona bile umutlandım, sen düşün artık halimi :)canım ne yaptın ne aşamadasın
benim ilk aşılamam olucak bu yüzden sayfayı okumam çok iyi oldu.. güzel haberlerinizi de okurum umarım:)Aşılamam olalı tam bir hafta geçti.20 eylülde oldum bugün 8. gün.İlk birkaç gün belim kasıklarım ağrıdı.Ama şuan çok sağlıklıyım :) Tuhaf hissediyorum kendimi.Biliyorum daha çok erken ama 12. gün kanda çıkabiliyormuş.Bende hiçbir belirti yok.Aşılamanın 4. günü böbrek ağrım yüzünden tahlil yaptırdım, o ara hcgye baktılar. 2.9 çıktı ona bile umutlandım, sen düşün artık halimi :)
Pozitif düşünün bol dua edin...Hayirlisi olur insallah sizin icin :)benim ilk aşılamam olucak bu yüzden sayfayı okumam çok iyi oldu.. güzel haberlerinizi de okurum umarım:)
çok sevindim canım inşallah tutar haberlerini bekliyorumAşılamam olalı tam bir hafta geçti.20 eylülde oldum bugün 8. gün.İlk birkaç gün belim kasıklarım ağrıdı.Ama şuan çok sağlıklıyım :) Tuhaf hissediyorum kendimi.Biliyorum daha çok erken ama 12. gün kanda çıkabiliyormuş.Bende hiçbir belirti yok.Aşılamanın 4. günü böbrek ağrım yüzünden tahlil yaptırdım, o ara hcgye baktılar. 2.9 çıktı ona bile umutlandım, sen düşün artık halimi :)
çok sevindim canım inşallah tutar haberlerini bekliyorum
canım ne yaptın belli oldu mu aşılama sonucuAşılamam olalı tam bir hafta geçti.20 eylülde oldum bugün 8. gün.İlk birkaç gün belim kasıklarım ağrıdı.Ama şuan çok sağlıklıyım :) Tuhaf hissediyorum kendimi.Biliyorum daha çok erken ama 12. gün kanda çıkabiliyormuş.Bende hiçbir belirti yok.Aşılamanın 4. günü böbrek ağrım yüzünden tahlil yaptırdım, o ara hcgye baktılar. 2.9 çıktı ona bile umutlandım, sen düşün artık halimi :)
Bu sabah kanama ile uyandin.Regli kanaması mı bilmiyorum, daha erken askinda ama ilaclardan olabilir.Bi test yaptiricam heralde o zaman anlasilircanım ne yaptın belli oldu mu aşılama sonucu
Anladım canım inşallah regl kanaması değildir canım inşallah hamilesindir bir test yaptır bakayımBu sabah kanama ile uyandin.Regli kanaması mı bilmiyorum, daha erken askinda ama ilaclardan olabilir.Bi test yaptiricam heralde o zaman anlasilir
Canım ne yaptın test yaptırdın mıBu sabah kanama ile uyandin.Regli kanaması mı bilmiyorum, daha erken askinda ama ilaclardan olabilir.Bi test yaptiricam heralde o zaman anlasilir
Negatif tatlım ... :)Anladım canım inşallah regl kanaması değildir canım inşallah hamilesindir bir test yaptır bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?