Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın kızlar,hayırlı sabahlar,

Ahsen doğurdu demek , inşallah sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı bir evlat olsun, benim de aklım ahsen de kalmış olacak ki, gece rüyamda minnoş bi kız bebek görmüştüm, minicikti ama dişleri vardı ne hikmetse

Bir hamilemiz daha olmuş, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

ahh keşkee be canım nerdee o günler bu ay yine bi stres yaşadım boşu boşuna aslında zaten ümidim yoktu eşim ümitliydi ama yine olmadı ocakta dr.a gidicez beklemek beni delirtiyo artık üzüyo hemde çok

üzülmek yok be canım.. takma kafana düşündükçe daha da zor olurmuş bırak akışına Rabbim hayırlısı ile versin inşallah eminim takma kafana diyince olmuyordur ama elinden geleni yapmaya çalış

o sözü ne akla ne de yüreğe geçiremiyosun ya biliyorum ama okadar çok konusu oluyo ki unutmak istesen bile mutlaka önüne çıkıp aklına giriyo yine.

ahh keşkee be canım nerdee o günler bu ay yine bi stres yaşadım boşu boşuna aslında zaten ümidim yoktu eşim ümitliydi ama yine olmadı ocakta dr.a gidicez beklemek beni delirtiyo artık üzüyo hemde çok

canım kafaya takma stres çok önemli biliyosun hiç belli olmaz bak mlsi düşün dr.hiç yumurtan yok diyodu kıza tedaviye başlayacaktı nerdeyse nasıl mucize oldu senin de olacak demek ki zamanı var ama tabii dr.a gidin

bu arada ahsen doğumu epidural yapmış canlı canlı görmüş bebişini doğarken bence sezeyan olacak herkesin öyle olmalı

Chitlenbik hiç canını sıkma. Bak melise hiç beklemediği bir zamanda hamile olduğunu öğrendi. Seninde öyle olacak. Burayada yazıyorum daphne85 demişti dersin. Bu arada ahsenede helal olsun ben hayatta seyredemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…