Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsenin eşini görmedim bebek uyuyodu sarıp sarmalamışlar kime benzediğini çözemedim ama hani yeni doğan bebek çirkin olur ya hiç de öyle değil çok güzel tertemiz bi bebek maşallah

zaten ahsen sadece bebeği doğar doğmaz görmüş ama üzeri örtülü ne zaman kestiklerini bile farketmemiş bi bakmış berra çıkmış hissetmedim diyo

günaydın herkesee

pingum çok saol canım atmışsın no yu

smilla, çok çok geçmiş olsun. çok iyi bilirim bende ilk evlendiğimde evime hırsız girmişti yaa çok sinir bozucu bişey resmen. Allah bi daha yaşatmasın.

miracle, kuzum inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin jelo ve pingu gibi. bulantı fena bişey inşallah geçer ya insanın tüm hayatını etkiliyo.

chenn, hayırlı olsun cnm.

aydasu, sanada geçmiş olsun yavrum ya. sende ki şansada bak hele... o dikkatsiz hemşire iyikide daha büyük bi hata yapmamış şükür olsun

hanzade, ahsene çok çok selamımızı söyleseydin. hastaneden ne zaman çıkacakmış bellimiymiş. ay berra bebeği gördün demek ne güzelldir o şimdi mis misss

smillacım annenin evine hırsız girmiş çok geçmiş olsun, haram zıkkım olsun çıksın hepsi burnundan deli oluyorum böyle şeylere.

chenn cim hayırlı olsun tatlım hamileliğin Allah sağlık sıhaatle hiç bir sıkıntı yaşatmadan kucağına almayı nasip etsin.

evet hanımlar 9 uncu sıramızda doldu hani nerdesiniz, hani icraat???? vafi ye birşey demiyorum daha doktora gitmiyor. özdn 3 ay kafa izninde, diğerleri neyi bekliyor???

hanzadecm ahsenimzn yanına gitmişsin ne güzellerdir şimdi ilk sana görmek nasip oldu
sayende iyi haberlerini aldık çok şükür bunun için ayrıca teşekkrler

bende dün bilemedim konuşablrmi uyur yorgndur msj attım kendine gelsin evine geçsn arıcam inşallah.
inanılmaz heycan yaptım dün eşimede ahsen doğurdu ahsen doğurdu diyip duruyordum

evet epidural öyle oluyo. bende sezeryan olacaksam kesinlikle epidural isterim bebeğimi ilk ben görmeliyim kesinlikle. ablam genel anesteziyle doğum yapmıştı bebek geldi elden ele dolaştı ablam enn son gördü yavrusunu düşünün çokk adaletsizlik bu
dün görümcemin sezeryanı zorlu olmuş. konuştuk sesi çok kötüydü 3. sezeryan olunca deri incelmiş dikiş tutmamış çok uğraşmışlarr. bi kaç gün hiç kalkmıcak yataktan. üzüldüm öyle duyunca sesini

ayyhh içim bi fena oldu çok geçmiş olsun görümcene ilki sezeryan olunca diğerleride öyle olmak zorunda dimi işte bu en kötü yanı sanrım

günaydınlarrr..
gece rahat uyuyamıyorum ya çatımıdır nedir bilmediğim kemikler varmış oralarda meğerse herbiri ağrıyo. uzun süre hareketsiz kalınca bi kımıldamada canım çok acıyo uyandım sürekli. doğumdan sonra en çok rahat rahat yatabildiğim için sevinicem.

Ahsenin sesi çok iyiydi dün ya canım benim çok şükür mutlu sona ulaştılar.

az kaldı cnm sanada nasıl keyifler? heycan?

bu arada beroş bereketli geldi herkes burda

similia işallah o kaçamaklar tam gününe denk gelirde bebiş oluverir yoksa senin kocanın razı olacağı yok ama görürsün bak olduğunda o kadar çok mutlu olucakki sen bile şaşıcaksın.

ayyhh içim bi fena oldu çok geçmiş olsun görümcene ilki sezeryan olunca diğerleride öyle olmak zorunda dimi işte bu en kötü yanı sanrım

ya aslında öyle bi şart yok diyo doktorlar sezeryandan sonra belli bi süre geçtikten sonra normal doğum yapılabilir diyolar ama bilemiyorum ki. eltimde 3. ye hamile o da sezeryan olacak kv sakın ona duyurmayın dedi dün. of en güzeli normal doğum Allah kolay doğumlar nasip etsin tüm hamilelelere

az kaldı cnm sanada nasıl keyifler? heycan?

bu arada beroş bereketli geldi herkes burda

meliscim yavaş yavaş kasık ağrılarım olmaya başladı artık. yalancı doğum sancısı deniyomuş karnım filan sertleşiyo belim ağrıyo. Ama iyiyim yinede çok şükür. Ben hamile olmadan önce kesin kötü hamilelik geçiririm diyodum ama korktuğum gibi olmadı.
Sen nasılsın ?

yılbaşındada bi deneme yaparız..keşke olsa .. ayda 1 kereden tutarmı allah bilir inş süpriz olur kocam kriz geçirir

yılbaşındada bi deneme yaparız..keşke olsa .. ayda 1 kereden tutarmı allah bilir inş süpriz olur kocam kriz geçirir

sen kaçamağı tam yumurtalama gününe denk getirirsen olma ihtimali çok yüksek :) eşin bilmez nasılsa erkekler bilmez öyle ayrıntıları. adetinin ilk gününden 10 gün sonraya denk getir. bide 2-3 gün ilişkiye girmemiş olun ihtimal çok yükselir

hala ağrıyo mu canım ya çatı kemiklerin. benim bi süre ağrıdı geçti neyseki gıcık bi durum. ama gece uykusu diye bişey yok bende artık. herkes uyu uyuyabildiğin kadar bebek doğunca uyuyamıcan diyolar ama ne mümkün ne uyuması. sol tarafıma yatmaktan artık kolum felan uyuşuyo. bacaklarıma yastık koyunca rahat yatıyodum ama artık o da fayda etmiyo. yatağa yatar yatmaz oğlum hareketleniyo hiççç durmuyo öyle kuvvetliki tekmeleri yumrukları:26: öyle olunca uyumak imkansız. böyle söyleniyorum ama şükürler olsun herşey yolunda demek

o zman maşallah subanallah diyelim iyi bari panik değilsin yalancı sancıda bile aha doğuruyorum derim herhalde ben daha şimdiden korkmaya başladım
sen bana geliyorki normal doğum yapıcaksın inşallahta öyle olur korkuyorum azcık demişsin ama zatn çatı açılması ağrılarını çekiyorsun bu güzel birşey.
batuş iyimi? napıyor içerlerde az kaldı ordan çıkmaya

bende iyiyim çok şükür hamileliğimn en enerjk zamanındayım korkuyorumda dikkatsizce hareket ediyorum gibi geliyor
alttaki takvimimize bakın koca kız olduk biz ama hala karnıma bakıp hani nerde bu diyip duruyorum

işyerinde arkadaşın eşi hamileydi bebeğini düşürmüş çok moralim bozuldu ya

sabah bir kalkmışlar kadın kan revan içinde ve elleri ile tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…