- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.061
günaydıınnnnn
maşallahmaşallah maşallah
BERRA mıza kavuştuk nihayet allahım bu nasıl güzelliktir böyle
kızlar Ahsen çok iyi görünüyodu sohbet ettik herşey gayet normal
Berra da iyidi uyuyodu
Ahsenin ailesi vardı burdan iş arkadaşımla gitmiştim bizi çok iyi karşıladılar sıcakkanlılar çok memnun kaldım ama foto çekmedim ailesi filan kalabalık olunca yanlış anlarlar filan diye biraz çekindim hem de Ahsen zaten yarın çıkar o heyecanı ona bırakmak istedim o istediği gibi paylaşır bizimle
ohh ahsen kurtuldu darısı diğer hamişlerin başına
bu arada dr.haklıymış 2,5 kg doğmuş bebiş gerçekten gelişimi durmuş yani
ahsenin eşini görmedim bebek uyuyodu sarıp sarmalamışlar kime benzediğini çözemedim ama hani yeni doğan bebek çirkin olur ya hiç de öyle değil çok güzel tertemiz bi bebek maşallah
zaten ahsen sadece bebeği doğar doğmaz görmüş ama üzeri örtülü ne zaman kestiklerini bile farketmemiş bi bakmış berra çıkmış hissetmedim diyo
evet epidural öyle oluyo. bende sezeryan olacaksam kesinlikle epidural isterim bebeğimi ilk ben görmeliyim kesinlikle. ablam genel anesteziyle doğum yapmıştı bebek geldi elden ele dolaştı ablam enn son gördü yavrusunu düşünün çokk adaletsizlik bu
dün görümcemin sezeryanı zorlu olmuş. konuştuk sesi çok kötüydü 3. sezeryan olunca deri incelmiş dikiş tutmamış çok uğraşmışlarr. bi kaç gün hiç kalkmıcak yataktan. üzüldüm öyle duyunca sesini
biz yine pazar günü kaçak operasyonu yaptık..böle ayda 1 kere heyecanlı oluyo
biz yine pazar günü kaçak operasyonu yaptık..böle ayda 1 kere heyecanlı oluyo
günaydınlarrr..
gece rahat uyuyamıyorum ya çatımıdır nedir bilmediğim kemikler varmış oralarda meğerse herbiri ağrıyo. uzun süre hareketsiz kalınca bi kımıldamada canım çok acıyo uyandım sürekli. doğumdan sonra en çok rahat rahat yatabildiğim için sevinicem.
Ahsenin sesi çok iyiydi dün ya canım benim çok şükür mutlu sona ulaştılar.
ayyhh içim bi fena oldu çok geçmiş olsun görümceneilki sezeryan olunca diğerleride öyle olmak zorunda dimi işte bu en kötü yanı sanrım
o ne demek
ne yaptınız ben anlamadım
az kaldı cnm sanada nasıl keyifler? heycan?
bu arada beroş bereketli geldi herkes burda
yılbaşındada bi deneme yaparız..keşke olsa .. ayda 1 kereden tutarmı allah bilir inş süpriz olur kocam kriz geçirir
günaydınlarrr..
gece rahat uyuyamıyorum ya çatımıdır nedir bilmediğim kemikler varmış oralarda meğerse herbiri ağrıyo. uzun süre hareketsiz kalınca bi kımıldamada canım çok acıyo uyandım sürekli. doğumdan sonra en çok rahat rahat yatabildiğim için sevinicem.
Ahsenin sesi çok iyiydi dün ya canım benim çok şükür mutlu sona ulaştılar.
meliscim yavaş yavaş kasık ağrılarım olmaya başladı artık. yalancı doğum sancısı deniyomuş karnım filan sertleşiyo belim ağrıyo. Ama iyiyim yinede çok şükür. Ben hamile olmadan önce kesin kötü hamilelik geçiririm diyodum ama korktuğum gibi olmadı.
Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?