Eylül dostluğumuza burada devam (:

anammm pingum 9. günmüş o gün

işyerinde arkadaşın eşi hamileydi bebeğini düşürmüş çok moralim bozuldu ya

sabah bir kalkmışlar kadın kan revan içinde ve elleri ile tutmuş

off spedy yaaaa..çok kötü bişey bu

ha bide bizim şu listeye en çok tele sahip olan kişi yazsın bizede atsın bizde yazalım fln öle bişey yapalım.sürekli tel istemeyelim böle

Allah kısa zamanda iyileştirsin.
Speddy üzüldüm. Psikolojisi alt üst olmuştur. Kötü bir durum.
Similla sonunda tutturacaksın özdenin dediği gibi bizi şaşırtacaksın sanki

similla neye güvenerek kaçak güreşiyorsunuz ,

kocan allahtan yapabiliyor öle hem şimdi bebek istemeyip hem kaçak güreşiyor

speedy çok kötü bşy çok eskilere çocukluğuma gittim
3,5-4 yaşlarındaydım annem kardeşimden önce bi düşük yaptı o da erkekti evde tuvalette eline gelmişti annemin de 4-5 aylıktı resmen elleri kolları gözleri gayet belirgindi onu gördüm ve hala gözümün önünde o kadar küçük olmama rağmen çok üzülmüştüm hem kerdeşime hem de anneme çok kötü olmuştu annem

bunun da öyle olmuş bide eşini çağırmış avucunun içinde adamında şekeri var bayılmış kalmış

10 numaraya simillayı yazın içimden geldi

ay bak bu aylar hep kız ayı hem similla

nimi mini kızın olur senin de

similla neye güvenerek kaçak güreşiyorsunuz ,

kocan allahtan yapabiliyor öle hem şimdi bebek istemeyip hem kaçak güreşiyor

erkeklerin akıllarının nerde olduğunu biliyorsun o anda onumu takarü

speddycim üzüldüm arkdşnn durumuna inşallah en kısa zmnda kucakları dolar böyle birşeyi Allah kimsenin başına vermesin

bnm kızı bir kaç gündür yordum tepki vermiyor bana dün şştt bak bi küstükmü diyip duruyordum, yemekten sonra barıştık
bide böyle garip o hareket edince ben gıdıklanıyorum gülmeye başlıyorum hamişler sizdede öylemi oluyordu

amin canım inşallah çok korktukları için olsa uzun süre yapmak istemiyorlarmış Allah aratmasın inşalah pataloji sonucunu bekleyecekler şşimdi

benim istediğimi biliyor..oda kendini hazırlamaya çalışıyo..5-6 ay sonra tam gaz başlıcaz çalışmalara zaten..adet öncesiydi geçen ay..bu ayda kafa tam yerinde diildi açıkçası ..olursa olur diyor kendisi

ooo en sevdiğim bebek :) sarhoşstum hatırlamıyorum bebeği :)

istediğiniz zaman olur insallah similla zaten çalışmalara bişiy kalmamış

speddycim Allah kimseye yaşatmasın ne zor bi durum yaa.. Allah korusun yawrularımızı.

Similia o zaman eşinde istiyo ama tam karar veremiyo bi türlü. bizde öle olmuştuk 9. günde iyi gün yani he bi bakmışsın olmuş bellimi olur kız. hadi işallah.

ooo en sevdiğim bebek :) sarhoşstum hatırlamıyorum bebeği :)

istediğiniz zaman olur insallah similla zaten çalışmalara bişiy kalmamış

ayh çok güldüm ya ozdn sarhoştum hatırlamıyorum bebeği

amin canım inşallah kimse yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…