- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.081
yılbaşındada bi deneme yaparız..keşke olsa .. ayda 1 kereden tutarmı allah bilir inş süpriz olur kocam kriz geçirir
sen kaçamağı tam yumurtalama gününe denk getirirsen olma ihtimali çok yüksek :) eşin bilmez nasılsa erkekler bilmez öyle ayrıntıları. adetinin ilk gününden 10 gün sonraya denk getir. bide 2-3 gün ilişkiye girmemiş olun ihtimal çok yükselir
işyerinde arkadaşın eşi hamileydi bebeğini düşürmüş çok moralim bozuldu ya
sabah bir kalkmışlar kadın kan revan içinde ve elleri ile tutmuş
off spedy yaaaa..çok kötü bişey bu
speedy çok kötü yaa... bebek ne kadarlıkmış?
evet epidural öyle oluyo. bende sezeryan olacaksam kesinlikle epidural isterim bebeğimi ilk ben görmeliyim kesinlikle. ablam genel anesteziyle doğum yapmıştı bebek geldi elden ele dolaştı ablam enn son gördü yavrusunu düşünün çokk adaletsizlik bu
dün görümcemin sezeryanı zorlu olmuş. konuştuk sesi çok kötüydü 3. sezeryan olunca deri incelmiş dikiş tutmamış çok uğraşmışlarr. bi kaç gün hiç kalkmıcak yataktan. üzüldüm öyle duyunca sesini
speedy çok kötü bşy çok eskilere çocukluğuma gittim
3,5-4 yaşlarındaydım annem kardeşimden önce bi düşük yaptı o da erkekti evde tuvalette eline gelmişti annemin de 4-5 aylıktı resmen elleri kolları gözleri gayet belirgindi onu gördüm ve hala gözümün önünde o kadar küçük olmama rağmen çok üzülmüştüm hem kerdeşime hem de anneme çok kötü olmuştu annem
similla neye güvenerek kaçak güreşiyorsunuz ,
kocan allahtan yapabiliyor öle hem şimdi bebek istemeyip hem kaçak güreşiyor
Similla ; kocan istemiyordu galiba arada deneme yapıyor ama dimi. o zaman istiyor kendisi ile çelişiyor
erkeklerin akıllarının nerde olduğunu biliyorsun o anda onumu takarü
speddycim üzüldüm arkdşnn durumuna inşallah en kısa zmnda kucakları dolar böyle birşeyi Allah kimsenin başına vermesin
bnm kızı bir kaç gündür yordum tepki vermiyor bana dün şştt bak bi küstükmü diyip duruyordum, yemekten sonra barıştık
bide böyle garip o hareket edince ben gıdıklanıyorum gülmeye başlıyorum hamişler sizdede öylemi oluyordu
Adet olmadan bir gün önce ayda bir kere kaçak güreşiyorlar. Yani bebek olma ihtimali çok düşük. Geçen ayda bahsetmişti
benim istediğimi biliyor..oda kendini hazırlamaya çalışıyo..5-6 ay sonra tam gaz başlıcaz çalışmalara zaten..adet öncesiydi geçen ay..bu ayda kafa tam yerinde diildi açıkçası..olursa olur diyor kendisi
ooo en sevdiğim bebek :) sarhoşstum hatırlamıyorum bebeği :)
istediğiniz zaman olur insallah similla zaten çalışmalara bişiy kalmamış
speddycim Allah kimseye yaşatmasın ne zor bi durum yaa.. Allah korusun yawrularımızı.
Similia o zaman eşinde istiyo ama tam karar veremiyo bi türlü. bizde öle olmuştuk9. günde iyi gün yani he bi bakmışsın olmuş bellimi olur kız. hadi işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?