Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphne hala internetin yok mu kuum whats up dan kendim yazıp kendim okuyorum

hakaret bile yazdım sana

Yok be kuzum. Vodofone da şu anda sınırsız internet yok. Ne zaman başlarsa sınırsız internet paketine o zaman alacağım. Eşim yarın bir gün yaparlar yine diyor.

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Öğle arasında çarşıya indim. Başucu sürahisi, loyadan 2 tane don birde eşime eldiven aldım.

özdncim güle güle giyin hangisinden aldın bakiim ben de kırmızı bi kaban istiyorum uygun denk gelirse alıcam vazgeçemiyorum kırmızı renkten çocukluğumdan beri

fotosunu cekmem lazım cünkü web sayfasından kalamış sanırım bitti

zaten son bedendi benim aldığım

benim başucu sürahimin bardağı kırılmıştı perde düştüğünde almadım bi daha ama iyi oluyo kocama yazık bazen çok susuyorum 2,3 kere kalkıp mutfağa gitmek zorunda kalıyo ama kaşınıyo kendisi hatırlatıyo su ister misin diye önceki akşamda susamış bana soruyo susadın mı diye ben de susamadğım halde istedim yoksa kendisi için gidip içmiyo üşeniyo bana getirdi hayrıma kendi de içti

donlarıda koymalısın :)

Çok şıkkkk bayıldım

Eşim çok susar bende öyle ama ben üşeniyorum bu iyi oldu.

donlarıda koymalısın :)

Herşeyi ciddiye almak gibi kötü bir huyum var. Al sana don

Silindi

Son düzenleme:
ben güya bankaya gittim..sıra aldım çıktım 70 kişi vardı,bende takıcıya gittm tansaşa gittm..sıra geçmiş çoktan

kızlar keyfim kaçtı biraz, kafama taktım şimdi
evlilik için rapor istediklerinde hepatit-b negatif çıkmıştı, hamilelikle birlikte yapılan kan testinde pozitif çıktı yani taşıcıyım aksi kötü bi durum yokta
bana doktorum hiçbirşey demedi bilgilendirmedi beni aşıya gerek kalmadı deyip geçti
aslında yalancıda çıkarbiliyormuş pozitif halinde bir iki test daha olunuyormuş
eşiminde bakılması gerekiyor geçmediyse aşı olması gerek
doğum sırasında bebeğe geçme olasılığı var veya doğum sonrası bebeğe hem aşı hemde serumlu özel bir tür aşı yapılması gerekiyormuş ve ben bunları yeni öğreniyorum
inanılmaz sinirlendim doktoruma böyle birşeyi nasıl atlayabilir, tamam şu anda bir risk yok yapabilinicek birşey de yok ama en azından beni bilgilendirmesi gerkirdi

melis ben anlamadım..evlilik için olan raporda çıkmadı hepatit..hamilelik testinde çıktı ilk defa öğrendin doğrumu anladım

mlscim çok iyi bilmiyorum ama eski iş yerinde bi abi vardı onda vardı hepatit b bi de çocuğu vardı şimdi okula gidiyo kocaman oldu sanki onun oğlu ve eşi her yıl bi aşı yaptırıyodu yanlış hatırlamıyosam bi araştır ama bi zararı yok diyodu adam bi problem yok yani çocuğu şimdi 13 yaşında filan o zman 6 yaşındaydı

melis ben anlamadım..evlilik için olan raporda çıkmadı hepatit..hamilelik testinde çıktı ilk defa öğrendin doğrumu anladım

evet canım 1 yıl içersinde bulaşmış, geçirmiş ve bağışıklık kazanmışım farkında bile değilim nasıl olduysa belirtiside yok
şu anda sonuçlarıma bakıyorum taşıyıcı oluyormuşum şuanda antikor üretmiş vucudum ama doktorum nasıl bilgilendirmez beni buna aklım ermiyor bende hiç kafaya takmamıştım haziran annelerinde bir arkdşmz yazınca bende şöyle bir bakıyım oldum
birde eşiminde negatifti onunda bakılması gerek
insanlrın %90ı taşıyıcıymış kolaylıkla bulaşabiliyor ama doğumdan sonra ztn önemli olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…