- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.141
daphne hala internetin yok mu kuum whats up dan kendim yazıp kendim okuyorum
hakaret bile yazdım sana
Selam kizlarrrr güzel dualarınız dilekleriniz icin coooook teşekkür ederim öpüyorum hepinizisöylemesi ayıp yeni kalktım esim aramasa halada uyurdum. Enkaz gibiyim yaw havadanmidir nedir bı dengesizlik var. Dün aksam arkadaşımla konuştuk 3 aylık hamile Cumartesi metrobuste bir saat ayakta yolculuk yapmış ertesi gün evde otururken şiddetli kanama geçirmiş on dk icinde hastaneye yetiştirmiş eşi fitil verip serum takmışlar bir gece hast kalmış suandada evde dinleniyor su icmeye bile kalkmicaksin demiş Dr.
Ve 3 sene bu bebeği beklediler tedaviyle falan oldu, Rabbim ikisinide korusun ins. Eşimde tutturdu bebek diye dünden beri offff belki hedefi 12 sen vurup 12.ci sıraya yerleşirimhersey onun elinde sonuçta ben istemiyorum desemde kacak bişeyler yapiverir.
Ahsencigimin ve berrosun iyi olmasına cooook sevindim gelsede resim eklese yaaaa
özdncim güle güle giyin hangisinden aldın bakiim ben de kırmızı bi kaban istiyorum uygun denk gelirse alıcam vazgeçemiyorum kırmızı renkten çocukluğumdan beri
Yok be kuzum. Vodofone da şu anda sınırsız internet yok. Ne zaman başlarsa sınırsız internet paketine o zaman alacağım. Eşim yarın bir gün yaparlar yine diyor.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Öğle arasında çarşıya indim. Başucu sürahisi, loyadan 2 tane don birde eşime eldiven aldım.
benim başucu sürahimin bardağı kırılmıştı perde düştüğünde almadım bi daha ama iyi oluyo kocama yazık bazen çok susuyorum 2,3 kere kalkıp mutfağa gitmek zorunda kalıyo ama kaşınıyo kendisi hatırlatıyo su ister misin diye önceki akşamda susamış bana soruyo susadın mı diye ben de susamadğım halde istedim yoksa kendisi için gidip içmiyo üşeniyo bana getirdi hayrıma kendi de içti
donlarıda koymalısın :)
Çok şıkkkk bayıldım
Eşim çok susar bende öyle ama ben üşeniyorum bu iyi oldu.
Herşeyi ciddiye almak gibi kötü bir huyum var. Al sana don
totonda paralansın bebeğimmmm
donların güzelmiş
ben güya bankaya gittim..sıra aldım çıktım 70 kişi vardı,bende takıcıya gittm tansaşa gittm..sıra geçmiş çoktan
komiksin kuzumm deseydin sıramı kaçırdım acil işimvardı diye almazlar mı bazen alıyolar
kızlar keyfim kaçtı biraz, kafama taktım şimdi
evlilik için rapor istediklerinde hepatit-b negatif çıkmıştı, hamilelikle birlikte yapılan kan testinde pozitif çıktı yani taşıcıyım aksi kötü bi durum yokta
bana doktorum hiçbirşey demedi bilgilendirmedi beni aşıya gerek kalmadı deyip geçti
aslında yalancıda çıkarbiliyormuş pozitif halinde bir iki test daha olunuyormuş
eşiminde bakılması gerekiyor geçmediyse aşı olması gerek
doğum sırasında bebeğe geçme olasılığı var veya doğum sonrası bebeğe hem aşı hemde serumlu özel bir tür aşı yapılması gerekiyormuş ve ben bunları yeni öğreniyorum
inanılmaz sinirlendim doktoruma böyle birşeyi nasıl atlayabilir, tamam şu anda bir risk yok yapabilinicek birşey de yok ama en azından beni bilgilendirmesi gerkirdi
melis ben anlamadım..evlilik için olan raporda çıkmadı hepatit..hamilelik testinde çıktı ilk defa öğrendin doğrumu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?