Eylül dostluğumuza burada devam (:

linkini atayımda banlanayım demi

mango shop canıım

mangonun sitesinden türkiyeyi seç

daphne hala internetin yok mu kuum whats up dan kendim yazıp kendim okuyorum

hakaret bile yazdım sana

yılbaşında annemlerdeyiz o yüzden çok şık olmam gerek bilemedim ne giycem, sanırım pijama sweat ilk seçeneğim olucak

eltim 40.haftaya girdi..ne bir sancı var ne açılma ne nişan nede bebek doğum kanalına girmiş....doktorda demiş gel alalım artık....eltimde inanılmaz derecede normal doğum istiyo,normal doğumu desteklemeyen doktorlara gitmedi hatta.....şimdi bu doktor böyle diyince hani suni sancı vercektiniz demiş...oda demiş tamam 2 saat veririz...2 saat yetermi diyor oda...takışmışlar doktorla..son günlerinde stresli geçiyor....gerçekten zor kararlar bunlar ...doktora bırakmak lazım gibi geliyor,ama doktorlarda artık uğraşmıyor hemen bişey oldumu sezeryana yönlendiriyorlar...güvenmek zor

Ben ne giyeceğime karar vermedim muhtemelen bizde toplanıyoruz ama ne kadar eğlenebiliriz bilemiyorum görümcemsiz ilk yılbaşı olacak çünkü o yüzden kaynanam burda yapmayın sizde toplanın biz olmıcaz siz eğlenin dedi ben tadınızı kaçırırım dedi yine içeriz sohbet muhabbet ama normalde sazlı türkülü filan olur sesler de güzel bakalım artık anı yaşıcaz

biz kuşadasına gidiyoruz otelde yemekli olcak...bebekten önce son yılbaşımız die böle olsun dedik bu senede

o zaman istediğin gibi süslen tadını çıkar karar veremediysen ikisini de giy ne olacak12 ye kadar birini sonra diğerini gece uzun

Kız yemek yemeye çıktım arkadaşın düşük yapmış ben çok kötü oldum yemeği öylece bıraktım çok geçmiş olsun
kızlar benim kocamda ara sıra esiyo aklına korumasız geliyo meydana ben izin vermiyorum bu erkek milleti bi acayip hoşlarına gidiyo tabi en doğal haliyle

Selam kizlarrrr güzel dualarınız dilekleriniz icin coooook teşekkür ederim öpüyorum hepinizi söylemesi ayıp yeni kalktım esim aramasa halada uyurdum. Enkaz gibiyim yaw havadanmidir nedir bı dengesizlik var. Dün aksam arkadaşımla konuştuk 3 aylık hamile Cumartesi metrobuste bir saat ayakta yolculuk yapmış ertesi gün evde otururken şiddetli kanama geçirmiş on dk icinde hastaneye yetiştirmiş eşi fitil verip serum takmışlar bir gece hast kalmış suandada evde dinleniyor su icmeye bile kalkmicaksin demiş Dr.
Ve 3 sene bu bebeği beklediler tedaviyle falan oldu, Rabbim ikisinide korusun ins. Eşimde tutturdu bebek diye dünden beri offff belki hedefi 12 sen vurup 12.ci sıraya yerleşirim hersey onun elinde sonuçta ben istemiyorum desemde kacak bişeyler yapiverir.
Ahsencigimin ve berrosun iyi olmasına cooook sevindim gelsede resim eklese yaaaa

özdncim güle güle giyin hangisinden aldın bakiim ben de kırmızı bi kaban istiyorum uygun denk gelirse alıcam vazgeçemiyorum kırmızı renkten çocukluğumdan beri

sorma biraz zor oldu ama kavuştuk dün in cin top oynuyordu bugün kasa kuyruğu uzamış merdivenlere kadar

güle güle giy canım eminim çok güzeldir. bende akşam çevremizdeki bebe mağzalarına gtmek istyrum en azından ne var ne yok bilelim belki alıcağımız şeyleri belirleriz, haftayada annem izne çıkıyor onunla eminönüne gidicez bulamayınca acaba yakınımızda varmıdır demiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…