- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #20.161
mlscim çok iyi bilmiyorum ama eski iş yerinde bi abi vardı onda vardı hepatit b bi de çocuğu vardı şimdi okula gidiyo kocaman oldu sanki onun oğlu ve eşi her yıl bi aşı yaptırıyodu yanlış hatırlamıyosam bi araştır ama bi zararı yok diyodu adam bi problem yok yani çocuğu şimdi 13 yaşında filan o zman 6 yaşındaydı
doğal bir koruma yoluyla bebeğime geçmiyor ztn doğum sırasında önemli olan bulşmaması ve ilk emzirmeden önce hemen aşısının olup birde özel serum alması gerekiyormuş bunuda özel olarak doğumdan önce belirtilmesi gerekiyormuş benim doktorum bunları hiç konuşmadı benimle ve her yıl rutin kontrol gerkliymiş seviyelerde artış varmı izlenmesi için benim yeni haberim oluyor.
hani böyle bir durumda ztn ikinci test istenirmiş benim doktor onuda istemedi ister istemez insan bir anda panik oluyor.
doğal bir koruma yoluyla bebeğime geçmiyor ztn doğum sırasında önemli olan bulşmaması ve ilk emzirmeden önce hemen aşısının olup birde özel serum alması gerekiyormuş bunuda özel olarak doğumdan önce belirtilmesi gerekiyormuş benim doktorum bunları hiç konuşmadı benimle ve her yıl rutin kontrol gerkliymiş seviyelerde artış varmı izlenmesi için benim yeni haberim oluyor.
hani böyle bir durumda ztn ikinci test istenirmiş benim doktor onuda istemedi ister istemez insan bir anda panik oluyor.
bi sakin ol.doktora gittiğinde sor.neden birşey dememiş doktor öğren bakalım...kulaktan duyma şeyler herzaman doğru olmayabilir
stres yapma canım doktorunla iyice konuş netten ve başka doktorlardan iyice araştı bu konuyu şu an yapman gereken sadce bu ona göre önlem alır doktorun
Aşılama kararı,doktorlar tarafından istenen belirli tetkiklerden sonra verilebilir. |
internetten araştırıyorum taşıyıcı olduğum için doğal bağışıklık kazanmışım bnm için sorun yok aşıdan kurtuldum ben
ama aklıma takılan bebek durumu onun doğduğu zman önlem alınması gerekiyormuş bunu niye söylemedi bu doktor bana.
bunun için özel test mi yapılıyo yoksa ben 2 ay önce kan testi yaptırmıştım ama cildiye için olsa onda çıkar mydı???
paylaştıklarımız öyle uzun ki onu okuyo olabilirler miiiiiherkes niye sustu
paylaştıklarımız öyle uzun ki onu okuyo olabilirler miiiii
ooo en sevdiğim bebek :) sarhoşstum hatırlamıyorum bebeği :)
istediğiniz zaman olur insallah similla zaten çalışmalara bişiy kalmamış
Evet eylül gelinleri akşama ne mamalar var bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?