Eylül dostluğumuza burada devam (:

vafimm tebrikler tam muhabbetin üstüne gelince daphne için şey ettin sandım

vafi çok sevindim allahım 10 numara 10 numara dedim al sana 10 numara
daphne ve ben avucumuzu yalayabiliriz

Sağol canım benim.. süpriz olmazsa daphne 11 veya 12 ye yerleşir.. Sen de tedavin bitip karar verince hemencecik olur sizde ilk 14 ün içinde olursunuz

Ben şu anda kendimi çok ciddiye almıyorum gerçektende değilimdir diyorum ama olabilirimde Ya çok mutlu oldum :118:
İlk 10 u iki kişi paylaşır belki hıhhh

Canım benim bence de beklemek sende bugün test yap,benim 1 inde regl olmam gerekti olmadım ama önemsemedimde hani ilaç içtim ya ondandır dedim, 5 inde öylesine bir yapim dedim 2dk içinde çift çizgiyi gördüm
aaaaaaaa vafiide hamileee çok sevindimmm canım yaaa
10 numaralı bebiş de geliyor..vaficim tekrar tebrik ederim sağlıklı bi hamilelik geçirip bebişini alırsın kucağına inşallah

günaydın demeyi unuttum günaydın kızlarr...

daphane n olur sende yap test merak ediyoruz işte..hem benim arkadaşıma da işyerinde yaptırıp öğrenmiştik.akşam da eşine
sürpriz hazırlamıştı..

VAFİİİ Tebrik ederim canım hanzadenin dediği gibi ilk başta bende daphne için yazıyorsun sanmıştım... Şok oldum yaw... Tekrardan tebrik ederimm... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

bende beklemiyordum, geçen hafta 3-4 regl ağrısı çektim ama gelen giden de olmayınca sanki pingu söylemişti kasıklarımdan bişey çekiyor diye bende de o vardı,bide geçen hafta sabahları biraz midem bulanıyordu bende folik asittendir sanmıştım.. Süpriz oldu

Geçen ay ben çok ilaç içtim, en çokta ona korktum bişey olur diye.. Ama ilk ay keseyle annenin bağı oluşmamış oluyormuş, o yüzden bişey olmazmış.. Bebişim 4 hafta 6 günlük

Kocamanda olmuş ya senin fasulye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…