Eylül dostluğumuza burada devam (:

ene bugün sınav vardı,daphnecim inşallah sınavın çok güzel geçer..

Kızlar başka giren varmıydı :26: unuttum, varsa umarım sizin sınavınızda iyi geçer..

Günaydın herkese hala yataktayim kocam ders çalışıyo bende tembellik yaptım ses olmasın diye kızlar iki gündür rüyamda eski erkek arkadaşımla uğraşıyorum hayır olsun ya hiç görmem rüyamda ama anlamadım

jeloooo buraya gel yaw, bize bir ses ver..

Geldim sonunda Ocak annelerini merak ettim bakıyım öyle kızlara yazıyım dedim
Nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım kusura bakmayın yazamadım giremedim,evde olunca ne çok iş varmış birde gelen giden çok fazla ben evdeyim annemde bende kalıyor diye ışığı gören geliyor
Biz oğluşumla çok iyiyiz tabi yeri kalmadı fazla tepikleyemiyor artık annesini,bu önümüzdeki perşembe yada cuma doktor kontrolü var son kontrolümüz olucak gün karar verilicek bakalım ne zamana kısmetse tabi oğluşum erken davranmazsa o zamana kadar uslu durursa
Ahsen aradı saolsun canım benim, biraz doğumdan konuştuk kızına kavuştu mutlu son,doğumla ilgili bilgiler verdi işime yarıycak malum benimde sezeryan olucak ama olsun önemli olan bebişlerin sağlığı gerisi önemli değil

Oğluşunla iyi olmanıza sevindim canım, son günlerin ya artık merak ediyoruz.. 10 gün içinde mis kokulu bebeğini sende kucağına alacaksın artık

anladım çok yoğunsun, çokta yorma kendini bide dr kontrolundan sonra bizi habersiz bırakma

günaydın kızlar...,

bgn kahvaltıya arkadaşlarımızı davet etmiştik yedik içtik az önce gttiler bnde bi slm verim dedim.

bi uykucu oldum sormayın hamileliği öğrendiğimden beri aceba psikolojik mi? okuldan gelip yatıyorum çk üşüyorum bi de halsizim

eşim saolsun dört dönüyo etrafımda bu temebelliği hiç sevmedim ama...kalkıp ütü yapmam gerek biraz nette gezim iş başına geçim artık..

hayırlı sabahlar
pazar pazar hortladım berra sayesinde
ne zaman altını değiştirsek, 1-2 dk içerisinde temiz beze dolduruyo
şuanda da bu konuda çalışma yapmakla meşgul, onu işiyle baş başa bıraktım ehehehhe

bu arada bu haftasonu ben de sınavlara giriyom, çalışmaya fırsatım olmadı tabi ama olsun
gecen yıl da keyiften çalışmıyodum buralarda geziniyodum yüksek onur belgesi bilem almıştım

chen senin hamilelik müjde benim doğumuma denk gelmişti tebrik ettim mi bilmiyorum
Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına versin tatlım

sanada hayırlı sabahlar dicem ama öğle olmuş :)
Berra bnm favori isimlerinden bu arada cnm çk tatlı bi öğrencimin adı hem uslu hem akıllı hem çk şeker..Rabbim analı babalı büyütsün tekrar..
teşekkür ederim cnm inş. szler gbi bnde kavuşurum sağ salim

Günaydın kızlar,

ene bugün sınav vardı,daphnecim inşallah sınavın çok güzel geçer..

Kızlar başka giren varmıydı :26: unuttum, varsa umarım sizin sınavınızda iyi geçer..

Vallahi naslı geçti ne yaptım bilmiyorum ama güzel geçseydi bilirdim herhalde

Canım seninde doğumunada az kaldı siz doğurdukça ben heyecanlanıyorum

Anlaşıldı kendi kendime yazarım bende. Hafta sonu çok yoğundum. Cumartesi hem sabah hem öğlen sınavlarım vardı. Sonra koştur koştur eve geldim kocişim pazara çıktı. Yemekten sonra sızmışım. Dünde öğleden sonra sınavım vardı. Saçma sapan bir okula vermişledi beni. Okulun oraya 1 tane otobüs gidiyor oda gelmedi. Taksicilerde okulun yerini bilmiyor neyse. O tarafa doğru giden bir otobüse bindim. Otobüsten inip insanlara sormaya başladım kimse bilmiyor. Sonra semtin yerlisi bir amca vardı tarif etti. Ara ara buldum. Buarada okulun wc lerini kapatmışlar. Bir tane avm buldum yakınlarında wc bulamadım Hatta kayboldum içinde. Çıkarkende arka kapıdan çıkmışım yine kayboldum. Bir tane amca yardım etti Caddeyi görünce ilk gelen otobüse atladım. Evime girdiğimde utanmasam yeri öpecektim. İşte böyle. Çok yorgun ve uykusuzum. Bu arada hala hastalanmadım. Yine belirtide yok. Dün sabah uyanır uyanmaz miğde bulantısı çektim. Ahsen sen erken diyorsun ama ben ciddi ciddi şüpheleniyorum. Bu haftada olmazsa hafta sonu test yapacağım.Bu arada ahsen demişken bebişin fotoğraflarını koysana biraz çok merak ediyorum. 2 haftada ne kadar değişti kuzucuk. Pinguda girmiyor bebişi çok yoruyor onu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…