- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.101
jeloooo buraya gel yaw, bize bir ses ver..
Geldim sonunda Ocak annelerini merak ettim bakıyım öyle kızlara yazıyım dedim
Nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım kusura bakmayın yazamadım giremedim,evde olunca ne çok iş varmış birde gelen giden çok fazla ben evdeyim annemde bende kalıyor diye ışığı gören geliyor
Biz oğluşumla çok iyiyiz tabi yeri kalmadı fazla tepikleyemiyor artık annesini,bu önümüzdeki perşembe yada cuma doktor kontrolü var son kontrolümüz olucak gün karar verilicek bakalım ne zamana kısmetse tabi oğluşum erken davranmazsa o zamana kadar uslu durursa
Ahsen aradı saolsun canım benim, biraz doğumdan konuştuk kızına kavuştu mutlu son,doğumla ilgili bilgiler verdi işime yarıycak malum benimde sezeryan olucak ama olsun önemli olan bebişlerin sağlığı gerisi önemli değil
hayırlı sabahlar
pazar pazar hortladım berra sayesinde
ne zaman altını değiştirsek, 1-2 dk içerisinde temiz beze dolduruyo
şuanda da bu konuda çalışma yapmakla meşgul, onu işiyle baş başa bıraktım ehehehhe
bu arada bu haftasonu ben de sınavlara giriyom, çalışmaya fırsatım olmadı tabi ama olsun
gecen yıl da keyiften çalışmıyodum buralarda geziniyodum yüksek onur belgesi bilem almıştım
chen senin hamilelik müjde benim doğumuma denk gelmişti tebrik ettim mi bilmiyorum
Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağına versin tatlım
ene bugün sınav vardı,daphnecim inşallah sınavın çok güzel geçer..
Kızlar başka giren varmıydı :26: unuttum, varsa umarım sizin sınavınızda iyi geçer..
Geldim sonunda Ocak annelerini merak ettim bakıyım öyle kızlara yazıyım dedim
Nasılsınız bakalım herkes iyidir umarım kusura bakmayın yazamadım giremedim,evde olunca ne çok iş varmış birde gelen giden çok fazla ben evdeyim annemde bende kalıyor diye ışığı gören geliyor
Biz oğluşumla çok iyiyiz tabi yeri kalmadı fazla tepikleyemiyor artık annesini,bu önümüzdeki perşembe yada cuma doktor kontrolü var son kontrolümüz olucak gün karar verilicek bakalım ne zamana kısmetse tabi oğluşum erken davranmazsa o zamana kadar uslu durursa
Ahsen aradı saolsun canım benim, biraz doğumdan konuştuk kızına kavuştu mutlu son,doğumla ilgili bilgiler verdi işime yarıycak malum benimde sezeryan olucak ama olsun önemli olan bebişlerin sağlığı gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?