Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahsen berra ne yapıyor gece ağlıyor mu anlat biraz bize

yaa benim doğum hikayemi bloğa eklesenize biriniz
ben beceremem hiç böyle şeyleri
başlığına da "berroş geldi hoşgeldi" yazın

bn de anlamıyorum yaa mesela şu ilk sayfadaki listeyi nasıl değiştiriyosunuz merak ediyorum bilen anlatabilir mi

ahsen berra ne yapıyor gece ağlıyor mu anlat biraz bize

uykuyu çok seviyor, geceleri 2 saatte bir uyanıp emiyor ağlaması yok çok şükür

rahatsız edilmekten hoşlanmıyo, uyandırınca ağlıyor sadece

şuanda gözlerini kocaman açmış ananesini dinliyor

çok tatlı özden kokusuna doyulmuyor
15 günlük oldu

bugün algida dolabımız ve taze dondurmalarımız geldi stoğa giriliyor magnum black esperesso çıkmış şu an onu yiyorum harika test ettim onayladım bitter çikolata seviyosanız benim gibi tavsiye ederim ayy nasıl reklam oldu

Daaphnem iyiyizdir insallah dun aksamdan beri ara ara khaverengi lekelenmem var kalkmadan yatiyorum hep ama cok tedirginim doktorumu aradim korkma kirmizi olursa telas yapariz dedi yatmaya devam kontrole gitmeye dokuz gun var insan korkuyor daphnem ya annelik cok baska bi duyguymus rabbim korusun ona emanet. Sen napcan aksama kesin yapiyon mu testi

maşallah çok uslu bir kız o zaman

yerim onu ben

1-2 tane daha foto ekledim
zaman oldukça eklerim yine

foto eklemek zor iş yaa tek tek küçültüp kaydediyorum
daha kısa yolu yok sanırım

ahsencim bloğa koydum ben .. anne-bebek kategorisine eklemeyi anlamadım.anne die etiketledim ama olmadı..zahter gelince sorarım..

berroşun fotoları nerdeeee yaaa,15 günlük mü olmuş amanda aman teyzeleri yesin onu...değiştimi yüzü fln???

aydasu çok geçmiş olsun canım sakın kalkma canım kyfine bak..meleğin seninle merak etme inatla tutancak sana annesi

ocways maşalla berrana koca kız olacak..

daphane hadi tes yappp
kızlar düğünümden ve kınamdan albüm yaptım :26:

aa başörtülü hayal etmemişim hiç seni yakışmış ama çok .. şalvarlarına bayıldım

sağol canım eklediğin için
her gecen gün büyüyor yüzü de değişiyor güzelleşiyor rengi açılıyor

doğduğunda o kadar küçüktü ki ninelere benziyodu:)

ben de düşünmemiştim niye acaba beğendim fotolarını canım ne güzel kınada çeşit çeşit giyinmişsin bayılırım nihayet gördük başka görmediğimiz kaldı mı

ben de düşünmemiştim niye acaba beğendim fotolarını canım ne güzel kınada çeşit çeşit giyinmişsin bayılırım nihayet gördük başka görmediğimiz kaldı mı
sende mi düşünmedin evet canım boşnaklar arnavutlar çeşit çeşit giyinir kına gecelerinde..bende kendi kına gecemde 12 kez kıyafet değiştirdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…