Eylül dostluğumuza burada devam (:

Daphne sizinde tv nekdar sorun yarattı size bu nasıl bi samimi arkadaştır çok ilginç ya hediye geri istemede yeni moda olmuş.madem ailesi evini kurmuş balayına göndermiş 1 tv.ye mi kalmışlar yuhhh yanii
çok komik bi duruma düşmüş haberi yokk

Maillerinize bakınızzz bakınızz bakınızz beni hasta etmeyinizzzzz:111::111::111:

Baktık cevapta yazdık...

Ya o çocuğu tanımanız lazım. Kolpa bir tip zaten. O zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

Son düzenleme:
kızlar özellikle özdennnnnnn
kadıköy salı pazarını bilen varmı hasanpaşada kuruluyor
orda cuma günü kumaş pazarı kuruluyor acep bu cuma gitsem kurmuş olurlarmı ki biraz kumaş almak istiyorum

daphne hayırlı olsun canım tv nız
o da ne tıpıtıpmıs delı mı ne
bunu da gordum ya daha bıse demıyom

Dün eşimin işyerine poğaça ve havuç tarator yaptım.Kar nedeniyle yemek gelmemiş fabrikaya,patronlarıda pırasa götürmüş diğer fabrikadan.Kimse yememiş tabii...

Her neyse,patronuda yemiş.Daha öncede zeytinli açma yapıp göndermiştim çay saatinde... Demiş harika olmuş,eşin çalışıyor mu diye sormuş.Bir pastane mi açsak ne yapsak demiş
Sonrada havalar ısınsında bir görüşelim,canı sıkılmasın evde demiş.Bizimki de sosyal fobisi var demiş iyi mi Adamda şaşırmış o ne diye

Geldi pat diye söyledi akşam,yüreğime indi yaaa...

eşinde alem

Anne Karnında Bebek Muhabbeti :)

-Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari ...

- Star warz anduroyidi miyiz insan mıyız belli değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz...

- Verdiler teknoyu, dup tıs tempoyu kafamızı dinleyemiyoruz şurda iki dakka...

- Ulean 5 aydır tekmeliyom!!! Du ben bunu bi ısrayımm...

- Yaw anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zati kaydırak gibi kayıyorum, bi türlü uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bi müzik çalar, ninni söler öle uyutur yaaaa

- Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

- Yaw amma da sulu bir ortam bu yaw, bebek miyiz, balık mıyız anlamadım gitti?

- Ne garip bi yer ya, herşeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyo, bi de elektrik süpürgesi ne acaba?

- Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı erkek mi..

- Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Rahimde rovaşata!

- Şu göbeğimdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam lan burda, anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım,

(İkizler konuşmaktadır...)

- Allah kurtarsın kardeş...
- Eyvallah...

- Abi benim canım acaip şekilde mango turşusu çekti nerden söylüyoruz?
- Merak etme aşertiriz gelir şimdi...
- Süpersin baba yaaaa

- Şafak kaç hoca
- Sen sayıyorsun ya salak, aynı işte..

- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum...
- Yürümene 1 sene var daha, ne koşması ne sevgilisi...
- Yapma yaa... Daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim...

Selam kızlaaarr

Bol bol kar tatilli yapıyorum.Ama nası üşengeclik var üzerimde anlatamam.

tatil planı yapıyorum yaz için otel fiyatları ucuslarda.Nerdee bizim balayı zamanı olan indirimler...
yunan adaları turları var kafama yatıyor gibi.. Onları inceliyorum bol bol.
Bebişle ilgili planımız yok hala bu yaz olsun diyorduk ama ben cayabilirim.
2 kişi çok kolayıma geliyor galiba,rahata alıştım :)

Annelik nasıl bi his kızlar, biraz bahsetsenize ahsen pingu
Gerçekten dünyanızın merkezi o oluyor değil mi? Bazen ben de cok istiyorum.Ama bakabilirmiyim?
birde calışıyorum yavrum hep bni özler mi ne zor yaa

Son düzenleme:
Günaydın ;

dün sabah sabah kocaeline gittik sonra eve 8 de geldim yorucu bir gündü
borç istediğimiz adam dün sonunda gelmiş ve veremeyeceğini söylemiş akşam akşam tüm enerjim gitti eşime de belli etmemek için zorladım elimden gelse hiç konuşmadan direk yatardım herhalde
artık nasıl sinir yaptıysam atkımı bitirdim

dapne ; hayırlı olsun tv niz birileri yardım etmese de gördükleri gibi yine istediğiniz alabiliyorsunuz borcunuzda inşallah hemen biter

similla ; sende penguen gibi pat diye hamile kalacaksın bana öyle geliyor

mlsvt ; göbeğin harika bayıldım ya vucudun da taş gibi maşallah hiç genişleme falan filan olmamış inceciksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…