Eylül dostluğumuza burada devam (:

eşim bi kere bakmadan almış tırtıklıymış oda, bir tane kullandık ne siz sorun ne ben söyleyeym attırdım tüm kutuyu.. bu kadar merak ettiğinizi bilsem birer tane gönderirdim kızlar, bize uymadı yani..

bu arada halim içler acısı karnımda sıcak su torbası belimde battaniye, sanırım odada hamam gibi sıcak, dışarının kapısını bile açınca dondum geri kaçtım. yemekte yapmadım ağrıdan ağlayacam nerdeyse

Mutfaktaydım. Meyve yedim geldim maşallah konu dallanıp budaklanmış. Her neyse şahsi düşüncemi biliyorsunuz öyle hanzadeye uyupta kokulara falan gitmeyin. Doğalına bırakın.

selam kızlar

sormayın başımıza gelenleri sabahtan beri karakoldayız.benim araç park halinde iken o civarda bir araca birisi vurup kaçıyor.ve çarpılan arabaya bizim arabanın plakası yazılıp sileceğine bırakmışlar.polisler geldi araca vurup kaçmışsınız diye.ifade verdik uğraştık çarpıp kaçma durumunda kaldığımız için kaskomuz karşılamıyor bizim arabaya hasar yok raporu bile verdiler ama kağıda bir şahit yazdığı için kaçak durumunda kaldık.şimdi dava açılacak muhtemelen karşı tarafın kaskosu bizim trafik sigortasından almak için uğraşacak ama moralim çok bozuk yapmadığım bir kazadan dolayı suçlu durumdayım.ki çarpsam bile neden kaçayım araba full+full kaskolu neyse kızlar vardı bunda da bi hayır dedik dua edin de kolayca atlatalım mahkemelerle uğraşmayalım.

geçmş olsun canım çevre de kamera falan yok mu ? diğer arabaa kim çarptı gözükebilirdi belki

miracle geçmiş olsun canım. valla öyle saçma şeyler var ki öyle saçma prosedürler var ki nasıl katil oluyorlar anlıyorum. banada biri çarpıp kaçmıştı, üstelik adam alkollüydü ben kaskonun arabayı yapması için mecbur tutanak tutturdum polise ama ifade vermeye çağırdılar karakola gittim ordan hastaneye göndrdiler alkol muayenesi vs yaptırmam lazımmış yoksa suçlu duruma düşermişim gece gece hastanenin acillerinde bekledim, adam çarpıp gitti ben iki gün boyunca karakollarda uğraştım..halbuki tam kavşakta olan bişey ve mobese bile görmüş hatta benzin istasyonu şahit ama uğraştık yinede... sonra ne oldu adamın suçu bilmem ne bulunmadığından mahkeme düşmüş, ki ben mahkemeye bile vermek istemedim kasko yapması için şart dediler davacı olduk falan.. eve kağıt geldi aylaaaar sonra valla kolay gelsin

yollayım canım ne demek ama karnına sıcak su torbası koyma iyi değilmiş ağrı kesici içsen

sağol canım evet bende okumuştum ama napim çok kötü sancım.. şimdi braz geçti gibi. eşim kızarmış tavuk alacakmış gelirken, birde pilav ve ayran yaparsa tamamdır..o kadar öğrettim geldi demekki zamanı, öğrendiklerini uygulasın şimdi fırsat... işin kötüsü mutfağın halısınıda yıkamaya verdim halı yok mutfakta nerdeyse kar yağacak gibi duruyor giremiyorum soğuktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…