Eylül dostluğumuza burada devam (:

geçmş olsun canım çevre de kamera falan yok mu ? diğer arabaa kim çarptı gözükebilirdi belki

valla incelenecek artık sipidim ama vala insan iftira ile ne hallere geliyo onu yaşadım bugün allah beterinden korusun.

sana da geçmiş olsun canım bizimkide baya uzayacağa benziyor.artık Allah'a havale

Miracle canım çok geçmiş olsun ya olaya baksen insanın başına neler geliyo ya hiç ilgin olmayan birşeyle suçlanmak nekadar kötü allah yardımcınız olsun inş.bian evvel atlatırsınız da feraha kavuşursunuz.

hiç sorma canım yaa aklına gelmeyen başına geliyor insanın.inş citlenbikim çok saol

selam kızlaarrr

Miracleciğim ne kadar kötü bir durum yaa nasıl adalet bu.Hemen tek şahitle olacak iş mi?
umarım sinirleriniz fazla yıpranmadan halledersiniz bu işi...

Kızlar bayağı bi o.k konuus gecmiş
kendisiylebnm aramda hiiiç iyi değil..
Ama turuncusuna bi bakmak lazım tavsiye edilmiş

oooooo muhabbet uçmuş nerelere
miracle çok geçmiş olsun. inşallah çabuk kurtulursunuz.

biz mecbur korunmak zorundayız. ben korkuyorum başka türlü olursa. zaten tepki olarak izin vermiyorum.
o kokulu şeyler bana göre değil. üstündeki koku artık psikolojikmi nedir bende aşırı kaşıntı verdi. biz du..x kullanıyoruz. mavi çabuk beyaz gecikmeli. artık kafamıza göre.

gece gece neler yazdım töbe töbe

günaydın kankilerim

miracle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda haklı olduğunuz anlaşılır

Günaydın kocam uyandırdı sabah sabah kadıköye gitsem mi diyordum usenıyorum ya sıcak yatak daha cazip

aklıma ne geldi dünkü şapka konusundan daha önce konuşmuşmuyduk bilmiyorum ama sağlık ocakları şapka veriyomuş ayda belirli bi miktar daha önce arkadaşım sölemişti ama markasını bilmiyorum çok iyi bşy değildir heralde

3 cocuk diye bar bar bağırıp sapka dağıtmaları ilginç :)

sağlık ocaklarında güya herşey var. ben evlendiğim zaman 3 aylık koruyan iğneler vardı. ondan yaptırmak istedim. kadın bize hiç gelmedi gelmiyor dedi. sen eczaneden parayla al biz sana yaparız dedi. sözde varda pratikte yok. ancak merkezi byük sağlık ocaklarında olabilir demişti.

miracle çok geçmiş olsun canım, büyük bir badire atlatmışsınız, inşallah canın çok sıkılmadan atlatırsınız bu durumu..

sabah sabah banka işlerimi hallettim kredi çektik yine
ancak gelebildim.

valla incelenecek artık sipidim ama vala insan iftira ile ne hallere geliyo onu yaşadım bugün allah beterinden korusun.

inşallah canım güzel sonuç alırsın haklısın beterinden korusun

sofiş bşyler yazmış acalecei oğlum filan diye ama daha vardı vakti onun

dün bişey yoktu nereye yazmış

her ay veriyorlar bende duydum ama nedir bilmiyorum. çocuk olsun diye uyduruk verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…