- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.761
geçmş olsun canım çevre de kamera falan yok mu ? diğer arabaa kim çarptı gözükebilirdi belki
miracle geçmiş olsun canım. valla öyle saçma şeyler var ki öyle saçma prosedürler var ki nasıl katil oluyorlar anlıyorum. banada biri çarpıp kaçmıştı, üstelik adam alkollüydü ben kaskonun arabayı yapması için mecbur tutanak tutturdum polise ama ifade vermeye çağırdılar karakola gittim ordan hastaneye göndrdiler alkol muayenesi vs yaptırmam lazımmış yoksa suçlu duruma düşermişim gece gece hastanenin acillerinde bekledim, adam çarpıp gitti ben iki gün boyunca karakollarda uğraştım..halbuki tam kavşakta olan bişey ve mobese bile görmüş hatta benzin istasyonu şahit ama uğraştık yinede... sonra ne oldu adamın suçu bilmem ne bulunmadığından mahkeme düşmüş, ki ben mahkemeye bile vermek istemedim kasko yapması için şart dediler davacı olduk falan.. eve kağıt geldi aylaaaar sonra valla kolay gelsin
Miracle canım çok geçmiş olsun ya olaya baksen insanın başına neler geliyo ya hiç ilgin olmayan birşeyle suçlanmak nekadar kötü allah yardımcınız olsun inş.bian evvel atlatırsınız da feraha kavuşursunuz.
sofiş bşyler yazmış acalecei oğlum filan diye ama daha vardı vakti onunGünaydın kızlar, Miracle çok gecmis olsun. Sofisin bebiside geliyor sanırım.
aklıma ne geldi dünkü şapka konusundan daha önce konuşmuşmuyduk bilmiyorum ama sağlık ocakları şapka veriyomuş ayda belirli bi miktar daha önce arkadaşım sölemişti ama markasını bilmiyorum çok iyi bşy değildir heralde
3 cocuk diye bar bar bağırıp sapka dağıtmaları ilginç :)
valla incelenecek artık sipidim ama vala insan iftira ile ne hallere geliyo onu yaşadım bugün allah beterinden korusun.
sofiş bşyler yazmış acalecei oğlum filan diye ama daha vardı vakti onun
aklıma ne geldi dünkü şapka konusundan daha önce konuşmuşmuyduk bilmiyorum ama sağlık ocakları şapka veriyomuş ayda belirli bi miktar daha önce arkadaşım sölemişti ama markasını bilmiyorum çok iyi bşy değildir heralde
sabah sabah banka işlerimi hallettim kredi çektik yine
ancak gelebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?