Eylül dostluğumuza burada devam (:

Daphnecim tv.nizi güle güle kullanın, eşinin arkadaşına da yuhhhh diyorum başka da bişey demiyorum..

Günaydın kızlar, Miracle çok gecmis olsun. Sofisin bebiside geliyor sanırım.

miracle çok geçmiş olsun canım, büyük bir badire atlatmışsınız, inşallah canın çok sıkılmadan atlatırsınız bu durumu..

günaydın kankilerim

miracle çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda haklı olduğunuz anlaşılır

merhaba kızlar.

nasılsınız?

hepinize çok teşekkür ederim.

ben hala iyi değilim hem mide bulantım hem şu olay beni çok yıprattı hatta dün lekelenmem oldu umarım kötü bişey olmaz bebişimize.

şimdi karşı komşunun 4 yaşında çok tatlı bi kızı var o geldi çizgi film izliyoruz birlikte

Canım kötü düşünme, ama için rahat etmiyorsa dr. görün istersen..

miracle hazırlık yapıyorsun yani :) bence şimdiden çok izleme bebik büyüyünce kaçacak yer arayacaksın çizgi filmden
şu ziraat hala mülakatı açıklamadı arkadaş deli olacam
ben bebek battaniyesi örüyorum sıkıntıdan ama ondanda sıkıldım

hayırlısı olsun canım, faiz ödeyeceksiniz ama başkasının dönekliğiyle uğraşmamış olacaksınız..

evet canım 36 ay çektik uzun olsun ara ödeme ile hızlı kapatırız falan dedik. ama bakalım hayırlısı olsun ne diyelim kredi çekmeyi hiç istemedim ama kısmet böyleymiş

speedy sofiş face te yazmıştı

anladım canım inşallah sıkıntı yokturr

olumsuz düşünme canım :18::18: dinlen bol bol yorma kendini

zahter nasıl örüyorsun battaniye bende kendime boyunluk örüyorum

size bişey soracağım şimdi eşim benim S3 istediğimi biliyor çıktığından beri telefona bayılıyorum krediyi de ona göre çekmiş şimdi tutturdu alalım demeye bende istemiyorum zaten borçtan yeni çıktık.
bir yandan da şimdi almasamda doğum gününde zaten alacağım 3 ay öncesinden almış olucaz diyor ve normal fiyatı 1800 TL bu yer ile anlaşırsak eşimin arkadaşı 1300 TL falan alacağız kararsız kaldım

Son düzenleme:
speedycim tabi ki durumunuzu en iyi sen bilirsin ama eğer şuan ödemeleriniz sizi kasmayacaksa madem eşin illa bugün olmazsa yarın alacak şimdi uygun fiyatken al erkenden ödemiş olursun

speedycim tabi ki durumunuzu en iyi sen bilirsin ama eğer şuan ödemeleriniz sizi kasmayacaksa madem eşin illa bugün olmazsa yarın alacak şimdi uygun fiyatken al erkenden ödemiş olursun

ödemelerimiz de yine aynı olacak ama ne biliyim kredi çekip böyle bişey almak garip geliyor neyse en güzeli sanırım yarın bakmak telefon güzelse ucuz bulmuşken alırız

Canım kötü düşünme, ama için rahat etmiyorsa dr. görün istersen..

doktorum tekrar olursa hemen gel dedi canım bakalım umarım gelmez

ben hep izlerim bazı çizgfilmleri canım o yüzden sıkılmam heralde benim çocuk sıkılırmış yeter anne çizgi film izlemeyelim artık diye

öyle yapıyorum sipidim.

rabbim size de kredinizi kolaylıkla ödemeyi nasip etsin canım.

madem böyle bi fırsat var sipidim ileri de de kesin alacağım diyorsa fırsatı değerlendirin canım

merhaba kızlaaar, nabersiniz? bende harıl harıl örgü örüyorum, çamaşır makinemin üstüne banyo takımımla uygun birşeyler... kendim uydurdum modelini bitirince eklerim resmini, nasıl bişey olacak çok merak ediyorum o gazla örüyorum bakalım..

bugün inşallah bitirebilirsem çok işim var daha.. yaprak sarma ve sarı, kırmızı yeşil dolmalık biberler aldım onları dolma yapacam, yarın için ara sıcak olarak.. sonra evi temizleyeceğim, salonu sona bırakacam koltukları eşimle akşam çeker öyle temizlerm belimi incitmek istemiyorum zaten dünkü sancı bana yetti.. bugün iyiyim ama.

öyle yapıyorum sipidim.

rabbim size de kredinizi kolaylıkla ödemeyi nasip etsin canım.

madem böyle bi fırsat var sipidim ileri de de kesin alacağım diyorsa fırsatı değerlendirin canım

şuanda kullandığım telefon 3 yerden çatladı ve kimse ile konuşamıyorum ses gelmiyor doğru düzgün

mecbur telefon almam zaten şimdi olmazda 1 ay 2 ay sonra en iyisi incelemek ve almak

Canım sen bol bol dinlen, Allahın izniyle hiç bişey olmaz..

Sen bilirsin canım ama bir gör istersen, nasılsa eşinde almak istiyor,ona göre para çekmiş.. Almazsanız çektiği para çarçur olmasın..

Kolay gelsin canım, zaten şu sıralar belinin en hassas olduğu zamanlar dikkat et, başka zamanda ağır şeyler kaldırma.. bide ayaklarını sıcak tut, belkide dünkü sancıyı üşüttün diye çekmiş olabilirsin..

speedy su dalgası denilen model var tığla üç renk örüyorum ama iplerim yetmeyecek gibi.

landflowes zorlama kendini eşin gelince yardım iste. biz ağır işleri beraber yapıyoruz. benim belim hiç dayanmıyor.

ben bugün çok ama çoook uyuşuğum. bi plan yapıp işlerimi halletmem lazım.
kocam hamsi ve lahana sarma istiyordu. çarşıya inip hem pazara baksam hemde iplerimi alsam iyi olur galiba. evde işimde çok havada soğuk :) bugün benim bahane günüm hadi hayırlısı. en iyisi balık salata çorba ile günü kapatmak yarında arkadaşa yemeğe davetliyiz. oh :)

evet evet dikkat ediyorum ayağımda annemin ördüğü patik çoraplar üstünde de pofidik terliklerim var odada sıcak örgümü örüyorum keyfim yerinde.. bikaç saat sonrada temizliğe başlayacam o zamanda üşütmem inşallah.. wc- banyoda suyla uğraşacam ama termosifonu açtım sıcak suyla yaparım temizliği.

zahter hava burda bile soğuk oralarda kar var bide, çok öenmli değilse boşver hiç çıkma evinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…