- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.141
Farketmez artık başkasının üzerine sonuçta onun değil.
zamanında ortak kararla satmıştık der
kızlar yanlız şöyle bişi var evlendikten sonra alınan herşey ortak ama eğer aradaki saygı tamamen biterse erkeğin aklına gelcek ilk şey ev-araba-şirket nevarsa ailesinin yada tanıdığının üstüne yapmak oyüzden biraz çakal olmakta fayda var
walla ben kocamı tanıyorsam bende 1 kuruş bile bırakmaz
boşanmanın durumuna bağlı tabi allah korusun ama öyle bşy olursa ortak emek veriyoruz tabi hepimizin hakkı eşit
ama biz evi evlenmeden 3 ay önce benim üstüme almıştık babam da kefil oldu şakayla karışık ben de demiştim tekmeyi totona koyarsam soluğu ananın evinde alırsın diye o da bana öyle bi hata yapsam kovmana gerek yok ben kendim giderim diyo zaten seni kaybettikten sonra evi napiim diyo doğru söylüyo
İlahi similla. O kadar mı pinti senin bu kocan
eftelya galiba nişanlıykenden itibaren sen hep sessiz davrandın, baktın sinirleniyor hakkını bile savunmadın ve psikologa gittin eşinde hep seni sorunlu olarak gördü. her konuda da bu yüzden kendini haklı görüyor ve ne yaparsa yapsın sen susar bişey demezsin diye abartıyor artık.
anlattıklarından da kolaylıkla yalan söyleyen biri olduğunu anladım, baksana akşam doğum gününde kaldın diye eve geldim yemek yoktu demiş herkese, sonra gitmiş kuzenlerine sizle alakalı bişey yoktu demiş, ağzını kırarrım falan demedim demiş.. etrafa kendini iyi mazlum gibi göstermeye çalışıyor. ilerde boşansanız bile çok sorun çıkaracak ve hakkında yalan yanlış şeyler anlatacak gibi.. eğer böyle bir karar verirsen bunlarada hazırlıklı ol, onu en iyi sen tanıyorsun daha fazla üzülme.
Aynen bende böyle düşünüyorum.Çünkü normal bir zamanda bile yok yatak odası senin,televizyon benim koltuk benim muhabbeti yapıyor...
Geçenlerde şöyle bir düşündüm,niaşnlıyken olan takılarımdan sayısını bile bilmiyorum,amcama gönderdik,ev alacak diye.Düğün üstü borçlandı ev alacağım diye.Düğün öncesi eşyaları aldık,bana nişandaki geri aldığı bileziği yaptırırken götürüp geri bozdurma planları yapıldı.Hatta kuyumcudan ben pazartesi gelicem diyerek çıktı amcam.düğündede takılarıda paralarıda aldılar,bilezikler bozduruldu,borçları kapatmak için.Şimdi bu eşyaları onlar mı almış oldu gerçekten???
açıkgöz anacım korkulur
eftelya senin nişan ve düğünde takılan takılarının hepsi eşinin babasında mı? o ev alacak diye sizin takıları mı aldı yanii... ve hala eşin evdeki eşyaların hesabını yapıyor ha? kuzeninin ev hediyesi getirmediğine takıyor. demekki ailece maddiyatçıymışlar. kendine alana kadar size alsaydı evi kayınbaban.
daphnecim sağol siz de çok tatlısınız balım bize benzetiyorum biraz sizi
eşim hiç mala değer vermez hep de söyler ben hiç bi mal a değer vermedim senden başka der çok gülüyoruz
yani evlenirken eşya bile umrunda değildi 2 çekyat alır oturur ona kalsa eşyalar önemli değil der hep bana bıraktı mesela eşya işini
insanlar evlerindeki eşyalara göre değerlendirilmez diyo doğru da söylüyo önemli olan o evdeki misafirperverlik yerde oturalım ama huzurumuz sağlığımız olsun
üşütmüşüm ben yaa.dün çıplak ayakla balkon yıkamıştım hemen etkisini göstermiş..karnım ağrıyo biraz...keyfim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?