Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar ya nelere kafa yoruyorsunuz

benim eşimden sonra bir b planın yok hep ilker planım var

allah hiçbirimizi ayırlmasın

alemsiniz

eftelya galiba nişanlıykenden itibaren sen hep sessiz davrandın, baktın sinirleniyor hakkını bile savunmadın ve psikologa gittin eşinde hep seni sorunlu olarak gördü. her konuda da bu yüzden kendini haklı görüyor ve ne yaparsa yapsın sen susar bişey demezsin diye abartıyor artık.
anlattıklarından da kolaylıkla yalan söyleyen biri olduğunu anladım, baksana akşam doğum gününde kaldın diye eve geldim yemek yoktu demiş herkese, sonra gitmiş kuzenlerine sizle alakalı bişey yoktu demiş, ağzını kırarrım falan demedim demiş.. etrafa kendini iyi mazlum gibi göstermeye çalışıyor. ilerde boşansanız bile çok sorun çıkaracak ve hakkında yalan yanlış şeyler anlatacak gibi.. eğer böyle bir karar verirsen bunlarada hazırlıklı ol, onu en iyi sen tanıyorsun daha fazla üzülme.

boşanma davasını açtığın tarihten itibaren isterse istediğine satsın hiç bişey yapamaz o aldığı parayı 2 ye bölüp vermek zorunda. bizim salak arabasını sattı da oradan biliyorum. avukat sıkıntı yok dedi arabayı aldığına dair belge olsun yeterli

walla ben kocamı tanıyorsam bende 1 kuruş bile bırakmaz

İlahi similla. O kadar mı pinti senin bu kocan

Çok tatlısınız siz ya. Benim kocamda her şeyi bırakır tabi şu anda evimiz falan yok ama olsada bırakır. Adamın dünya malında gözü yok ki

ben hiç düşünmemiştim ne alırım ne veririm diye. ama boşanma noktasına gelsek benim gözüm hiç bişey görmez bir iğne bile almam eşimde almaz çeker gideriz ikimizde,, evimiz barkımız ortada kalır bizim.. eşyaları belki sağa sola dağıtırız.

biz evlenmeden 2 gün önce eşim eski arabasını satıp yeni araba almıştı..bankada ark.larla konuşurken biri dediki
bak 2 gün sonra almıyor herşey ortak sayılır diye..benim aklıma bile gelmemişti..eşimde ben onu düğün arabamız olsun ve balayın da kullanalım diye
aldım ama istersen satıp düğünden sonra alırım demişti

boşanma anında insan hiçbirşey istemiyor sadece bitsin ve yoluma bakayım diye düşünüyorsun..ben bir an önce bitsin diye anlaşma yapmıştık..öyle açmıştık davayı..

Aynen bende böyle düşünüyorum.Çünkü normal bir zamanda bile yok yatak odası senin,televizyon benim koltuk benim muhabbeti yapıyor...

Geçenlerde şöyle bir düşündüm,niaşnlıyken olan takılarımdan sayısını bile bilmiyorum,amcama gönderdik,ev alacak diye.Düğün üstü borçlandı ev alacağım diye.Düğün öncesi eşyaları aldık,bana nişandaki geri aldığı bileziği yaptırırken götürüp geri bozdurma planları yapıldı.Hatta kuyumcudan ben pazartesi gelicem diyerek çıktı amcam.düğündede takılarıda paralarıda aldılar,bilezikler bozduruldu,borçları kapatmak için.Şimdi bu eşyaları onlar mı almış oldu gerçekten???

töbe töbe kim açtı bu konuyu yawww kapatalım eşyaları dağıtırız şöyle yaparız falan Allah korusun hepimizin yuvasını, arada sırada gözlerini korkutalım yeter yoksa allah kimseye yaşatmasın bunları yaaa

altınlar konusunda avukat bir tanıdığımız vardı onunla konuşmuştum ama unuttum ya..bişiler demişti..off nasıl unuttum ya...
biz takılan paraları zaten neredeyse balayında yemiştik kedi arabımızla dolaşa dolaşa yapmıştık çünkü balayımzı..o ay ki kart borçalrımızı ödemiştik..
küçük altınlarda hep borçalra gitii düğün dernklere gitii şimdi sanırım 15 tane fln kaldı geriye..setim bileziklerim fln duruyor..onlar mihirim zaten.elletmem..

eftelya senin nişan ve düğünde takılan takılarının hepsi eşinin babasında mı? o ev alacak diye sizin takıları mı aldı yanii... ve hala eşin evdeki eşyaların hesabını yapıyor ha? kuzeninin ev hediyesi getirmediğine takıyor. demekki ailece maddiyatçıymışlar. kendine alana kadar size alsaydı evi kayınbaban.

daphnecim sağol siz de çok tatlısınız balım bize benzetiyorum biraz sizi
eşim hiç mala değer vermez hep de söyler ben hiç bi mal a değer vermedim senden başka der çok gülüyoruz
yani evlenirken eşya bile umrunda değildi 2 çekyat alır oturur ona kalsa eşyalar önemli değil der hep bana bıraktı mesela eşya işini
insanlar evlerindeki eşyalara göre değerlendirilmez diyo doğru da söylüyo önemli olan o evdeki misafirperverlik yerde oturalım ama huzurumuz sağlığımız olsun

Ben mı yanlış anladım diye tekrar tekrar okudum. Eftelya böyle bir seye nasıl müsaade ettin.

üşütmüşüm ben yaa.dün çıplak ayakla balkon yıkamıştım hemen etkisini göstermiş..karnım ağrıyo biraz...keyfim gitti

Ben hic huzursuzluğa tahammül edemem. Oda uyumsuz değil Allah'tan. O yüzden ağzımızın tadı yerinde. Ben garanticiyimdir mal konusunda ama o dünya yansa umrunda değil. İyikide öyle ben arkasını topluyorum nasıl olsa:)

Son düzenleme:
keşke pinguya uğrayabilsem ama uzak.ben manisanın bir ilçesine gidicem o başka ilçesinde.100 km vardır arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…