Eylül dostluğumuza burada devam (:

Banada yarın askerde olan kuzenim gelecek.Ne hazırlasam bilemedim.Bişey hazırlama abla,oturup muhabbet etsek yeter dedi ama kahvaltıylada olmaz.Hiçte elim kolum kalkmıyor.Çok yorgun bitkin halsiz hissediyorum kendimi...

çorba
taze fasulye,bezelye,kurufasulye,mantar sote... bunlardan biri olabilir
pilav
fırında kızarmış kanat ya da baget
salata

çorba
taze fasulye,bezelye,kurufasulye,mantar sote... bunlardan biri olabilir
pilav
fırında kızarmış kanat ya da baget
salata

Dolapta konserve bezelye var,duruyor ne zamandır.Kolaya kaçacağım ama ne yapayım.Aslında sabahada poğaça falan yapayım diyorum ama dediğim gibi hiç bişey yapmak istemiyorum.Çocuğunda son günleri,pazartesi bitiyor kısmetse,İzmire gidecek...

bu ay elektrik 62
d.gaz 102
su daha gelmedi ama geçen ay 45 geldi..
elektrik fazla gb geliyor bana ya..
bu yıl salonun peteklerini açmadık çünkü oraya girmiyoruz bile o.odamızdayız sürekli

Landflowers, kıyman çözülmez ise karnıbahar kızartması yap.Güzel oluyor.

Bizim su:30 elektrik :70 (klima ile ısınıyoruz)

bizim elektrik fazla geliyo ya hiç bişey yapmıyoruz zaten ayın nerdeyse 1haftası evde yokuz diğer günlerde sadece akşam kullanıyoruz.ama elektirkli şohbenimiz var mutfakta sürekli sıcak su kullanıyorum o harcıyo diye düşünüyoruz.enson 65 gibi geldi elektrik.su parası 20-25 arası geliyo d.gaz yok bizde yıllık 1000 tl ödedik ısınmak için apartmana...

Banada yarın askerde olan kuzenim gelecek.Ne hazırlasam bilemedim.Bişey hazırlama abla,oturup muhabbet etsek yeter dedi ama kahvaltıylada olmaz.Hiçte elim kolum kalkmıyor.Çok yorgun bitkin halsiz hissediyorum kendimi...

eftelya eşin biliyor mu geleceğini? sonra yine sorun çıkarmasın.

ya bide benim anlamadığım hadi nişanda takılanlarda eşinin babası olan amcan almış daa diğer amcanız neden alıyor? herkes borcunu harcını kapatmak ev almak için sizin nişanı düğünü mü beklemiş? o takıların anlamı ne? evlenene yardımcı olmaktır. nasıl bir fırsatçılıktırki almışlar isteyebilmişler.

birde imam nikahı Allah katında evli olmak içindir. Tabi herkesin inancına göre değişir.

d.gaz 153
elkt.62
su 40

su zaten 40 ın altına düşmüyo 40-50 geliyo hep

Kızlar yaptığınız yemeklerden buzlukta saklayanınız var mı hiç? Burada konusu vardı,pilavı bile fazla yapmışsam buzluğa atarım diyenleri gördümde.Ben pazartesi annemlere gideriz yada onlar gelecek diye bi tencere etli nohut yamıştım.Eşim 2. gün zor yiyor zaten aynı yemeği.Pilavı döktüm ama annem dedi buzluğa koy siz yemezseniz ben alırım diye.Bende atmıştım saklama kabıyla buzluğa.Az önce gördüm aklıma geldi.Bişey olur mu acaba?

biz elektrikli radyatör veya klima ile ısınıyoruz,

elektrik 155 geldi (kış boyu 150 altına düşmüyor),
su 20-25

gittim kıymayı geri koydum buzluğa çözünmeden.. taze barbunya vardı onu çıkardım. köfte ile uğraşasım gelmedi.

Askerin halinden anlıyor heralde ki,gelsin dedi.Yinede ağzına laf vermemek için annemi çağırdım kardeşimle.Sabah gelirler heralde onlarda... Diğer amcamın ben kendimi bildim bileli borcu hiç bitmedi.Babam nerdeyse senelerce borcunu ödediği evi satacaktı tek onun borcu kapansın sağdan soldan para istemesin diye.Düğün oluncada öyle oldu yani...

Eşimede desen bunu,borç harç varken paranın takının evde durmasının anlamı ne diyor.

Ben kuzenimden biliyorum,takılarını bankaya attı.Bakın köyden gelin gelmiş dersin,anlamaz.Ama bankaya attı işte.Zor zamanlarıda oldu,en fazla altın bozdurdu çeyrek.Ve eşi bir kaza geçirdi,nerdeyse parmağını kaybedecekti,o zaman tüm parayı kullandılar.Ben bunlardan örnek alıyorum,söylüyorum ama anlamıyor.Kötü zamanımız o zamanmış kredi kartı borcumuz varmış...

İmam nikahı bizde de var tabii,kuzenleriminkine şahit oldum,bilmiyordum hiç.Ama bana gelince herşey aceleye geldi,yarı oldu yarı olmadı.Karıştı herşey...

o zaman geç olsun güç olmasın gidin bir camiye hocaya sorun, anlatın biz evliyiz ama imam nikahı yaptıramamıştık deyin, yanına iki arkadaşınızı alın şahit, evlilik cüzdanınızıda götürün.. hem nikah tazelemiş olursunuz, eve gidincede naz yap yeni evlenmişsiniz gibi davran hatta nikah olanada kadar yaklaşma bana de, evlenmeden olmaz de :) bikaç gün heyecan olsun yani... :))

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

yarın yine hepinizi görmek isterim cumartesi zor gerçi ama umut işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…