- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.161
aferin sana similla, ne iyi etmişsin balkonun tertemiz olmuştur şimdi.. hemde çıplak ayakla...
üşütmüşüm ben yaa.dün çıplak ayakla balkon yıkamıştım hemen etkisini göstermiş..karnım ağrıyo biraz...keyfim gitti
yaw bu kış günü niye yaptın böyle bişey,hem senin bebiş için ayaklarını sıcak tutman gerek
ya kızlar akşama ne yemek yapacam? bir fikir verin.. pazarada gitmiştim ama bol bol meyve ve maydonoz nane marul vs almışım hep... hiç sebze yok. bitek karnıbaharla brokoli aldım onları birlikte buharda haşlayıp salatasını yapacam ilk defa, bakalım eşim yiyecek mi.. ama ne yemek yapacam.. dün tavuklu yemek yaptım bir önceki gün balık.. ama sebze olmayınca bişeyde yapılmıyor, bir tane domates bile yok domates almayıda unutmuşum.. :26:
ya kızlar akşama ne yemek yapacam? bir fikir verin.. pazarada gitmiştim ama bol bol meyve ve maydonoz nane marul vs almışım hep... hiç sebze yok. bitek karnıbaharla brokoli aldım onları birlikte buharda haşlayıp salatasını yapacam ilk defa, bakalım eşim yiyecek mi.. ama ne yemek yapacam.. dün tavuklu yemek yaptım bir önceki gün balık.. ama sebze olmayınca bişeyde yapılmıyor, bir tane domates bile yok domates almayıda unutmuşum.. :26:
eftelya senin nişan ve düğünde takılan takılarının hepsi eşinin babasında mı? o ev alacak diye sizin takıları mı aldı yanii... ve hala eşin evdeki eşyaların hesabını yapıyor ha? kuzeninin ev hediyesi getirmediğine takıyor. demekki ailece maddiyatçıymışlar. kendine alana kadar size alsaydı evi kayınbaban.
Ben mı yanlış anladım diye tekrar tekrar okudum. Eftelya böyle bir seye nasıl müsaade ettin.
Evet canlarım doğru anladınız.Nişandaki takılarımın bir kısmını eşimin babasına bir kısmınıda diğer amcama gönderdik.Ancak düğünde tekrar takıldı aynıları.Ve hemende bozduruldu.Bana getirdikleri 2 tane incecik bilezikle iki mi 3 mü kalın olanlardan bilezik.Onuda eşim benden habersiz kredi kartı borcunu kapatayım diye almış bozdurmuş! Bunları söyleyince eşimde bana nişan takılarını ne yaptınız diye soruyor utanmadan.Diğer amcamada gönderdik ya,haberide yok babasına gönderdiğimizden...
Bu arada bizim imam nikahımızda olmadı.Mihir falanda yok yani... Hep arayı iyi tutmak istedi babam.Buna rağmen babam hakkındada konuşmuş amcam...
canım imam nikahı olmadan resmi nikahın hükmü,resmi nikah olmadan da imam nikahının hükmü yok ki..
:26:
miracleye bir sor istersen..
peki gece yağan yağmura ne dersin
kıyman varsa köfte yapabilirsin veya fırında kıymalı karnıbahar olabilir beşamel soslu falan...yanınada salata ve makarna olabilir...
Makarnayı haslayip manti gibi yoğurtlar üzerine yağ da biber yakıp dok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?