Eylül dostluğumuza burada devam (:

bugünüde burda akşam ettim, eşim soracak nasıl geçti günün diye tüm gün temizlik yaptım diyim bari akşama ne yemek var kızlar;
benim menüm
yoğurtlu çorba
kıymalı pazı kavurması
salata
tatlı olarakta tulumba
çayın yanınada çekirdek ve susamlı kurabiye

ya kızlar akşama ne yemek yapacam? bir fikir verin.. pazarada gitmiştim ama bol bol meyve ve maydonoz nane marul vs almışım hep... hiç sebze yok. bitek karnıbaharla brokoli aldım onları birlikte buharda haşlayıp salatasını yapacam ilk defa, bakalım eşim yiyecek mi.. ama ne yemek yapacam.. dün tavuklu yemek yaptım bir önceki gün balık.. ama sebze olmayınca bişeyde yapılmıyor, bir tane domates bile yok domates almayıda unutmuşum.. :26:

kıyman varsa köfte yapabilirsin veya fırında kıymalı karnıbahar olabilir beşamel soslu falan...yanınada salata ve makarna olabilir...

Makarnayı haslayip manti gibi yoğurtlar üzerine yağ da biber yakıp dok.

ben çarşamba günü yapmıştım yemeklerimi ama o gün evde değildik annemde yedik..
dün yedik biraz..bugün de yemeye devam atamam yazık..
menümüz;
mercimek çorbası
kıymalı karnıbahar yemeği
pilav..
yoğurtlu mor halana salatası..

landflowes canım köfte yapsan buzlukta kıyman varsa..çorba yaparsın yanına bide patates kızart salata..misss

Ben mı yanlış anladım diye tekrar tekrar okudum. Eftelya böyle bir seye nasıl müsaade ettin.

Evet canlarım doğru anladınız.Nişandaki takılarımın bir kısmını eşimin babasına bir kısmınıda diğer amcama gönderdik.Ancak düğünde tekrar takıldı aynıları.Ve hemende bozduruldu.Bana getirdikleri 2 tane incecik bilezikle iki mi 3 mü kalın olanlardan bilezik.Onuda eşim benden habersiz kredi kartı borcunu kapatayım diye almış bozdurmuş! Bunları söyleyince eşimde bana nişan takılarını ne yaptınız diye soruyor utanmadan.Diğer amcamada gönderdik ya,haberide yok babasına gönderdiğimizden...

Bu arada bizim imam nikahımızda olmadı.Mihir falanda yok yani... Hep arayı iyi tutmak istedi babam.Buna rağmen babam hakkındada konuşmuş amcam...

yayla çorbası
bezelye
z.pırasa
yoğurt

sonrada ceviz,fındık
meyve
süt

bunlarıda bebişim için yiyorum her akşam

Cok ama cok sınır oldum su anda. Kusura bakma ama nasıl insan bunlar.

canım imam nikahı olmadan resmi nikahın hükmü,resmi nikah olmadan da imam nikahının hükmü yok ki..
:26:
miracleye bir sor istersen..

Banada yarın askerde olan kuzenim gelecek.Ne hazırlasam bilemedim.Bişey hazırlama abla,oturup muhabbet etsek yeter dedi ama kahvaltıylada olmaz.Hiçte elim kolum kalkmıyor.Çok yorgun bitkin halsiz hissediyorum kendimi...

dün anneme gittiğim için önceki günden kalan tarhana çorbam ve etli bezelyem var ama kaynanam hasta ona gidicem belki oraya götürürüm yemekleri çünkü bugün de yemezsek çöpe gider

peki gece yağan yağmura ne dersin

ya bende sürekli balkonumu yıkıyorum ama tabanı en yüksek olan terliği giyiyorum ayağıma erkek terliği, birde ayaklarımı ıslatmadan yavaş yıkıyorum.. neyse aman kötü olmadan hemen akşam portakal falan ye, bitki çayı yap, nane limon ıhlamur falan çok etkisi oluyor.

kıyman varsa köfte yapabilirsin veya fırında kıymalı karnıbahar olabilir beşamel soslu falan...yanınada salata ve makarna olabilir...

Makarnayı haslayip manti gibi yoğurtlar üzerine yağ da biber yakıp dok.

ay eveeet kıymam var, köfte olabilir, dünden kalan tavuk suyuyla yaptığım pilavım var mecbur onuda ısıtacam. makarna geçen hafta yapmıştım sık yemiyorum, hepinize teşekkür ederim fikir için, kıymamı çıkartttım buzluktan zaten ince ince poşetleyip koyuyorum çabuk çözünür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…