- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.241
kızlar aydasu msj attı pc bozuk olduğu için yazamamış...
sofişle konuşmuş sofişin suyu geldiği için acil sezeryana alacaklarmış saat 12 de dua edelim kızlar
sofişle konuşmuş sofişin suyu geldiği için acil sezeryana alacaklarmış saat 12 de dua edelim kızlar
Merhaba kızlar
bgn moralim bozuk randevu alamadığım hastaneye gittik sabah belki bu şekilde alırlar diyerekten ama telefonda dedikleri gibi 1ay sonrasına gün verebiliyoruz şuan dolu dedi.
bakılamadan geri döndük başka hastane araştırıyorum ama hiç doğru düzgün biyer rastlamadm hangi dr.iyi hangi hastane iyi bilemiyorum.direkt merkezlere de gitmek istemiyoruz
hiç birisinin sgk anlaşması yok.daha neolduğumuzu bile bilemeden gözükara para da harcamak istemiyoruz.hem kadın doğumcusu iyi olan he üroloji dr. iyi olan bir hastane olsun hepsini bir hallaedelim dedik.1ay sonrasına kaldı yine elim boş döndümkendi şansızlığım mıdır nedir neye elimi atsam hep bekliyorum...
zahtercim eşin yapabildiği kadar engelleyecek başka çare yok..sen çok karışma bence abisi konuşsun
ben direk konuşmuyorum zaten. eşime söylüyorum sürekli. ama eşimide k.valide iyi doldurmuş. oda kardeşi evlensin evini bilsin istiyor. onların ailesinde okadar normal ki böyle şeyler. evlenmeden hamile kalan, nişanın ertesi hamile kalıp apar topar nikahlanan, hala kızı teyze kızı, hiç kardeş gözüyle bakan yok. hep akraba evliliği, benide sırf bu yüzden istememişlerdi. evlensin çocuğu olsun torun sevelim derdinde herkes. bana diş geçiremiyorlar.
ben direk konuşmuyorum zaten. eşime söylüyorum sürekli. ama eşimide k.valide iyi doldurmuş. oda kardeşi evlensin evini bilsin istiyor. onların ailesinde okadar normal ki böyle şeyler. evlenmeden hamile kalan, nişanın ertesi hamile kalıp apar topar nikahlanan, hala kızı teyze kızı, hiç kardeş gözüyle bakan yok. hep akraba evliliği, benide sırf bu yüzden istememişlerdi. evlensin çocuğu olsun torun sevelim derdinde herkes. bana diş geçiremiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?