Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar yepyeni bir haftadan merhaba...
dün uzun bir aradan sonra tüm gün evden çıkmadan eşimle evde keyif yaptık :) akşamada maç seyretmeye arkadaşlar geldi. shawdo hoşgeldin canım aramızda kalıcı olursun inşallah artık :) eftelya sen neler yaptın merak ediyorum hafta sonun nasıl geçti

kızlar aydasu msj attı pc bozuk olduğu için yazamamış...
sofişle konuşmuş sofişin suyu geldiği için acil sezeryana alacaklarmış saat 12 de dua edelim kızlar

Merhaba kızlar
bgn moralim bozuk randevu alamadığım hastaneye gittik sabah belki bu şekilde alırlar diyerekten ama telefonda dedikleri gibi 1ay sonrasına gün verebiliyoruz şuan dolu dedi.
bakılamadan geri döndük başka hastane araştırıyorum ama hiç doğru düzgün biyer rastlamadm hangi dr.iyi hangi hastane iyi bilemiyorum.direkt merkezlere de gitmek istemiyoruz
hiç birisinin sgk anlaşması yok.daha neolduğumuzu bile bilemeden gözükara para da harcamak istemiyoruz.hem kadın doğumcusu iyi olan he üroloji dr. iyi olan bir hastane olsun hepsini bir hallaedelim dedik.1ay sonrasına kaldı yine elim boş döndüm kendi şansızlığım mıdır nedir neye elimi atsam hep bekliyorum...

günaydın güzeller..

Tüm h.sonumu uyuyarak geçirdim, hala uykum var Şu uyku modundan çıkaydım iyiydi

ürolojiyide hiç bilmemki..ama sen kendin için doruk tıp merkezindeki aydasunun doktoruna gidebilirsin tatlı bir kadındı

kızlar aydasu msj attı pc bozuk olduğu için yazamamış...
sofişle konuşmuş sofişin suyu geldiği için acil sezeryana alacaklarmış saat 12 de dua edelim kızlar

Bir minişimiz daha geliyor demek ki, Kolay bir doğumla sağlıkla aramıza katılsın inşallah

günaydın hatunlar
sofişimizin de bebişi geliyo demek :)
ben size birşey soracağım. bizim haftasonu biraz hareketli geçti. cumartesi eşim işten geldi hazırlanırmısın annemlere gidiyoruz dedi. hayırdır dedim. görümcemi istemeye geleceklermiş. ben önce bi şok yaşadım tabiki. şöyle anlatayım. görümcem 18 yaşında. liseyi okumak istemedi. yatılı kuran kursunda okuyor. hoca olmak istedi. kendisi zaten türbanlı filan. ve okadar ağırbaşlı sessiz bi kızki. görseniz bayılırsınız. neyse bu yıl son senesi. bir yıldır evlenmesi için babası annesi baskı yapıyordu eşim sürekli kızıyordu. bu kez baktım eşimde ikna olmuş gibi. ama ben delirdim resmen. çünkü benimde 18 yaşında kızkardeim var. o üni gidiyor. okadar uzun yıllar varki önünde. ki çocuk bunlar daha. neyse gittik. eşim bana söz ver insanlara sert davranma hatta sinirli de konuşma tamammı dedi. peki dedim
istemeye gelen kişiler kayınvalidemin dayısı ve eşi. bu arada bize isteme olayını kimse haber vermedi. eşimin kızdığını biliyorlar güya sessizce verecekler kızı. diğer abiside askerde onunda haberi yok. bize görümcem mesaj attı abi gelin diye. gittik. hiç haberimiz yok gibi. kayınvalidem önce anlamadı. yedik içtik filan. dayı lafı açtı. konuştu. ama tek söylediği ben seni beğendim. seni başıma tac ederim. tüm varlığım senin. biz seni istiyoruz. ama çocuk gelmemiş. onun istedyip istemediğini bilmiyoruz. k.valide k.peder hiç konuşmadı. babası öyle gıcıkki. beni isterkende adam konuşmadı. görümcemi çağırdı dayı. ona anlattı. ama nasıl bir baskı inanamazsınız. ben çatlıyorum yerimde. eşim lafa girdi. kardeşim istemiyo dedi. adam sanıyo güya çocuğu istemiyor. halbuki görümcem evlenmek istemiyo. neyse bi saat adamlara laf anlatmaya çalıştı eşim. akraba olduğu içinde kıramıyo. sert konuşamıyor. ben bir iki kelime anlattım. evlenmek kolay birşey değil. evde huzur önemli filan diye. kadın diyo sen benim kızımsın seni öyle severim böyle severim. bende dedim. o evin kapısı kapanıp evde ikisi kalınca kimse işe karışamıyor dedim. önemli olan ikisinin huzuru istemesi.
misafirler gidince kayınvalideme kayınpedere iyi saydım. evlenmek oyuncak değil ki bukız şu anda evlenmek istemiyo. neyse uzatmayalım. k.peder bayağı sinirlendi elindeki tespihi bana atamadığı iin kendi kızına attı. kapat konuyu diye. eşim durdu. bana sarıldı hemen. babasına laf çarptı. bende dedim. bize sıra gelince kırk dereden su getirdiniz söz nişan olsun 4-5 sene bekleyin diye. elin oğlu bak 3 ay sonra düğün istiyor dedim.
bunlar zengin yeri buldu. kızı belki başkası istemez evde kalır diye düşünüyorlar. of of. şeytan diyo çarp hepsinin ağzına iki tane. görümcem yazık kimseye derdini anlatamıyor. eşimde sessiz kalınca kız bana diyo yenge abimi ikna et diye. bende kocamı iyi fişekliyorum. ama nereye kadar bilmem. sırf görümcemi sevdiğim için karıştım yoksa bana yaptıklarını çocuklarından bulsunlar demiştim. bana akıl verin. k.valide kudurrmuş resmen.

kızlar yorucu bi okadar da keyifli bi haftasonu oldu benim için c.tesi temizlik vs...uğraştım tatlıydı börekti derken geç saatte yattım pazar sabahı da kaldığım yerden devam ettim misafirlerim gelmeye yakın böreklerimi pişirdim kısırı yaptım sarmalara akşamdan anneme sardırmıştık yoksa vakit bulamazdım çok kalabalıktık ve hiç foto çekemedim bu yüzden toplam 15 kişiydik evde

zahtercim eşin yapabildiği kadar engelleyecek başka çare yok..sen çok karışma bence abisi konuşsun

ben direk konuşmuyorum zaten. eşime söylüyorum sürekli. ama eşimide k.valide iyi doldurmuş. oda kardeşi evlensin evini bilsin istiyor. onların ailesinde okadar normal ki böyle şeyler. evlenmeden hamile kalan, nişanın ertesi hamile kalıp apar topar nikahlanan, hala kızı teyze kızı, hiç kardeş gözüyle bakan yok. hep akraba evliliği, benide sırf bu yüzden istememişlerdi. evlensin çocuğu olsun torun sevelim derdinde herkes. bana diş geçiremiyorlar.

kendi kızlarının başına böle bişey gelmeden başını bağlamaya çalışıyorlar demekkii...kuzen fln akrabalık kavramı pek yok demekki

Zahter bencede sen çok karışma iyi olur kötü olur senden bilirler. Sen abisine söylemişsin istemediğini zaten.
Hanzade ellerine kollarına sağlık ufaktanda karnım acıkmaya başlamıştı kısır sarma deyince fenalardayım şu anda

Zahter bence senin yapabilceğin bişi yok burda,karışırsan sen kötü olursun sadece başka bişey olmaz.görümcenin hayır demesi gerekiyo eşini de kandırdıklarına göre arkanda durcak kişi de yok görümcen çok pasif her söze kafa sallayan biriyse kız kabul ediyor sana ne oluyo derler.görümcenin sesinin çıkmasını sağlaman lazım tek yapabilceğin şey bu bence istemediğini kendi açıkça söylemeli zorla vericek halleri yoktur heralde.

zahter sen zaten eşine fikirlerini bildirmişsin artık gerisi onlara kalmış anlamıyorum ya bu devirde böyle şey mi kaldı eşin onlarla konuşur gerekenleri umarım yanlış yaptıklarını anlarlar

allah öyle birşey göstermesin simila onlara ne kadar doğalda gelse. bence çok kötü birşey. görümcem dediğim gibi kuran hocası. bırak öyle şeyleri bir erkeğin yüzüne bile bakmaz. bence o kendisi gibi hoca birini istiyor. sonuçta o evde tv bile izlemez. oturur kuran okur. ne bileyim ders çalışır. kocası evde oturup magazin programlarına göz dikerse o evde huzur olmaz. zannımca. aklıma gelende başıma gelir. görümcemi çok ezmişler zamanında evde tek kız. babası ezmiş annesi ezmiş. abileri tabi küçükken koruyamamış. ne istediğini biliyo ama söylerken çok eziliyo.

zahter cim kızlara aynen katılıyorum bnm görümcem de aynı sennki gbi erken evlenmiş annesinin dayısının oğluyla eşimin ailesi çk istememiş ama bi annneanneleri var tam osmanlı kadını hürrem gbi herşeye karışır bi görseniz yaşlı hasta dersiniz ama maddi gücü olduğu için her işe karışır söz sahibidir. eğer fikri kabul görmezse küser.Görümcem 7yıl dayanmış bi kızıyla eve dönmüş evlenmeden çalışıyomuş evlenince kayınvalideye hizmetçi olmuş yaşı küçük olunca öle oluyo maalesef eşine karşı söz hakkı olmamış eşi annesi ne derse onu dinlemiş.

inş. sizinkilerde vazgeçer bu işten cnm. ama yine de sen uzakta kal elinden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…