- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.221
selam kizlarrr.
nasilsiniz gecmisi okuyamadim havadislerden,sizlerden uzak kaldim.. ozledim..
benim esim geldi bugun dun nstde sancim cikti artik her an geleblir dedi:) esimde kostu hemen bakalim bu hafta bekliyoruz ptesi yine kontrol var. cok heyecanliyiz coook. opuyorum hepinizi. dualsrinizi eksik etmeyin
Herkese merabalar, uzun zamandır yoktum. 2011 eylül düğünü olanlardanım bende. Ama durumumu bilenler bilir..
Öncelikle Ahsen, Pingu, Jelo gözünüz aydın.. üçünüzüde tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün. Dİğer doğumu yaklaşanlarada sağlıklar bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Benimde güzel bir haberim var. Tayinim çıktı:) 15 gün sonra eşimin yanına taşınıyorum. Hep derdimde buraya tayinimin çıktığını yazacağım günler gelecekmi diye. Sonunda o gün geldi. Biraz geç geldi, gereğinden fazla bekledik. Bi sürü sıkıntılar yaşadık tayin sürecinde, ama sonunda oldu:)
İlk evlendiğimiz günlerde yaşadığımız şeyleri ben daha yeni yaşayacağım. Artık tecrübelerinizi, yemek tariflerinizi paylaşırsınız benle. Çünkü ben evlendiğim gün nasılsam hala aynıyım. Ne adam gibi yemek yapabiliyorum, ne ev temizliginden anlıyorum.. Artık zamanla alışacağım.
Ben baya geriden takip ediyorum, şuanda perde halı bakıyorum mesela:) Eşyalarımızın çoğunu almamıştık, şuanda ev kuruyorum yeni evli gibi. Bu konudada fikir sorabilirim sizlere.
Çok şükür zor günler geride kaldı...
günaydınlar..evdeyim ben bugün.nasılsınız?
ooohhh sefan olsun.... tadını çıkar bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?