Eylül dostluğumuza burada devam (:

eftelya görüyomusun bak kuzeninin geleceğini bildiği halde yine şaka yolluda olsa kıskandığını belli etmiş. iyiki annenleride çağırmışsın canım sen artık öğrenmişsin huyunu.

sinirlenince ne söylediğini bilmiyor demekki ama yinede fazla taviz verme, seni kaybetme korkusu olsun herzaman.

sofistikee merhabaa, geçmişi mi okuyorsun, nasılsın?

annenlerin yanında keyfin yerindedir, bebiş nasıl doğmasınada çok az kaldı.

Tlf yazmasi cok zor yaw
Eftalyam aslinda esinin huyunu suyunu biliyorsun, biraz dusunerek
seni üzen huyundan vazgectirebilirsin
seni seviyor dozajinda yavas yavas boyle sacma
davranirsa seni kaybedecigini bilmeli

selam kizlarrr.
nasilsiniz gecmisi okuyamadim havadislerden,sizlerden uzak kaldim.. ozledim..
benim esim geldi bugun dun nstde sancim cikti artik her an geleblir dedi:) esimde kostu hemen bakalim bu hafta bekliyoruz ptesi yine kontrol var. cok heyecanliyiz coook. opuyorum hepinizi. dualsrinizi eksik etmeyin

hadi bakalım hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah.. adını ne koyacaktınız söylemişmiydin hatırlayamadım, hep yavru hamsi dedik ya adı yavru hamsi kaldı :)))

Oyy yavru hamside geliyor bu hafta desene,
Kolay bir dogum gecirip saglikla kucagina
alirsin insallah bebisini canim

Bende esenyurta gidiyorum esimle
kaz gecesi var memleketlerinin
ben alisamadim o tada
ama onlar cok seviyorlar

slm kızlar
özledim sizleri merak etmişsiniz çok teşekkür ederim kursa gidiyorum hafta içi bu yüzden katılamıyorum sohbetlerinize ama haftasonu geçmişi okumaya çalışıyorum
son sayfaları okurken baştakileri unuttum sanırım
eftelya yaşadıkların hakkında bende bişiler sölemek istiyorum canım kızların düşüncelerine bende katılıyorum nişanlıyken eşin sana tokat attığında sen onu affedip en büyük tavizi vermişsin bence şimdi de yaptığı psikolojik şiddet... biraz düşünüp hakkında en iyi kararı vereceğini düşünüyorum
bebişlerde büyümüş
çitlenbikcim tedavinizin hemen sonuçlanacağını düşünüyorum mutlu haberlerini hemen alcaz

evde interneti özlemişim yaa turkcell vınn aldık bugün hemen açıldı..

EFTELYA cım moralini bozmak istemiyorum ama dayanamıcam ben senin eşinin sana vurabilirmiyim lafına hiç inanmıyorum..çünkü potansiyel onda fazlasıyla var... ve bu gücü ona olan davranışlarından alıyor.. sürekli evde olmandan,arkadaşlarınla dışarda vakit geçirmemenden,tamamen senin özgüven eksikliğinden alıyor bu gücü..

lütfen onun karşısında daha dik dur..gerekirse iş bak.alışverişe çık markete git.arkadaşlarınla buluş..onsuz birşeyler yapabileceğini,onsuzda yaşayabileceğini görsün..bunları tamamen senin iyiliğin için söylüyorum lütfen kırılma bana

Herkese merabalar, uzun zamandır yoktum. 2011 eylül düğünü olanlardanım bende. Ama durumumu bilenler bilir..
Öncelikle Ahsen, Pingu, Jelo gözünüz aydın.. üçünüzüde tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün. Dİğer doğumu yaklaşanlarada sağlıklar bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Benimde güzel bir haberim var. Tayinim çıktı:) 15 gün sonra eşimin yanına taşınıyorum. Hep derdimde buraya tayinimin çıktığını yazacağım günler gelecekmi diye. Sonunda o gün geldi. Biraz geç geldi, gereğinden fazla bekledik. Bi sürü sıkıntılar yaşadık tayin sürecinde, ama sonunda oldu:)
İlk evlendiğimiz günlerde yaşadığımız şeyleri ben daha yeni yaşayacağım. Artık tecrübelerinizi, yemek tariflerinizi paylaşırsınız benle. Çünkü ben evlendiğim gün nasılsam hala aynıyım. Ne adam gibi yemek yapabiliyorum, ne ev temizliginden anlıyorum.. Artık zamanla alışacağım.
Ben baya geriden takip ediyorum, şuanda perde halı bakıyorum mesela:) Eşyalarımızın çoğunu almamıştık, şuanda ev kuruyorum yeni evli gibi. Bu konudada fikir sorabilirim sizlere.
Çok şükür zor günler geride kaldı...

gözün aydın artık kavuşuyosunuz...geçen hafta içi arkadaş listemden baktım sana artık girmiyosun diye aklıma geldi hatta burda bahsedecektim ama sonra foruma girmeye devam ettiğini başka topiclerde yazdığını görünce bahsetmedim bizimle yazışmak istemiyosun diye düşündüm uzun zamandır gelmiyosun seni bi ara merak etmiştik acaba ne yaptı diye ama sonra gelmeyince bi daha bahsetmedik eşinle çok sıkıntılar yaşamıştınız inşallah artık hayatınız düzene girer...

eftelyacım bak ilk defa karşı geliyorum demişsin ama bence ilk deneme başarılı nasıl gönlünü almaya çalışıyo ama sen karşılık vermeseydin istediklerini yapsaydın o keyfine bakacaktı sen üzülecektin bi dahakine yine aynısı olacaktı taviz vermemeye devam canım anlasın değerini

Shadow hayırlı olsun eşinle kavuşmana sevindim. Bende arada bakıyordum profiline ve başka sayfalarda yazdığını görünce ümidi kesmiştim açıkcası. Gidipte dönmeyen arkadaşlar listesindeydin. Neyse tekrar hayırlı olsun.

sofişcim bi bebeğimiz daha geliyo ne güzel artık snin de vaktin geldi sağlıkla ve kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın inş.iyi haberlerini bekliyoruz sanırım normal olacak doğumun sancılarını beklediğinize göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…