Eylül dostluğumuza burada devam (:

elektirik 41
d.gaz 150
su da yanlış hatırlamıyorsam 30 civarı

sizlerin faturalar çk iimiş bize göre

elektrik 61
su 19aaaa
hadi neyse bunlardaa doğalgazzzz 370 görünce şoooooooooookkkkk olduk resmen.geçen ay 157 gelmişti..daha Aksaray da 2 ay en az böle gider havalar

Ben tatile girdim kızlarrr çk mutluyum iki hafta tembellik yapıcam, annemlere gidicem, arkadaşlarımla buluşucam..YAŞASIN TATİLLLLLLL

eftelyacım ben asla yemek dökmem veya atmam küflenip bozulmadığı sürece bu böyledir... pilavım genellikte artar bende buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldırıyorum, daha sonra pirinç çorbası yaparım veya yoğurtlu çorba yaparken içine koyarım, pazı kavurması veya ıspanak yemeği yaparken içerisine koyarım, kadınbudu köfte yaparım vs hiç yemek dökmem hele ki pilavımı asla çöpe atmam. En kötü alt komşuma bir tabak indiririm. Geçenlerdede tavuk sote yapmıştım fazla yapmışım saklama kabına koyup buzluğa kaldırdım, 1 hafta sonra ne yemek yapsam diye düşünürken aklıma geldi teflon tavada ısıttım yanınada çorba ve makarna yaptım mis gibi akşam yemeği oldu... onun dışında pişmiş yemeği pek buzlukta saklamıyorum çiğ yaz sebze ve meyveleri dışında...

Eftelya gerçekten çok üzüldüm.
Eşin senin psikolojini bozuyor bence.Kendini onun yüzünden eve kapatıyorsun.
Sakın taviz verme yaa ben bile okurken sinirlendim ne biçim biri bu böyle

Çok haksızlığa uğramışsın

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

yarın yine hepinizi görmek isterim cumartesi zor gerçi ama umut işte

akşam bunu yazdım sonra bilg.kapaattım tel.geldi türkiye genelinde benzin istasyonlarının yapması gereken bşy vardı zaten 2 gün önce hbr vermişlerdi kdv yi yapıyorum diye mecburen düne bıraktım dün de son günüymüş akşama kadar onu yapmıştım 2011 ocaktan bugüne kadar hangi üründen kaç litre satmışız tek tek sisteme girdim bitti diye sevinmiştim ama opet genel merkezden aradılar çıkarken bi bölüm daha varmış doldurulacak o kadar saçma ki 2011 toplamı 2012 toplamı olarak bi de girecekmişiz ürünleri niye hazırladıkları sistem otomatik toplam almıyo ki anlamıyorum 7 buçuğa kadar onunla uğraştım kaç personel var hangileri hangi bölümde çalışıyo....neyse böyle işte geçti....

şimdi herkese günaydın

Son düzenleme:

bloguna baktım da çok hoş bilgilendirici canım

similanın gönderdiği bebek bereleri vardı. onu faceden arkadaşı almıştı galşba. acep adresi neki

günaydın kızlarrrrr..bgn keyf yaptım on da kalktım kendime tost yaptım bi de portakal suyu güne ii başladım çünkü evim çoooooooooooookkkkkk dağınık çooooooooooookkk temizlik yapacak enerjiyi almam lazımdı. Enerji var ama istek yok şimdi napıcam umarım bi yerden başlarım

ne zamandır gircem gircem unutuyordum bizim bloga.. sonunda bugün aklıma geldi de baktım.. veee tanıyamadım ne kadar güzel olmuş öylee.. bayıldım yaa, yook dedim buraı değildi derken berroş geldi hoşgeldi yazısını görünce emin oldum ve çok duygulandımm..

benimde blogumuza eklerim diye çektiğim resimler vardı, en kısa zamanda ekleyecem inşallah..

Kızlar çok teşekkür ederim

Ufak birşey aslında arada bir güncelliyorum.Ben gezme hastasıyım.
Arastırırken bir yere gitmeden aşırı yorulur tüm bilgileri tararım o blogu da o yüzden açtım.
Başkaları da belki faydalanır diye.

chitlenbik zelisingezidefteri.blogspot

Askerimizi en hızlı şekilde ağırladım ve az önce gönderdim...

Landfloves;

hani dün demiştin ya eşin kızmasın gelecek diye.Dün akşam işten gelince hazırlanda amcamlara gidelim dedi.Bu sıradada şaka yapar gibi gülerek,"evinde kocan yokken niye çağırıyorsun" dedi.Sinirlendim.Hiç düşünmüyorsun böyle şeyleri dedi.Gayet düşündüm ve yine sen bişey dersin diye annemle kardeşimi çağırdım dedim.Benim haberim yok ama dedi.Neyse sonra çıkmamıza yakın gözü yeni aldığımız twister a takıldı.Yapıyo musun bunu dedi,yapmıyorum dedim.Sinirliyim ya,niye yapmıyosun madem yapmayacaksın niye aldırdın dedi.Bende "keyif benim değil mi,ister yaparım ister yapmam" dedim.Sen misin bunu diyen,birden sinirlendi yine.Ama ilk defa böyle ters cevap verdim bende.Bende gitmiyorum dedi,duşa girdi.

Arka odaya geçtim,uzandım.Bi 10 dk geçtikten sonra yanıma geldi,karnım acıktı diye.Beni ilgilendirmez dedim,ne yersen ye.Son zamanlarda herşeye banane,sanane demeye başladın dedi.Ve kavga başladı yine.Bi taraftanda gelip yanıma yatıyor,sarılıyor,bırakmıyor.Dakika başı hadi kalk yemek hazırla diyo bağırıp çağırdıktan sonra.En sonunda sinirle kalktım,çekti kolumdan,böyle sinirle yapacaksan hiç yapma diye bi daha kavga :) En sonunda kendime hakim olamadım,gömüldüm yastığa ağladım.Anlamasın diye sesimide çıkarmadım ama kaldırdı baktı ağlıyorum,bu kezde üzüldü.Özür dilemeler,sen dur ben yaparım,istersen dışarı çıkalım yada dışardan söyleyelimler.Sarıldı sıkıca,iyice bıraktım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.Üzüldüğü belliydi ama.Öpe öpe sildi gözyaşlarımı nerdeyse :) Sonra işte dedi ben sana hiç elimi kaldırabilir miyim,korksun diye konuşuyorum,kaybetmek istemediğimden dedi.Ne zamandır böyle sarılıyorsun bana dedim,haklısın dedi.Sevdiğini falan söyledi işte.Sonra hava al diye dışarı çıkardı,arabayla tur attık geldik.

Böyle bir akşam geçirdik işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…