- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 39
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.321
niye keyfin yok bakalım işlerden mi??
günaydın kızlar.. dün bana misafir baskını oldu son sn . çorbam vardı,hünkar begendinin patlıcanına hemen bir tane daha ekledim zar zor erittim..bide makarna yaptım.şükür yetti
of hanzade keşke iş güç olsa o kadar dert etmem ,
pınarın ameliyat olması gerekiyor 4 şubatta tarih belli olucak ve zor bir ameliyat 15 saat sürecekmiş için alev alev kendimi avutamıyorum bir türlü
Kim geldi ki?
Ne ameliyatı özden?
beyin ameliyatı daphne
beyin ameliyatı daphne
geçmiş olsn özdencim. pınar kim?
Çok geçmiş olsun inşallah güzel bir ameliyat geçirir.
yeğenim similla
insallah daphne aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma geldikce bile gözlerim doluyor okuluda donduracak en çok ona üzülüyor yavrucuk
yeğenim similla
insallah daphne aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma geldikce bile gözlerim doluyor okuluda donduracak en çok ona üzülüyor yavrucuk
özdncim üzülme daha önce anlatmıştın çok neşeli olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyosam hastalığını bildiği halde ama henüz yaşı küçük olduğu için çok dirençli olduğunu düşünüyorum inan seni çok iyi anlayabiliyorum biz de yaşadık bunları korkma herşey güzel olacak...
Ozdn cim ben ve kızım iyi çok şükür büyümüş biraz dobişiz sanırım birde dünki düşüşü saymassak birşey yok
Pınar ameliyat olucakmış şimdi ona üzüldüm ama Allahın izniyle çok iyi bir şekilde çıkıcak ameliyattan genç ve pozitif çnkü bizim çevremizdede beyin ameliyatı geçirenler oldu çok şükür çok sağlıklılar
Hanzadcm kayboldum ama aklım sizde devamlı okumaya çalışıyorum neler yapıyorsunuz diye
Sofişin kaanıda doğdu çok şükür nasıl merak ediyorum anlatamam
Ahsenin berra dan haber varmı? Kendimde arayıp konuşanlcrk gücü açıkçası bulamıyorum ağlayasım geliyor
Smilla bende şu anda Arı filmini izliyorum kızımla :)
Vafi, aydasu e miracle bebişler ne yapıyor??
Kızlar dünden beri aklım gidik halde ev durumundan dolayı cumartsi görebilvrz sanırım o zamana kadarda sıkıntı yapmak istemiyorum ama elimde değil bir yandan taşınmak istiyorum bebeğim için daha merkezi konumu güzel heryere yakın ulaşımı olanakları bir yandan istemiyorum bu evimin herşyni ayrntya kadar olanklrmzla istediğmz gibi yaptık şimdi orası tadilat için en az 10-15 bin masraf olucak e bebekte gelicek onunda masrafları var eşimde doğumdan snraya brakırz diyor ama bu sfrde bebeğimn odasını herşyni bu eve göre almış olucam
Bilmiyorum kendi kendime sıkntı yaptım eşim pek takmıyor yarın belkde ne olucak işler değişcek herşeyin hayırlısı diyorum:/
hala öle dün oradaydık diyor ki çok süslü bir kız bu arada :) ameliyattan sonra makyaj yapın bana çirkin gözükmeyim ....ben onun kadar dirayetli olamam ama o çok güçlü bir an önce olsun bitsin süreç zor farkındayım ama onunda bunu atlatacağına inanıyorum tek tesellim bu
ama maalesef aynaya bile bakamayacak canım kafa olduğu için inanılmaz şişiyo yüzü 2 katına çıkıyo resmen hazırlıklı olun bu çok normal
aman hanzade anlatma böyle şeyler lütfen :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?