Eylül dostluğumuza burada devam (:

niye keyfin yok bakalım işlerden mi??

of hanzade keşke iş güç olsa o kadar dert etmem ,

pınarın ameliyat olması gerekiyor 4 şubatta tarih belli olucak ve zor bir ameliyat 15 saat sürecekmiş için alev alev kendimi avutamıyorum bir türlü

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. dün bana misafir baskını oldu son sn . çorbam vardı,hünkar begendinin patlıcanına hemen bir tane daha ekledim zar zor erittim..bide makarna yaptım.şükür yetti

Kim geldi ki?

of hanzade keşke iş güç olsa o kadar dert etmem ,

pınarın ameliyat olması gerekiyor 4 şubatta tarih belli olucak ve zor bir ameliyat 15 saat sürecekmiş için alev alev kendimi avutamıyorum bir türlü

Ne ameliyatı özden?

bizim arkadaş eşimin işyerine gitmiş yardım etmek için.bende telefon etmiştim.akşama ne yemek var die bağırdı.bende gelin allah ne verdiyse yeriz dedim napıyım..neyse yetti allahtan

ya tv de ARI filmi var çok güzel takıldım kaldım

yeğenim similla

insallah daphne aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama aklıma geldikce bile gözlerim doluyor okuluda donduracak en çok ona üzülüyor yavrucuk

Sağlığına kavuşsun okulu sonrada bitirir. Kötü şeyler getirmeyin aklınıza inşallah ameliyattan sonra eski sağlığına kavuşur yeniden.

özdncim üzülme daha önce anlatmıştın çok neşeli olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyosam hastalığını bildiği halde ama henüz yaşı küçük olduğu için çok dirençli olduğunu düşünüyorum inan seni çok iyi anlayabiliyorum biz de yaşadık bunları korkma herşey güzel olacak...

ameliyat uzun sürüyo görümcemi sabah 8 de alıyolardı ben akşam işten çıkıp gidiyodum hala çıkmamış oluyodu

Ozdn cim ben ve kızım iyi çok şükür büyümüş biraz dobişiz sanırım birde dünki düşüşü saymassak birşey yok
Pınar ameliyat olucakmış şimdi ona üzüldüm ama Allahın izniyle çok iyi bir şekilde çıkıcak ameliyattan genç ve pozitif çnkü bizim çevremizdede beyin ameliyatı geçirenler oldu çok şükür çok sağlıklılar
Hanzadcm kayboldum ama aklım sizde devamlı okumaya çalışıyorum neler yapıyorsunuz diye
Sofişin kaanıda doğdu çok şükür nasıl merak ediyorum anlatamam
Ahsenin berra dan haber varmı? Kendimde arayıp konuşanlcrk gücü açıkçası bulamıyorum ağlayasım geliyor
Smilla bende şu anda Arı filmini izliyorum kızımla :)
Vafi, aydasu e miracle bebişler ne yapıyor??
Kızlar dünden beri aklım gidik halde ev durumundan dolayı cumartsi görebilvrz sanırım o zamana kadarda sıkıntı yapmak istemiyorum ama elimde değil bir yandan taşınmak istiyorum bebeğim için daha merkezi konumu güzel heryere yakın ulaşımı olanakları bir yandan istemiyorum bu evimin herşyni ayrntya kadar olanklrmzla istediğmz gibi yaptık şimdi orası tadilat için en az 10-15 bin masraf olucak e bebekte gelicek onunda masrafları var eşimde doğumdan snraya brakırz diyor ama bu sfrde bebeğimn odasını herşyni bu eve göre almış olucam
Bilmiyorum kendi kendime sıkntı yaptım eşim pek takmıyor yarın belkde ne olucak işler değişcek herşeyin hayırlısı diyorum:/

hala öle dün oradaydık diyor ki çok süslü bir kız bu arada :) ameliyattan sonra makyaj yapın bana çirkin gözükmeyim ....ben onun kadar dirayetli olamam ama o çok güçlü bir an önce olsun bitsin süreç zor farkındayım ama onunda bunu atlatacağına inanıyorum tek tesellim bu

geçmiş olsun özden hayırlısıyla atlatır iyileşir canım
daphne site göçmüş ya kocamın notuna bakim dedim bende

taşınmanın düşüncesi bile sıkıntı bu arada bizde taşınacağız evimiz yıkılıyor ama bizim nereye tasınacağımız belli değil evimi çok seviyorum ama 2+1 bebek olunca bir oda daha lazım birde mutfak banyo çok eski yeni olsun istiyorum

Gerçektn diğer sıkıntılar yanında lafı bile geçmezde işte insanın bir düzeni oldumu başka bir yere alışmak çok zor geliyor, dün bzde eve dışardan baktık 4 katlı sitede bahçeli çatı dubleksi böyle düşünce çok süper hemde bebek içinde daha rahat büyüme ortamı rhtlıkla dışarı çıkablrm gezdirblrim bu yönden istiyorum diğer türlüde içini görmedik daha mtfak banyo değiştrlmesi gerekyr snırım brnim birikimim var altın yani bana kalsa hemen veriyim yaptralım ama eşimde aileside istemiyor e içi yapmakta bze kaldı, bilmiyorum kafam karışık belkde birşey olur olmaz diyorum
Seninde şimdi bu sıkıntıda ev bakman gerek sanırm kvaldnn ordanda ses yok sizin orda evler nasıl? İnşallah fazla sıkıntya grmeden istediğin gibi bulursun
Pınar içinde tanımıyorum ama şimdiden çok sevdim ve bu enerjsne hayran kaldım biliyorum ki Allahın izniyle ameliyatıda atlatıp sizi daha çok güldürcek:)

ama maalesef aynaya bile bakamayacak canım kafa olduğu için inanılmaz şişiyo yüzü 2 katına çıkıyo resmen hazırlıklı olun bu çok normal

aman hanzade anlatma böyle şeyler lütfen :26:

üzmek için söylemiyorum seni canım bunlar normal şeyler artık tıp ilerledi ve içinde bu kadar yaşama sevinci olan biri hemencik atlatır en önemli tedavi ilacı budur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…