- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.341
üzmek için söylemiyorum seni canım bunlar normal şeyler artık tıp ilerledi ve içinde bu kadar yaşama sevinci olan biri hemencik atlatır en önemli tedavi ilacı budur zaten
Ozdn cim şu ameliyat konusunda eşimin arkadaşı 1 sene önce oldu küçüklükten varmış baya kaplamıştı çok riskliydi durumu doktor umut bile vermemişti bir ihtimal yani uzun ameliyet süresi geçirdi oda 2 gün kimseyi tanıyamadı eşini oğlunu vs sonra hemen çok hızlı bir şekilde toparlandı çünkü yaşına bağladılar, şu anda sapasağlam işinde gücünde karısıda 6 aylık hamile bir kızı olucak artık sen düşün :)
Özdencim içini ferah tut, Allahın izniyle yeğenin güzel bir ameliyat geçirip, hastalığından kurtulacak inşallah..
Selamm...
Özden geçmiş olsun canım yeğeninee... Geçmiş gitmiş olur inşallah...
Kızlar kesicem sizi ben geliyorum kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, elimde patlıcak telefon
ya bizde 4 gb vınn aldık.2 günde 500 mb yaptım.hiçbiryerede girmiyorum.facebook,kk,birde günlük girdiğim moda ve alışveriş siteleri...hemencecik doluyor anlamadım..az girmeye çalışıyorum..telefondada bölemi gidiyor?
Kızlar kesicem sizi ben geliyorum kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, elimde patlıcak telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?