Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ozdn cim şu ameliyat konusunda eşimin arkadaşı 1 sene önce oldu küçüklükten varmış baya kaplamıştı çok riskliydi durumu doktor umut bile vermemişti bir ihtimal yani uzun ameliyet süresi geçirdi oda 2 gün kimseyi tanıyamadı eşini oğlunu vs sonra hemen çok hızlı bir şekilde toparlandı çünkü yaşına bağladılar, şu anda sapasağlam işinde gücünde karısıda 6 aylık hamile bir kızı olucak artık sen düşün :)

Özdencim içini ferah tut, Allahın izniyle yeğenin güzel bir ameliyat geçirip, hastalığından kurtulacak inşallah..

üzmek için söylemiyorum seni canım bunlar normal şeyler artık tıp ilerledi ve içinde bu kadar yaşama sevinci olan biri hemencik atlatır en önemli tedavi ilacı budur zaten

insan konduramıyor bunları işte hanzade doktor zaten yeterince anlatmış olabilecek seyleri hafıza kaybı başta geliyor bunların içinde şiş vs bunları bilmiyordum

inşllah melis bir an önce olsun bitsin

Özdencim içini ferah tut, Allahın izniyle yeğenin güzel bir ameliyat geçirip, hastalığından kurtulacak inşallah..

onu tanıyan herkes aynı seyi söylüyor hayatta görüp görebileceğiniz en pozitif insan

Selamm...

Özden geçmiş olsun canım yeğeninee... Geçmiş gitmiş olur inşallah...

amin canım benim amin

Kızlar kesicem sizi ben geliyorum kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, elimde patlıcak telefon

ya bizde 4 gb vınn aldık.2 günde 500 mb yaptım.hiçbiryerede girmiyorum.facebook,kk,birde günlük girdiğim moda ve alışveriş siteleri...hemencecik doluyor anlamadım..az girmeye çalışıyorum..telefondada bölemi gidiyor?

en iyisi sınırsız almak gb nasıl bitiyor bende anlamıyorum

Benimde su gibi gidiyo vinn allahtan 12 ay taahhütlü aldım belki sınırsız yaparım olursa ben bilgisayarı diğer odama taşıdım orda ısıtıcı yok telefona geçtim

sohbet yok ben de geçmişi okudum biraz yaz aylarını anılarım canlandı yaz gelsin yeniden nasıl kıpır kıpırmış içimiz

tatlımı yaptım temizliği de kısmen bitirdim tatil ii hoş ta tek başına çekilmiyo kahve içecek meyve yiyecek bi misafir lazım.insanın canı tek başına bişi istemiyo kii t.v de de bişi yk. film mi izlesem kiiiiiiii.

Bendeki sınırsız jet ben memnunum kızlar... 5 kullanıcı aynı anda bağlanabiliyor... telefona da ondan giriyorum bilgisayarda da... Sınırlılara göre hızı da kat kat daha fazla... Bana hep lazım oluyo internet o yüzden böyle bişey almıştım... Geçen gün konusu olmuş yazamamıştım yalnız bi arkadaşın aynı operatörün bu takımlı olanlardan sınırlı vardı o da bi ara baya sorun yaşamıştı bağlantı filan yapamıyordu... Kaç kere şikayet filan etti... İptal ettirmeyi düşünecekti nerdeyse ama sorun çözüldü herhalde... Kullanmaya devam ediyo şimdi memnun...

Son düzenleme:
Aahh smilla aynı şeyden bende müzdaribim, laptopta 4gb vınn da mümkün değil sörf yapmak şuna buna bkıyım Allahtan forumda pek gtmiyr mb lar, ama şu anda evde değil
İpad te 1gb almış eşim orda burda bakmak için yeterlidir diye o 3 günde bitti nasıl oldu anlamadım bende svndm ohh pc yoksa artık bu var diye
Telefonda ise 500mb var fazlası fuat olarak beni aşıyor hiç uygun fiyatlısı yok deli oluyorum anca işte KKapp ten giriyom buda çok dandirik 2 güne biter

Elektrik gitti allahım bugün böyle şanssız günüm benim ay bu soğukta sanayi bölgesine yakınız ama sürekli kesinti var

merhaba kızlaaaar ben çoook geçmişlerde kaldım okuamadan önce bi selam vereyim dedim.. facemi açar açmaz sofişin nur yüzlü bebeğini gördüm öyle sevindim ki.. maşallah doğum yapmış çok şeker bi oğlu olmuş..

sonra shadowun tayini çıktığını okudum onada çok sevindim.. bundan sonra aramızda olacağından da çok mutluyum. sen takıl bize canım yemek tariflerinde de hiç sıkıntı çekmeyeceksin, denediğimiz yaptığımız güzel yemek tariflerimiz yazdığımız bir blogumuz bile var artık.. her zaman bekliyoruz seni canım..

son sayfalarda int.den bahsetmişsiniz, bende biliyosunuz avea 8 gb kullanıyordum hiç bitmiyordu, çünkü hiç bir zaman kesintisiz bir bağlantı sağlamıyor bende bir süre sonra sıkılıp kapatıyordum.. neyse şimdi türkcel vınn'a geçtim ama buda 4gb.. şimdiden 3gb bitmiş, gerçi int.den videolu derslerim vardı o yüzden bitmiştir yoksa bana yeterde artar bile.. hızı süper çok memnunum tavsiye ederim..

ama şu sınırsız vınn'ı hiç duymamıştım o ne ola ki? kaç tl?

Ohhh bee!!! Ev konusunda içimdeki sebepsiz sıkıntının nedeni belli oldu, tapuda sorun çıkmış satan kişiler yaşlı bir çiftmiş aracılık eden adamdan şüphelenmiş kpederim başka bir işler dönüyor diye anlaşmayı iptal etmiş ben kimsenin hakkına giremem diye, nasıl rahatladım size kızlar anlatamam sebebi bilmeden çok huzursuz olmuştum eşimde aradı biraz önce anlattı durumları sana malum olmuş ben dinlemedim sni dedi :)
Şimdidr karşı komşuya geçiyorum hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…