- Konu Sahibi landfloves
-
- #23.361
Ohhh bee!!! Ev konusunda içimdeki sebepsiz sıkıntının nedeni belli oldu, tapuda sorun çıkmış satan kişiler yaşlı bir çiftmiş aracılık eden adamdan şüphelenmiş kpederim başka bir işler dönüyor diye anlaşmayı iptal etmiş ben kimsenin hakkına giremem diye, nasıl rahatladım size kızlar anlatamam sebebi bilmeden çok huzursuz olmuştum eşimde aradı biraz önce anlattı durumları sana malum olmuş ben dinlemedim sni dedi :)
Şimdidr karşı komşuya geçiyorum hanımlar
merhaba kızlaaaar ben çoook geçmişlerde kaldım okuamadan önce bi selam vereyim dedim.. facemi açar açmaz sofişin nur yüzlü bebeğini gördüm öyle sevindim ki.. maşallah doğum yapmış çok şeker bi oğlu olmuş..
sonra shadowun tayini çıktığını okudum onada çok sevindim.. bundan sonra aramızda olacağından da çok mutluyum. sen takıl bize canım yemek tariflerinde de hiç sıkıntı çekmeyeceksin, denediğimiz yaptığımız güzel yemek tariflerimiz yazdığımız bir blogumuz bile var artık.. her zaman bekliyoruz seni canım..
son sayfalarda int.den bahsetmişsiniz, bende biliyosunuz avea 8 gb kullanıyordum hiç bitmiyordu, çünkü hiç bir zaman kesintisiz bir bağlantı sağlamıyor bende bir süre sonra sıkılıp kapatıyordum.. neyse şimdi türkcel vınn'a geçtim ama buda 4gb.. şimdiden 3gb bitmiş, gerçi int.den videolu derslerim vardı o yüzden bitmiştir yoksa bana yeterde artar bile.. hızı süper çok memnunum tavsiye ederim..
ama şu sınırsız vınn'ı hiç duymamıştım o ne ola ki? kaç tl?
ben direk konuşmuyorum zaten. eşime söylüyorum sürekli. ama eşimide k.valide iyi doldurmuş. oda kardeşi evlensin evini bilsin istiyor. onların ailesinde okadar normal ki böyle şeyler. evlenmeden hamile kalan, nişanın ertesi hamile kalıp apar topar nikahlanan, hala kızı teyze kızı, hiç kardeş gözüyle bakan yok. hep akraba evliliği, benide sırf bu yüzden istememişlerdi. evlensin çocuğu olsun torun sevelim derdinde herkes. bana diş geçiremiyorlar.
teşekkür ederim cnm. nette biraz baktım patates salatası ya da börek olabilir diyo bnce onlar olmaz :) tmm o zmn rahatlayımkahvaltı masamı topliiim sonra bi süpürge vileda ikilisini alayım yanıma :) tekrar uğrarım
beyin ameliyatı daphne
hala öle dün oradaydık diyor ki çok süslü bir kız bu arada :) ameliyattan sonra makyaj yapın bana çirkin gözükmeyim ....ben onun kadar dirayetli olamam ama o çok güçlü bir an önce olsun bitsin süreç zor farkındayım ama onunda bunu atlatacağına inanıyorum tek tesellim bu
Evt canım 3 artı 1 kutu gibi :) belki çok daha rahat olucaktım ama içinde hep br skntım vardı şimdi öyle rahatldm ki anlamam diğer ev burayı katlardı ama bizim içn demekki hyrlısı olmucaktı
İnş sende en kısa zmnda en içine sineni hyrlısını bulursun ozdn çok istyrum
Vafi bugün çok sessizsin
evet ya bu sefer çok gezip bakacağım mutfağı manzaralı olsun istiyorum mesela ( çok mutfakta zaman geçiriyorum ya ) sonra banyo kocaman olsun istiyorum duştan çıkınca çamaşır sepeti ile çarpışmak istemiyorum ,
yatak odasıda geniş olsun kaçıp kovalanmak istiyorum( evet manyağım )
evet ya bu sefer çok gezip bakacağım mutfağı manzaralı olsun istiyorum mesela ( çok mutfakta zaman geçiriyorum ya ) sonra banyo kocaman olsun istiyorum duştan çıkınca çamaşır sepeti ile çarpışmak istemiyorum ,
yatak odasıda geniş olsun kaçıp kovalanmak istiyorum( evet manyağım )
evet sen mutfağı seversin sürekli yemek falan filan büyük ve manzaralı olsun karşıda atletli amcalar olmasın
ayrıca yatak odan da büyük olsun her köşesinde ayrı fantazileriniz olsun
valla bu sıralar eşimin hevesi hep kursağında kalıyor yatak odası küçük olunca
mutfakta istediğim gibi olursa belki yemek yapma hevesim olur , bir haftadır yemek yapılmıyor evde
DIŞARDAN MI YİYOSUNUZ
ANLAŞILDI BÜYÜK YATAK ODALI OLMAZSA BEBEK GECİKECEK
ay hanzade bekarken ne saten gecelikler aldım belki 20 takım var hiç birini giymedim doğru düzgün reglim bitsin giyiyim hoş giysem cıkaramam sanırım aygaz tüp gibiyim
Takip ettiğin blohlar var mı
styleboom
moderatör
slingomom hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?