Eylül dostluğumuza burada devam (:

ohh ne güzel evinde kaldın sizin ev bir artı 3 mü

Evt canım 3 artı 1 kutu gibi :) belki çok daha rahat olucaktım ama içinde hep br skntım vardı şimdi öyle rahatldm ki anlamam diğer ev burayı katlardı ama bizim içn demekki hyrlısı olmucaktı
İnş sende en kısa zmnda en içine sineni hyrlısını bulursun ozdn çok istyrum

Landfloves canım sınırsız jet iyi bütün gün bütün gece netteyim video filan da izliyorum bol bol... Artıları ister usb ara kablosuyla bilgisayara bağlayarak ister uzaktan kullanabiliyorsun, telefon gibi bişey portatif tek olarak da kullanılabiliyor, şarjlı, Yanında şarj kablosunu da veriyorlar fişe takıp da kullabiliyorsun, sinyali iyi diğer odadan diğer odaya nete girebiliyorsun,5 kullanıcıya kadar aynı anda kullanabiliyorsun istersen bu özelliği kapatıp sadece tek de kullabilirsin, Şifresi filan senin şifreyi verdiğin 5 kişi kullanabilir, Hızı sınırlı internetlere göre kat kat hızlı, portatif ve şarjlı olması en iyi özellikleri bence, bi yere gittiğimiz zaman filan alıyoruz yanımıza netten navigasyonu filan açıyoruz, internete giriyoruz... 5 kullanıcı olması da iyi evde eşim bilgisayardan bişeye bakarken bende telefondan geziniyorum.. Telefona ayrı paket bilgisayara ayrı paket de olmuyo... Fiyatı da aylık sabit 64.5 da 5 lirası galiba yeni hat alınca devletin aldığı bi ücretmiş... 1 yıl taahhüt sonunda aynen devam etmek istersem 59 olacak demişlerdi. Ben en çok şeyden korkmuştum bu sınırlılarda paket aşımı filan olunca direk her 1gb için 50 lira mı ne alıyolarmış tamam sınırlandırılabiliyor ama işte ya yetersiz olursa yeni bi paket daha alırsan daha pahalıya mal olacak diye... Ben işimde de kullandığım için hızlı ve sınırsız olsun istedim... Bi de sabit fiyat yetti mi yetmedi mi kota, fatura aşar mı düşüncesi yok...

Son düzenleme:
geçmişi okudum geldim bile ben...

zahtercim görümcen için çok üzüldüm kendi hakkını savunması, istemediğini söylemesi gerekir bence.. sen onunla konuş, istemiyorsa söylemesini söyle,
ilerde hayatını karartmaktansa şimdiden ağlasın bağırsın çağırsın, gerekirse bu yüzden anne babasndan dayak yesin ama korkmadan söylesin istemediğini.

canım balığın yanına ben mantarlı karides yapıyorum, herkes çok beğeniyor (blogumuzda var tarifi) bunun dışında patlıcan ve kırmızı biberlerden közleyip közlenmiş salata yapabilirsin oda çok yakışıyor..

beyin ameliyatı daphne

özden yiğenine ameliyatında bol şans diliyorum.. ama merak etme kendisi bu kadar neşeli ve ameliyat olmayı istiyorsa sağ salim çıkacaktır eski sağlığına kavuşacaktır. benim erkek kardeşimde çok zor bir ameliyat geçirdi, oda çok neşeliydi bir an önce ameliyata girmek için sabırsızlanıyordu biz başka odalarda ağlıyorduk çaktırmaadan çok tehlikeli bir ameliyattı ama o ısrarla bir an önce olmak istiyorum benim bir sürü hayellerim var daha yapacağım demişti. çok şükür şimdi çok sağlıklı üniversiteyi kazandı okuyor..

uurbocee hangi operatörün peki bu sınırsız vın? çok iyiymiş ya ben hiç bilmiyordum bunu.. bizde 4gb için 37.5 tl veriyoruz.. ayrıca eşimin tlfda faturalılar için sınırsız int paketi var 10tl onunki, birde benim telde konuşmayla birlikte olan bir int paketi var.. toplamda 65den fazla veriyoruzdur.. gerçi eşim işteykende giriyor ona int hep lazım..

önceden bilsem bunu alabilirdim.. türkcel vın'ı daha yeni 1 yıl taahhütle aldım.

int.den baktım aveadaymış maalesef, bizim evde salondan çekmiyordu ve bağlantı devamlı kopuyordu. iyi o zaman bişey kaçırmamışım, türkcelde olsa üzülürdüm

evet ya bu sefer çok gezip bakacağım mutfağı manzaralı olsun istiyorum mesela ( çok mutfakta zaman geçiriyorum ya ) sonra banyo kocaman olsun istiyorum duştan çıkınca çamaşır sepeti ile çarpışmak istemiyorum ,

yatak odasıda geniş olsun kaçıp kovalanmak istiyorum ( evet manyağım )

Son düzenleme:

özdencim ne güzel hayallerin varmış öyle o zaman şimdiden bakmaya başlamalısınız sonradan sıkışmasın vakit buldukça haftasonları falan çıkın ev gezin, şimdiden de int.den sahibinden'e falan bak..

evet sen mutfağı seversin sürekli yemek falan filan büyük ve manzaralı olsun karşıda atletli amcalar olmasın
ayrıca yatak odan da büyük olsun her köşesinde ayrı fantazileriniz olsun

evet sen mutfağı seversin sürekli yemek falan filan büyük ve manzaralı olsun karşıda atletli amcalar olmasın
ayrıca yatak odan da büyük olsun her köşesinde ayrı fantazileriniz olsun

valla bu sıralar eşimin hevesi hep kursağında kalıyor yatak odası küçük olunca

mutfakta istediğim gibi olursa belki yemek yapma hevesim olur , bir haftadır yemek yapılmıyor evde

valla bu sıralar eşimin hevesi hep kursağında kalıyor yatak odası küçük olunca

mutfakta istediğim gibi olursa belki yemek yapma hevesim olur , bir haftadır yemek yapılmıyor evde

DIŞARDAN MI YİYOSUNUZ

ANLAŞILDI BÜYÜK YATAK ODALI OLMAZSA BEBEK GECİKECEK

ay hanzade bekarken ne saten gecelikler aldım belki 20 takım var hiç birini giymedim doğru düzgün reglim bitsin giyiyim hoş giysem cıkaramam sanırım aygaz tüp gibiyim

Merhaba kızlar...

Geçmişi okumaktan neler yazacağımı unuttum

Özdencim çok geçmiş olsun.Geçenlerde de yengemin kardeşi ameliyat oldu.Sanırım 8'den 3'e kadar sürmüş.Beyne pil takmışlar... Yeğeninin yaşı genç,söylediğine göre çokta dirayetliymiş,çok çabuk atlatacaktır...

İnternete gelince bizimki de turkcell 3g vınn 4 gb.İlk zamanlar çok çabuk bitiyordu kota ama son zamanlarda kota durumunuda göremiyoruz,eşim yeni vınn almış,değişti ekran,sıkıntı yaşamıyoruz.Zaten martta bitiyor sözleşme.O zamanda kablosuza geçeriz.Benim hattımdanda internet paketi yaptım.Biraz pahalıya geliyor ama sınırsız 250 mb aldım,250 yi geçince kesilmiyorda kontörde gitmiyor.O yüzden seviyorum telefondan girmeyide.Bazı oyunlar var internetten oynanıyor,genelde öyle gidiyor zaten.Bazen pc yi açmak zor gelincede face ve buraya bakıyorum o kadar...

Bana kontör yetmiyor yaa,20 tl konuşma paketi,14 tl internet.30 tl yükleyince 250 heryöne mesaj geliyor.Oda çabuk bitiyor,lazım olursada 500 sms 7,9 tl.Gerisini siz düşünün

ay hanzade bekarken ne saten gecelikler aldım belki 20 takım var hiç birini giymedim doğru düzgün reglim bitsin giyiyim hoş giysem cıkaramam sanırım aygaz tüp gibiyim

ay özdn valla koptum heee

bende kendimden şüpheleniyordum acaba heves mi gitti biz eskidik mi falan diye bende giymiyorum. kışın üşüyorum bide patiklerle geziyorum evde üstümde de kalın hırka bana ulaşmak için çok uğraşması lazım

isyaannnı şimdi daha dinledim kadın süper söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…