Eylül dostluğumuza burada devam (:

Merhaba kizlar. Ozlendiniz haberiniz olsun
suanda kagani salliyorum kucagada alisti salanmayada. Simdi ewde annem ablam war yardim ediyolar ama ewe gecince tek basima napcam bilmiyorum.. Cocuk bakmak pek zormus bi o kadarda guzel.. Ben hayatimda yeni dogan bebege ddokunamazken kaganiya 2. Gün bezlemeye basladim. Enfeksiyon kapmisti ya dr yogun bakimdan bahsedince dunya basima yikildi neyseki ertesi gun gerek gormedi dr sukur. Suanda cok iyiyiz gaz sorunumuz haricinde. Geceleri sancidan aglayarak uyaniyo yawrum. Bizde hawadisler bu kadar. Sızler nasilsini. Bebisler, anneler hamileler iyidir umarim

Öp annesi miniğini bizim için, bu arada miniğimizim fotosunu istiyoruz..böyle anlatınca bi stres kaplıyor beni ama sonunda herşeye değer diyince bir rahatlama oluyor.. anne olunca, annelerin kıymeti daha iyi anlaşılıyor dimi,bu günlere kolay getirmemişler bizi..

Son düzenleme:
günaydın kızlar...haftanın son iş günü çalışanlar için süper bir durum..
bende bugün girdiğim sınav için mülakta gidicem..dua edin bana..
daphane eğer kurs olursa beşiktaşta olucam bende h.içi hergün

O süper hafta içi öğlenleri birlikte yemek yeriz artık

İyiyim canım, zati benim enerjim öğleden sonra bitiyor dün akşam midem çok garipti, yemek yiyemedim kahvaltı yaptım yoksa aç

kalacaktım.. Sen nasılsın? eşin rahatsızdı nasıl oldu?

İyi oldu baya iyileşti hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…