- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.281
bende en çok mothercare beğeniyorum birde marks and spencer bebek bölümünü seviyorum her şey var
Benimde yarin randevum var.esimede aldim urolojiden..kendi dedi banada al die.varsa bise bastan bilelim diyor..sasirtti beni..benimki 14.40 o saate kadar ac kalamam ki ben.testler ac karninaymis sanirim
Mothercare in fiyatlarıda çok güzel
Benim bu ara Zara nın bebek bölümne bakasım var geçenlerde olan indirimi kaçırdım :/
eve zarada güzel özellikle kaşe elbiseselere bende bayıldım ama fiyatlar çok pahalı bebek bunu en fazla ne kadar giyebilir ki yoka o elbiselerden bende almak istitordum 89 tl görünce yemedi tabi
Ya işte bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi bende şeker olabileceği internetten çok okudum pko da insülin direnci oluyomuş diye ama aklımdan geçmedi bile.Öncelikle tatlım geçmiş olsun bende pzrtsi gnü şeker yüklemesi yaptırıcam
O kis doktorunda dediği gbi adet öncesi görüleblyor inşallah adetle brlkte atarsın
Adet olduğundada sanırım hormon testleri yapılcak
İnsülin sevyesi için doktorum bnden hiç öyle brşey istemişti ailemde var söylemiştim ama zaten Glifor (metformin) denilen şeker ilacı kullandım bunuda kndi alanlar bile var yani çıksada sakın canını sıkma
İnsülin direnceni düzenleyip yumurtaların gelişmesinde etkili oluyor
Bakalım bende ne çıkıcak insülin drencimden dolayı pazartesi tırtlamıyım :)
Benimde yarin randevum var.esimede aldim urolojiden..kendi dedi banada al die.varsa bise bastan bilelim diyor..sasirtti beni..benimki 14.40 o saate kadar ac kalamam ki ben.testler ac karninaymis sanirim
İşte diyorum ya indirimi kaçırdım şimdi sezondakiler çok pahalı bebeğin kıyafetinede o kadar para veremicem, geçen haftalarda indirim vardı minik botlar ayakkabılar 20 tl ye kadar inmişti43:
Mothercare de pahalı ya her elimş attıpıma oha diyip çıkıom mağzadan
Ya işte bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi bende şeker olabileceği internetten çok okudum pko da insülin direnci oluyomuş diye ama aklımdan geçmedi bile.
acaba ondan mı olmadı 1yıl içinde çünkü dr.adetlerin düzenliyse pko da insülin direncine bakılır dedi.inş.senin dedğin kadar basit bişidir bu meret canım
bana da aç karnına yaptır dedi hormon testlerini sen hangi hastaneden randevu aldın?
bana kalırsada her yer pahalı ama kaçarı yok alacağız meliscim olmadı senin küçülenleri verisin erkek olursada giyer napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?