Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ay duramadım evde çarşıya çıkıyorum iş için konuştuğum bir yer vardı oda son anda programı çok iyi kullanan biri istiyormuş başvurularda benden daha iyiler var vazgeçmiş en azından baştan söyledi ben ziraat olmazsa artık iş hayatına devam edeceğimi sanmıyorum kocam ah tamam dese

bende en çok mothercare beğeniyorum birde marks and spencer bebek bölümünü seviyorum her şey var

Mothercare in fiyatlarıda çok güzel

Benim bu ara Zara nın bebek bölümne bakasım var geçenlerde olan indirimi kaçırdım :/

Son düzenleme:
Mothercare in fiyatlarıda çok güzel

Benim bu ara Zara nın bebek bölümne bakasım var geçenlerde olan indirimi kaçırdım :/

eve zarada güzel özellikle kaşe elbiseselere bende bayıldım ama fiyatlar çok pahalı bebek bunu en fazla ne kadar giyebilir ki yoksa o elbiselerden bende almak istitordum 89 tl görünce yemedi tabi

Son düzenleme:
eve zarada güzel özellikle kaşe elbiseselere bende bayıldım ama fiyatlar çok pahalı bebek bunu en fazla ne kadar giyebilir ki yoka o elbiselerden bende almak istitordum 89 tl görünce yemedi tabi

İşte diyorum ya indirimi kaçırdım şimdi sezondakiler çok pahalı bebeğin kıyafetinede o kadar para veremicem, geçen haftalarda indirim vardı minik botlar ayakkabılar 20 tl ye kadar inmişti

Mothercare de pahalı ya her elimi attığıma oha diyip çıkıom mağzadan

Son düzenleme:
Ya işte bilmiyorum ki hiç aklıma gelmedi bende şeker olabileceği internetten çok okudum pko da insülin direnci oluyomuş diye ama aklımdan geçmedi bile.
acaba ondan mı olmadı 1yıl içinde çünkü dr.adetlerin düzenliyse pko da insülin direncine bakılır dedi.inş.senin dedğin kadar basit bişidir bu meret canım

Benimde yarin randevum var.esimede aldim urolojiden..kendi dedi banada al die.varsa bise bastan bilelim diyor..sasirtti beni..benimki 14.40 o saate kadar ac kalamam ki ben.testler ac karninaymis sanirim

bana da aç karnına yaptır dedi hormon testlerini sen hangi hastaneden randevu aldın?

bana kalırsada her yer pahalı ama kaçarı yok alacağız meliscim olmadı senin küçülenleri verisin erkek olursada giyer napalım

Medical parktan aldim.ac kalmaya calisirim.ama ben cok ac kalamiyorum bayilirm walla ptesi veririm cnm kani kacmiyorya

Chitlenbik inşallah güzel haberlerle geleceksin buraya.

Bebek elbiseleri denilince ilk aklıma mothercare geliyor. Cicili bicili şeyler var oradada. Birde trump towers da bir mağaza keşfettim ama ismini hatırlayamıyorum. Gidenler varsa belki bilirler. Alt katlarda. Orasıda harika. Her şey var. Bebek bakım ürünlerinden oyuncaklara cicili bicili elbiselere kadar

Chitlenbik genellikle o insülin direncinede glifor veriyor doktorlar yani çoğunluk öyleydi bakalım sende çıkmasında birşey hiçbirini kullanma
o kadar takma sakın en önemlisi moral hatta var kk da kullananlar bende burdan öğrenip doktorumdan istemiştim

Ben bi ara östrojen kadınlık hormonu alıyordum ya eşim çok dalga geçiyordu ben bile baya ti ye almıştım

Ozdn jilelere bayıldım, gittigidiyordan şimdiye kadar birşey almadım nasıl olur:44:
ama özellikle tütüye bende alcam kızıma poposu açıkta gezicek

Çokşey var aklımda ama inşallah yetişreblirim

Son düzenleme:
demek ki bizim de kzımız olsa kokoş olur babası bile böyle şeyler alırsa...heveslendim kız da istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…